Sitter i Thailand

Jaaa. Vi nu ar vi i Thailand. Helt underbart.
Flyget hit gick kanon. Inte en anda skakning. Tur for de annars grater jag. Hahaha. =) Ibland har man turen med sig. haha.
Vi har det underbart har. Solen ligger pa som satan och havet ar varmt. Kan helt a hallet halla med om att Thailand ar ett paradis. Igar kvall nar vi va a shoppade sa hoppade en upp pa axel. Lisa. Hon va helt underbar. Aven varit och bestallt en siden klanning som ska sy och Peter har bestallt en tatuerings tid. Imorgon drar vi till Phi Phi oarna och myser. Massa kort ska jag visa er senare.

Mina nasa ar helt brand. hahah. =) Vi har redan bestamt att vi drar nasta vinter till Thailand igen.

JAG SAKNAR MINA HUNDAR =( Om jag bara kunde fa ha dom har. Men dom skulle aldrig palla med varmen. Dom har de bra hos mamma. Underbara Mamma =)

Nej ursh nu ska jag inte sitta har langre. JAG AR TROTALLT I THAILAND =)

Ses hemma. Puss


Snart drar vi

Idag va sista arbetsdagen =) kl 14,00 fick jag semester =) Wihooo =) Imorrn drar vi till Thailand. =) ¨Ska bli skönt att komma bort från vardagen. Ursh. Blir helt tokig. Men de är snar dax att dra.
Varit med susko hela dagen. Hon fyller år på söndag. =) Så missar de.
Min brorson hämta jag idag oxå. Han kommer sakna faster så han va tvungen å sova här inatt.
Klockan 9 kommer Jonas och hämtar oss.
Snällt ♥

Nu umgås med mina underbara hundar. Ursh att få vara borta från dom =( Mina underbara♥


Hit drar vi =) =)

THAILAMD. HERE WE COME ♥


Hjälp.

Ett rop på hjälp


Läkaren

Jag tror att de är dax att gå till min läkare igen. Suck. Tänk vad "lite" som kan göra att livet blir så komplicerat.
Men nu har jag insätt att jag "måste" välja nu hur jag vill leva mitt liv. Antingen som en 15 åring känns de som. Ta allt eller som en 23 åring som mest av allt bara vill binda min familj. Jaa Ursh. Det här går inte längre. Jag måste ta tag i allt. Allt känns så jobbigt.
Men nu har jag lagt allt åt sidan å ska dra Till Thailand å mysa i solen,stränderna å bara tänka på mej själv. Ingen annan. För i 1 veckas tid ska jag tillbringa min egna tid om vad jag gillar mest å vad som gör mej lycklig.
Jaa 3 dagar kvar.
Imorgon ska jag åka direkt efter jobbet till Telgeakuten å ta sprutan för Thailand. Tagit 1 men har 2 st kvar å ta.
Min underbara mamma ska med mej å ta den eftersom jag är spruträdd å efter det ska vi ut å äta. Vi ska prova de nya nere på stan. =) =)
 Och efter de är de klubb kväll =) wiiie. Inredningskväll =)

Torsdag består av att jobba sista dagen,sen hämta min brorson å träffa Susko. Packa det sista och sen är det resfeber för hela bunten.
På fredag morgon åker jag. Denna vecka går fort-- Huaa. =)

Ha en trevlig kväll för de har jag . Underbara DU ♥ Du gjorde min kväll =)

Puss



Hoppas du mår bättre min underbara Alex. Din pappa gjorde mej orolig idag, Men han va säkert oxå lika orolig när dom ringde från dagis =( Ursh =( Puss på dej


