Sagt upp lägenheten

Idag har jag varit nere hos Telge och sagt upp lägenheten =) Känns så bra. Vi har fått en lägenhet i Mariefred. 1 Mars flyttar vi ifrån Södertälje - FÖR GOTT! Vi kommer inte tillbaka hit.
Vi har fått en stor 4a på 94 kvm. Så där kommer vi få plats allihop =)

Går även in i en ny vecka idag. Vecka 16, tiden bara rinner iväg men nu börjar tröttheten komma i fatt mig och orkar inte lika mkt länge. Somnar gärna i soffan på kvällen, vilken jag aldrig brukar göra annars. men mår jätte bra , halsbränna har jag varje kväll men inte så mkt mer än så.
Men självklart igår när jag va hemma hos Jess så behövde jag spy och mådde rätt dåligt. Har spytt 5 gånger sen jag blev gravid så blev lite lessen att de va just en av dom gångerna var när jag inte va hemma utan behövde sätta mig vid en annan toalett och inte min egna. Men så kan de gå.

Nu inväntar jag peter så vi kan åka å hämta ut mitt paket för att lyssa på hjärtljuden hemma.

( Bilden lånad på Google)


Ska bli spännande =)

Energi slut!

SHIT, vilken skit dag helt utavsagt. BLÄ!!!
Vaknade imorse å visste att de skulle bli en sån dag. Å jobba skulle man göra 8-16 så klart då.
Har haft så ont i magen på ett konstigt sätt hela dagen.. Då är frågan om det är normalt eller vad ? Har ingen att fråga heller om hur man mår som gravid i v15. Har haft ont på konstigt sätt. När jag vaknade så kändes magen "full" och lite kramp långt upp vid vänster sida. Sen på dagen har den kännts "skumpig" där i.. och lite håll.
Normalt eller ska jag va orolig ? de är frågan!

En skit dag på jobbet då våran Energi tjuv tog allt från mig. 8.30 sattesde igång å pågick  tills 16 då jag stängde mina öron å gick från jobbet. SÅ INGEN RINGER Å GNÄLLER IDAG TILL MIG! TACK!!

Igår kväll va vi på 2 visningar.. En  i Åkers styckebruk å en i Mairefred... ÅHH. (lägenheter)
Vi ville verkligen ha den i Åker och vi va nr 2 på den... å idag när jag ringde å hörde med dom så hade nr 1 tackat ja... BAJS BAJS BAJS.. Va radhus länga =/
Så leta vidare..

Nu är Peter å hämtar Pizza åt världens tjurigaste kärring! PUSS på dej älskling!

våran helg. Lugn å skön!

Våran helg har varit bra.
I fredags hade jag en heldag med min underbara Elin =) Vi gjorde allt möjligt då vi båda har svårt att bara sitta =)
Sen mot kvällen så plocka Peter upp oss för att åka å kolla på ett hus utanför Gnesta. Men nej tack till de huset. Bara att leta vidare. Sen hade vi en mys kväll.
I Lördags så åkte vi hem till Carro å markus först för att umgås. Underbara ni!
På vägen hem så stannade vi tills hos min Bästa Tessi med familj. Går ju så bra med hundarna nu =) Jätte glad för de. Så där blev de oxå fika =) Sen åkte vi hem. Då började vi ränsa och julpynta eftersom vi inte hinner de nästa helg. Så nu är det gjort.
Idag Söndag så åkte peter å hämta min Mamma för att bjuda henne på helgs frukost =)
Sen drog peter till jobbet för att byta mina däck.. och jag bakade lussekatter. =) Så jävla GOTT!
Och nu har vi precis kommit hem från min bror. =)
Så ihelgen har vi haft de mkt bra. Kärlek till er alla.

bild v.14


inte orkat

Va ett tag sen kära blogg, men har verkligen inte orkat gå in å skriva.
Har haft min jobbar helg oxå plus måndag så idag är jag ledig. Så tog en sovmorgon till klockan 11. Jätte skönt va de =)
Har ju så himla ont i mina ben å fötter så va skönt att få ligga ner i många timmar.Går in i v 14 idag ;D Och mår som en påse nötter idag. Mkt illamående. Men de är väl värt de i slut ändan ändå =)

Har precis dammat överallt. Och känner mig helt färdig. Ska nog ta en dusch så kanske jag vaknar till liv. Vi ska åka till Åkerstyckebruk efter Peters jobb så måste nog vakna till liv. Vi har nu bestämt att vi ska flytta ifrån söderälje iaf. Dock blir de ju inge husköp nu men vi har sökt lägenhet och radhus i Åker Plus en stor 4.a i Gnesta. Så hoppas att vi får någon av de 3 iaf. Vill verkligen inte låta att mitt barn växa upp här. De har jag sagt hela tiden å de kämpar vi för nu att vi får något annat.
Oavsätt vad som händer... Så vill jag å Peter bort här ifrån NU =)

Torsdag

Hade ännu en ledig dag idag. Och idag har jag bara legat i soffan med datan i knät. =)
( varit ute på lång promenad gånger 2 med hundarna oxå så klart )Men det tillhör min vardag så räknas inte =)
Har ganska ont i mitt huvud idag så orkar inte ta tag i städningen. Satt på diskmaskinen har jag gjort iaf.
Tänkte lägga mig ner och kolla om de finns något att se på tv så hoppas jag att jag somnar här.
Förhoppningsvis så släpper huvudvärken efter de så jag kan städa.
Peter ska på kurs så blir ensam längre idag.