Lördag å söndag

Min helg har varit väldigt upp och ner.
Min lördag va jag ute med Veronica. Mkt skratt å vi hade de skoj =) Men dock blev slutet lite konstigt.
 ♥ Men vi kommit på att vi ska gifta oss iaf ;D Thihi. . Hon tog alla kort i Lördags så har inga att visa just nu :D Men hon har "snygga" kort när vi försöker få åt oss snygga bröllops klänningar. Gick inte hlr att kopiera från hennes sida * Morr* haha Men ni ska få se.
Min natt slutade tyvärr inte där. Utan jag åkte hem.. Å allt blev bara värre. Förbannad man blir asså, Att folk kan va så sjuka i *PIP*

I söndags va hela släkten här =) Vaknade upp bakis som en kossa å trodde jag skulle DÖ. Man va bara gå upp å städa å göra tårtor. Tur att man bakade iaf på  Lördagen.
Fick jätte mina grejer. Smycken å presentkort . Så im ska jag Shoppa :D

4 dagar kvar till Thailand. Sen prutt på er alla. Stanna hemma  i dystra sverige. :D ;D ;D

Vi fått upp granen nu oxå. Snyggt :D Så Julpyntat här nu.

Ha en lung kväll.

Puss

 


Gårdagen

Igår så åkte juh Peter och Hundarna iväg. Jag jobbade hela dagen å kvällen. =) Gick bra.. Och fick mkt gjort.
Jag kunde faktikst sova hela natten fast jag va själv. Aldrig hänt. Vakna till vid 7 bara å insåg att jag fortfarnade ensam i sängen men kunde somma om. Mobilen börja ringa tidigt imorse oxå. Peter hade dock inte sovit så bra =(
Stackars älskling.
Men dom kommer hem ikväll istället för im. Skönt. För imorgon kommer juh släkten å firar min examen så kul att han oxå är hemma då =) =) =) =)

Idág gick jag upp tidigt. Träffa Sussana å gick ner till stan. Handla lite och åkte hem å åt lunch med mamma. Vi har bakat hela förmiddagen till im =) Så nu luktar det så gott här hemma =) haha :D

Ikväll ska jag ut med Veronica. Så mkt består min lördag utav. Har hunnit en del oxå. Tur Tur Tur.

 Min coola brud ♥


Vilken dag

Ursh vilken dag. Jag är helt slut. Hände mkt på jobbet , fast det är ingenting jag kan berätta. Sekrates surrö :D
Men men . Efter jobbet drog jag å mamma till stan. Handla lite på Hm. Så nu har jag precis färgat håret. Syns inte specielt mkt. Men hellre det än att de skulle bli gult :P Hehe.

Imorgon är det Fredag å jag ska jobba mellan 8-21. Huuua,. 13 timmar. Men sen ledig hela helgen ikl från man å hundar oxå. Dom drar imorgon under dagen.

Helgen blir innehållsrik =) Nice.

Nu är det att det soffa som gäller å bara slappa . Underbart.

Ha en bra kväll. Å ni ? Missa inte Mammas pojkar som är ik. Då får man skratta lite :D Hahha. JISSES säger jag bara.Huuua.



snart dax

Snart kommer sofia å hämtar oss. Hon ska skjutsa oss till Järna för att se lägenheten =) Fan Hoppas att den är bra och att vi får sen isf. Vi vill så gärna flytta dit fast alla säger NEJ till oss.

Har fått så fina blommor idag =)

 Av Hanna

 Av Peter.

 

 Mina lijor fanns i båda =) Då känner man mej väl =)


Examen

Idag tog jag examen =) Wiiiie =) Äntligen klar med skolan å hela utbildningen :D
Allt känns så jävla bra =)

Å som dom flesta vet så vill Vi flytta till Järna. Å när jag kom hem så hade fått brev från Telgebostäder. Så ikväll ska vi på visning på en lägenhet i Järna :D Vi lär nog inte få den men du känns bra att de börjar röra på sej.

Snart ska jag dra till Hanna å Rocky =) Varit med sussana hela dagen =) Å bara fikat,promenarat å snacka massa skit. Känns bra =)

Allt ska firas  i helgen :D



9 dagar kvar till Thailand =)


Gaaah!

Idag så trodde jag att jag skulle få sov morgon. Ja kände igår att jag verkligen behövde det. Men vad hände? Jo jobbet ringde 07,30 å bad mej komma in. Huuua. Man får aldrig säga saker högt tydligen. Ibland är det inte värt pengarna att kliva upp från sängen. Så känndes det i morse. Men men.. Nu är jag iaf hemma.
När jag kom hem hade Peter städat å gjort fint. Revbenspjäll å potatis sallad  stog på bordet.=) Underbara DU!

Imorgon gör jag sista provet i skolan. Så EXAMEN im =) Wiiie. =) Fatta att jag redan går ut utbildningen. Bra betyg dessutom =) Otroligt stolt att jag pallade hela vägen. Men med mkt stöd hemma oxå så klart.

Så på kvällen ska vi ut å äta middag med Danne å sofia. =)) Dom är så söta♥ Deras kärlek till varandra LYSSER verkligen när man ser dom ihop. Underbart å se. Otroligt fina vänner.


Söta ni =) Vi ses im =)

Men peter bara suckar för att sitter här. Han vill åt datan. =) haha. Ska väl låta honom ta den å jag ska gå å bada.

Ses. Puss


underbara Gumma

Tänker på dej massor. Du ska veta att du alltid kan ringa vilken tid som helst. De vet du. Mitt hem står med öpnna dörrar så du vet. Finns alltid här för dej. Precis som du gjort för mig i alla dessa år.

Tänk på de jag sa ... Öpnna dörrar. =) U know.

Älskar dej å förstår att de är tungt för dej nu. Jävla bomb.

Puss♥


Ny vecka

Ännu än Måndag. Huua, Dom är inte roliga allstå. Man är såå trött. Å inatt vet jag inte riktigt vad jag å Peter höll på med. Vi kunde verkligen inte sova så vi kittla varandra istället så man inte har så tråkigt ;D De är skit jobbigt när de blir så där. Men Vi höll oss sysselsatta iaf :D Min underbara Man ♥ Hundarna ville nog döda oss, Frank drog till garderoben å sov å Chanel (damp) va självklart med... Vad annars ? haha :D

Imorgon börjar jag inte fören 12. Fan vad skönt ;D Sov morgon. De va LÄNGE sen ma fick.

Ihelgen drar Peter å Hundarna. Dom ska på äventyr i Sala. Åker Fredag å Kommmer hem söndag. Så va ska jag hitta på ? Hmm.. VIn kanske står högt.. elr Mys hemma med massa gott med sällskap så klart ? Någon som är sugen ? Ring elr messa mej :D

 

Lite bilder från helgen Plus våra peppakakor vi bakade förra veckan  =)

 

¨
Frank & Chanel =)

Linda ♥ Peter.



Killar har alltid nån förmåga att göra såna här delar oxå när dom bakar :S



Fönster tittaren :D






....

Hur kan man må så här ???
GAAAAH


Min helg

Min helg blir inte så där jätte rolig. Suck.
Igår jobbade jag 13 timmar. 8-21. Så va hemma runt 22 och då va det fredags mys här hemma =) wiiie =)
Idag lördag så har mamma å alex kommit på morgonen å jag ska snart åka å jobba IGEN. Har tagit lite extra pass :D
Imorgon ska vi på kalas IGEN.. hela förra helgen bestog på kalas. Måste alla ha samtidigt? Man blir så fattig :D haha :D

Min helg som sagt består inte av vila direkt. Men å andra så går dagarna så fort när man har späckat schema. 13 dagar kvar till Thailand.