Min bebis


Idag har jag varit på ultraljud och tittat på vårat mirakel =)
Herre jesus vad vild h*n är. Ville inte vara still 1 sek. Så fick även idag ta en drickar paus för att se om vilden ville lugna ner sig ;D Men icke. H*n vinka, lekte "tittut" och hade fotbolls match.
Dom ville mäta min bebis men va svårt... Tror vi höll på i 40 min och 3 olika personer provade.
Haha.. Jaa Elin . ( hon följde med idag ) Blev helt fasinerad hur vild h*n redan var.. haha. Men är ju som sagt mitt å Peters barn som ligger där inne =)

Så himla roligt att se utvecklingen. Började gå på ultraljud när jag va i v 5. Så har verkligen fått se skillanden. =)
Kortet från idag å den som var för 12 dagar sen va en jätte skilland. :D
Nu har jag nästa ultraljud nästa månad. i V .19. Då ska vi på rutin ultraljudet.. Och vi vill nog se om de ligger en pöjk eller flicka där inne då =)
Peter vill så gärna de =)

Efter titten så gick vi ner till stan och titta lite och åt lunch. Sen vandra vi hem till mig där mamma satt å vänta på att bli hem skjustad.. Så nu har hon flyttat hem oxå. Sen ville Elin i Viksbergs loppis.. Så en sväng dit =)

Precis varit på lång promenad med hundarna nu och fort.f rastlös.. Men klockan är nu 19.06. När blir jag soffhängs trött tro ? :D

nej. meeeeen här kan man inte sitta =)

ursh vilken morgon

Ursh vilken morgon jag haft denna dag.
Började med att jag tvätta mitt hår och fick blodtrycksfall tror jag.. fick mkt yrsel och illamående och satt igång spyerna.
URSH! Mamma sa att jag va likblek i ansiktet. Efter suttit klart på toan så la jag mig i soffan med en piggelin och försökte komma tillbaka.
Men funkade inte så bra så tog ut hundarna till skogen. Tänkte att frisk luft skull fixa till de. Ska ju börja jobba kl 16 så då vill jag må bättre.
Jaaa så min älskade hund förstörde den harmonin.... JAAA hon drog i från mig. WHAT!!!!! Den fegisen brukar inte våga dra sååå långt,.. Jooo så där stog jag med mkt illamående,yrsel på ett halt berg och min hund va nedanför berget och såg en hund och männsikor!!! SUCK. jag som verkligen kan springa ner från ett halt berg nu.


ÅHHH! Allt gick bra som tur är. Men känns som jag vill gå å sova å vakna upp imorgon. Nopps jag ska dra å jobba 16-21.

helgen börjar ta slut

ojj .. vad länge sen jag skrev här. Hinner inte alltid med.
Har varit lång ledig. I torsdags kl 12 så tog jag helg å den börjar ta slut.
Ihelgen har de varit en riktigt shopping helg =) =) =)  Varit på många ställen å shoppat =)
Så har även Markus å carro flyttat till hus .. peter hjälpte till medans jag stog å titta på och va med skrutten.
Nu bor dom nära oss igen.

Har pratat med en bankman angående våra drömmar om hus.. men vi får vänta. Min bästa kompis mamma är ju bank  kvinna :D Så hon tog sin tid med mej idag å gick igenom visa saker .
Vi ska slå till "senare". Jag har inga 300 hundratusen på mitt konto inte.
Vi slår till när låne "bubblan" har lagt sig .
Men vi är så nöjda med livet nu så om vi får vänta med hus några/något år gör oss ingenting. Som Peter sa : Vi bor ju inte i något ruckel så det gör inget =)
Vi är nöjda med oss tillsammans, bor fint å fräscht, 2 hundar å bebbe på G. Helt underbara vänner å familj som bor oss nära, vi har 2 bra jobb som är fasta =) Begär inte mera faktikst =)

Ska snart ta mig till Ica maxi för att köpa hår färg. Nu ska jag bli svart i huvudet. =)

Hoppas ni får en underbar söndags kväll =)

En dag på stan

Idag har jag jobbat 7-13. Skönt med korta dagar =)
Efter jobbet åkte jag till stan för att träffa Billie =) Vi shoppade lite och fikade =)
Nu har jag trötta ben och fötter. Fått jäkla problem med benen å fötterna sen graviteten. Ska nog köpa stödstrumpor.
Vi kom nyss hem . Jag å Peter har varit på willys å Jober. Och nu ska min underbara Man laga mat å pepparkakor åt mig. =) tur att någon ät någelunda pigg nu när jag är trött. =)

Imorrn blir de jobb 7-12 =) Å efter de så blir de att träffa Carola =) Ska bli jävla roligt! Va år och dagar sen sist. Så nu har vi tagit tag i detta =)

Jag är så himla nöjd med allt. Ser så ljust på framtiden nu. Fått både fast jobb å en bebbe i magen. En underbar Man å 2 otroligt söta hundar. En bra lägenhet och bor fint med nya möbler. Jaaa livet är bra. Trivs verkligen med allt just nu.
Har 2 vänner som går igenom ett helvete nu. Vill så gärna finnas där dygnet runt för dom!! Får en klump i magen när du ringer J. Så rädd att de gått för långt. Menn vet att jag gör allt jag kan för dej. Älskar er mina vänner.

Mina Fina.


RSS 2.0