LÄNGTAR :D


Underbara man

Idag gick de hur bra som helst på jobbet.
Peter va ledig idag å han är världens underbaraste ♥ Min kärlek till honom går inte att beskriva. Jag är så otroligt glad över att just jag har funnit honom, Att han är MIN ♥ Å vi har juh trolovade till varandra oxå. De pirrar i hela magen när jag säger att vi är trolovade. Ska bli så himmla skönt att få åka bort med honom till Thailand. Gud vad vi ska skämma bort varandra. Massage varje dag-Javisst :D Känner att min rygg behöver de oxå med tanke på mitt jobb.

 

Ikväll ska Vi baka peppakakor :D Mys. Att man gör små saker med varandra känns så mkt mer. Kanske inte låter så kul att baka men det är otroligt mysigt å göra de ihop med sin äslade. Blir mkt prat å skratt.

 

Nu ska jag hjälpa världens bästa Man med att fixa till Julgranen. Vi hade beställt så nu ska vi montera upp den för att kolla om den är Godkänd- :D haha. Vi är såå tidiga :D Med allt. Men vill ha ett Jul hem när jag kommer hem från Thailand :D Ska även kolla hur hundarna reagerar innan vi pyntar den med kulor.

 

Vi ses. ! Puss


Redan Onsdag kväll

Shiiiiiiit vad tiden bara rinner i väg. Hinner man med ? Nej,absolut inte. Så mkt man vill göra som man aldrig hinner med. Shiiit vad jag tycker de är jobbigt att jobba heltid helt plötsligt. Fan gått hemma över ett år. ( Pluggat distans) Då man inte behöft ställa klockan å ta dagen som den kommer. Tar då examen nästa Onsdag å har nu ringt runt till släkten för Fika. =)
Ingen trodde på mej att jag skulle palla av distans. Pga att de är så mkt självdisiplin. Men jovisst å har topp betyg :D
Så In your Face :D haha. Nu är jag rätt kaxig :D Men de har varit många motgångar. JObbigt å plugga men de gick juh :D
Nu funderar jag på sjukgymnast. Hmm. Kanske ska ta de oxå på distans men inte på 100 % så kan jag jobba samtidigt ? Jaa de är ngt jag funderar rätt mkt på nu.

Peter är på klubben ikväll så jag har fixat lite här hemma.
Även varit å hämtat ut paket. Julgardiner å lite sånt. Julen blir här hemma hos oss. Familjen kommer hit. =)
Men vad tycker jag om julen ? - JO jag hatar den men i år känns de rätt skönt å jag å Peter har rätt mkt planeringar =) Planeringar är bra för mig, I love it. Mitt största mål den här vintern är att lära mej oxå snowbord. Min snygga =) haha .

Allt känns så underbart just nu å hoppas att de håller i sej.

Nu skriker badkaret på mej :D Haha. Ses,.



VI DRAR SNART. WIIIIIIIIIIIIIIIIE♥


Bilder på Alex fr helgen

Som alla vet så betyder min brorson väldigt mkt för mej. Han har verkligen en speciel plats i mitt hjärta. Jag vill inte komma till dej tiden då han väljer att va med sina polare istället för att sova hos Faster å Peter. Ursh va hemskt. Men då kommer jag se till att bli den där Coola Faster istället. Där man kan vara sej själv. :D Haha :D

 










Mammas dag + pappas dag

Idag är de mamma födelsedag. Så snart ska vi gå dit för att fira. Igentligen skulle vi va där kl 2 men va tvungen å ändra tiden eftersom jag åkte på jobb. Extra pengar :D Men alla gick med på att ändra sin planering.
Det är även fars dag i dag så ringt till min tokiga pappa har jag gjort redan. Vi ska väl även gå till graven å tända ljus till Peters pappa .

Inatt så spydde min lilla gris i HELA sängen. Huuua. Så klockan 02,00 så blev de renbäddning och dushning. Grymt svårt de va att somna om. Men nu mår iaf Alex bra =) Hundarna fatta ingenting. :S Är inte direkt deras vardag att man ska bädda rent mitt i natten å de luktar SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!
haha ;D Men gör absolut ingenting. han är ändå världens sötaste.

hahah.. Vet ni vad han sa till Peter igår : Peter, vilken stor kropp du har !! haha. Barn alltså. Dom är så grymt roliga =)

Nä nu dax å dra å sen blir de jobb mellan 15-21.

19 dagar kvar till Thailand♥


Lördag

Idag har de varit fullt upp. Huuua. Andas.. haha.

Dagen började med att Vi skulle hem till J1 och Mellie. Vi skulle fira henne. Hela 1 år nu. Liten tjej blir stor tjej. Vilken sötnos hon är alltså.♥

Efteråt va det att Gå hem till min bror. Hämta min brorson som ska sova här plus att jag fick massa bebis grejjer. Så nu är det väl dax att sätt igång. Kanske va en pik mot mej.. Vad vet jag? Massa söta saker fick jag =)

När vi kom hem så tog jag å alex tag i källar förrådet. Tog fram alla julgrejjer så de ligger längst fram. Vi måste juh julpynta innan vi drar till Thailand. Så vi kommer hem till Julfint :D Thihi .

Nu sitter vi å väntar på att middagen ska bli klar som Peter lagat. Sen blir de MYS kväll med världens bästa brorson. My Love ♥



( de här kortet tog jag förra Julen. ) Underbara Unge :D

Ha de fint. Puss


Mörker

Ursh för det här Mörkret. Jag blir så jävla trött. Å tyvärr är jag sån som brukar bli väldigt deprimerad i denna tid. Riktigt höst deprimerad. Jag orkar helt enkelt inte. Men de syns på mej oxå ( ansiktet)

Idag efter jobbet blev de lite shopping men veronica. Huua.. Blev presenter till mamma å Mellie.
Båda ska juh firas i helgen. Sen är de hundträff plus att jag åkte på jobb på söndag kväll. Hur jag ska få ihop planeringen vet jag inte ännu. Idag blev jag tillfrågad om jobb passet. Inte kan man säga Nej hlr. Jag har varit sjuk så jag behöver få in timmarna. Så NÖJD.-Javisst Men Fel helg. haha. Alltid är de något.

Peter ska iväg nu under kvällen å jag ska nog till Hanna å Rocky. Frank är hos mamma så ska passa på. Men helst vill jag bara SOVA. Men hunden måste få sin tid oxå. Mkt mkt mkt blir de. Inte undra på att man går på sparlåga på kvällarna. De är mörkt när jag åker till jobbet och när man slutar från jobbet. Vart är ljuset? Snälla,tänd lampan någon. Så NU ber jag efter snö. Å jag som hatar snö mest. hahah :D

Igår kväll pratade jag å Peter om vi ska boka en resa till fjällen :D Dit kan även hundarna följa med. En mysig stuga :D JAAAAAAAAA- de ska jag kolla efter nu. ahha.

Har lovar Peter i 2 år snart att vi ska åka dit men alltid är de något som hindrar. Men nu ska jag väl inte sätta emot längre. Vet juh att han så gärna vill åka dit. Så man får anpassa sej.

Bla bla bla. Är trött så vet knappt vad  jag skriver.. haha. Dax att sluta skriva ;D



Kurs-första hjälpen

Precis kommit hem från en Kurs. Första hjälpen. Hur bra som helst va den. Väldigt intressant. De va helt annorlunda än vad jag fått lära mej som undersköterska ska ni veta.
Helt sjukt. Undra vad som är rätt å fel? Tycker de är konstigt om jag blir utlärd fel som uska. De är en viktig del i ens jobb å även på vardagen. När å var kan de hända precis vad som helst. Men nu kan jag de iaf :D

Jag är helt slut. Mycket information. Men Nyttig och intressean Info. Sånt man har med sej livet ut. Så nu har jag intyg på de även när jag söker jobb.

Imorgon ska jag till Jobbet efter varit hemma ett par dagar nu. Varit förkyld =( Inge vidare. Men im är jag tillbax. Känns väldigt bra =)

Nu är de att dö på soffan å mysa med familjen.

Min man kom hem med en till text han satt upp i hemmet. ( Together we are a family... ) Han är så go♥ Han satt upp den ovanför kort på oss tillsammans, Älskar dej.

 

Puss


En bra dag <3

Idag känns de som e bra dag :D Eller rättare sagt allt har gått skit bra idag =) Så är nöjd.
Saker å tings löser sej som sagt.

Just nu ser jag bara Thailand framför mej. Hur underbart de ska bli att resa å bara att vi ska ta hand om varandra.
Sol sol sol.

Imorrn blir de kurs för min del. 9-16,15. Första hjälpen kurs. Bra för då får jag även de på papper.

Idag ringde en väldigt gamal vän till mej. Blev så himla glad. Å när jag svarade va de som vi träffades igår. Pratade som att de inte va typ 5 år sen vi sågs. De märktes nämligen på en sak. Hon pratade massór om sin son som är 4 år. Men jag har aldrig en sätt honom. Men på Tisdag. Wihooooo :D
Så Tisdag kväll ska jag dit på alovera grej. Nån som är interesserad av alovera produkter? Häng gärna med mej =) Säg bara till.

Men nu är de mys med peter.. Vi ska kolla i Tasfree katalogen som kom idag.

Puss

satt sina spår

Jag funderar å funderar. Den här festen har förstört välidgt mkt för mig. Ångesten är tillbax som jag verkligen kämpat med i flera måndader nu. Och undet ett par timmar så kom den tillbax till mig. Och hur ska jag bearbeta mig själv nu ? Trodde jag hade blivit stark. Men spraka på mej medans jag ligger ner.

Att man kan bli så besviken av massa människor. Varför gör man så? Varför vill man utsätta en annan person negatift? Är vi människor såna äckliga typer. Det skrämmer mej. Å varför njuter man av att se nån annan må dåligt ? Varför ? Jag fattar inte. Har många frågor till många som va hos mej i helgen. Men vet att mina frågor oxå kan skada dom personerna. Tänk om jag har fel ? Jaaa då kanske jag sårar någon och trampar dom på tårna. Saker å ting syns bara mer å mer i hemmet.....

Idag kommer min bästa ängels man till mej för att kolla min ytterdörr. Den går inte att låsa. Ööö ? Tack snälla Koffe å Bille som försöker hjälpa mej med att fixa tillbaka mitt hem. ♥ Ni är guld värda.

 

Har jag ens fått höra ett Förlåt av någon ? Nopps..  Inatt med min ångest satt jag med min lur å bara radderade massa nummer. Nu är det en sten hård vändning i mitt liv igen. Det är att umgås å prata med dom jag Verkligen  mår bra utav av.

 

Men men nu ska jag springa ner till tvätt stugen å håller på stor städar.

 

ses!




Katastrof

Jaa. Kvällen började bra igår men slutade i kaos. KAOS är de rätta ordet. Fan hela min lägenhet blev upp och ner. Vilka jävla FITTOR det finns. Hur dom är och beter sig i andras hem? Just de.. DET ÄR ETT HEM!! Gardinerna låg på golvet,badkaret vält och allt där till i badrummet. Vårat nya bord är förstört med färg, de låg keso över hela köket. shiiiiiiiiiiiiiiiiit! jävla djur...

Sista gången jag försöker göra ngt för att försöka få det bra halloween. Näää. Men tack snälla Stefan som stanna å hjälpa mej med allt i köket. Och sofia och Danne som fixade badrummet Okey igen.

Ursh vad arg å besiviken man kan bli sånt här händer. Huuua.

Tur att Billie kom sen iaf och skjutsa mej ♥ De va underbart att få komma hemifrån i denna stund. Min ängel.


RSS 2.0