Åhh så jävla skönt!

Så jävla skönt. Nu är jag ledig från jobbet i 5 dagar. Dock ska jag jobba på Lida med pappa.. men de räknas inte som "jobb".. haha.
En nykter Lida conutry festival för min del. Jag tar bilen dit så jag inte kan ångra mej sen oxå ;D haha. Peter ska självklart vara med hela helgen =) Hundarna ska va hos bror och mamma ;D Så dom får oxå lite semster ihekgen från oss.. Haha.. Chanel sover mest nu.. Och Frank tycker att de är obehagligt varmt så han försöker hålla sej undan att kramas och mysas. För varmt fölr honom. Men chanel hon vill under täcket och ha det bra. TOKFIA =)

Nu hoppas vi på mkt folk på lida och mkt handling.. =) Så de kommer pengar in i kassan. Och i år hoppas de inte ska hålla på pruta och skit.. Bara för att vi "hälsar" på varndra. I år är jag STRÄNG!! hahaha- Så våga inte att fråga elr TRO att de blir rabbat. Sitter prislappar över allt ;D



Min gryma Pappa på Lida förra året ;D

Update Chanel

Lite uppdatering gällande Chanel. Ultraljudet visade 2 st fosterblåsor .. Kunde inte se om de är valpar inblandat ännu. Så det är en ny tid nästa vecka som gällde.
Så ännu vet vi ingenting. Vi får se ;D

Idag hämta jag ut RIKTIGA körkortet. Så nu rycker papperslappen jag har haft med mej överallt. hahah ;D
Men är rikigt trött på att alla håller på när jag kör. Tutar och håller på för att dom är stressade ... Vad är de med svenska folket och stress igentligen ? Åk Fan 5 min tidigare till jobbet elr vart man ska så man kan få hålla hastigheten utan att de ska vara ngt problem. Ja är rädd om mitt kökort... prövotid 2 år.. och kommer inte förlora det för att svenska folket är skamliga och inte har vett och etiket. Och sen finns de såna som jag som precis har kommit ut på vägarna och kanske inte har full koll och kan därför lätt kan hända en olycka.. En olycka händer på 1 sekund.. Kanske är det DITT barn som springer ut på vägen ? eller DIn hund som drog ? Och om jag inte har koll.. vem är det då som ska bromsa ? ??? Blir förbananad för att du drog ut på tiden å låg och drog dej extra i sängen på morgonen för att sen stressa på vägarna...
Suck! Aja hoppas ni fattar jag vad menar.. Klart att man inte ska köra sakta men att hålla hastigheten ska inte vara NÅGOT PROBLEM!!!

Nu fick jag ur mej detta oxå. Haha.

Fick nyss en körning på torsdag till media market och i Juli till kolmården .. =) hahah . Tur att Nille har en syster med körkort nu ... Din lata jävel som inte pallar ta själv ;D

Ska lägga mej i sängen nu och hoppas på att Peter kommer ner krypandes.. Han pluggar än så länge.
Sista arbetsdagen im. wihooo


Hemsk dag

Den här dagen hoppas jag inte kommer i repris. Ursh. Hemsk.

En del i familjen har de svårt nu. Mkt sorg,sorg. Och lider med dom. Vet inte om de finns några ord. Utan BEKLAGAR det som hänt och hoppas att lyckan kommer tillbaka. Tänker på er♥

Min stackars Man är det oxå synd om. Peppar honom så mkt som de bara går. Dont ge up. De kommer jag inte tillåta. Aldrig i livet. Jag tror på dej och vi ska kämpa tillsammans. Ska hjälpa dej min prins.

Som sagt den här dagen får inte komma i repris.

Jag känner mej inte OK. Är väldigt trött,sliten och allt där till. Har säkert 1 månads sömn att ta igen igentligen. Har lagt min tid på körkortet och inte hunnit ta igen den sömnen ännu. Har varit så mkt just nu.

Vi har precis kommit hem efter har varit och storhandlat. Och nu ska de grillas;D Mumms.

Imorrn vill jag att ni tänker på Chanel 08.30. Då är de animalen som gäller för ultraljud för att se om hon har valpar i magen ;D

Min bebis kanske ska få enga bebisar.


Min vecka

Min vecka har varit såå mkt att jag inte haft tid oh sitta vid datan.

Måndag- Plugga,plugga,Plugga. Ledig fr jobb
Tisdag- Teoriprov i sthlm + körskola innan. Japp klarde de. Va ute i järna och grilla med Danne,sofia och Peter. 
Ledig fr jobb
Onsdag- Uppkörning- FICK MITT KÖRKORT. WIHOOOOOOOOOOOOOO, GLÄDJE!!! Fick min bil inklädd av min älskling.

Tordag. Först jobb 8-14. Drog till kungsör och visade familjen bilen och att jag mitt körkort.. asså att jag fixade de. Själv koret har inte kommit ännu.. nu är de en lapp bara.. Hahha.

Fredag- JObb 8-16. Midsommar. Direkt till bror för att fira midsommar. =) Peter och bror va fulla som as. JIsses

Lördag- Sitter här och ska äte frukost. Skiiiit. Får juh inte köra idag =/ Tråkigt.

Som ni ser har jag haft de fullt upp och så jävla nervös att man inte suttit still. Men nu är de över. De tog 2 månader + 2 dagar sen jag satt mej framför ratten första gången tills jag hade en körkort i handen. Jag är grym. =) Så jävla nöjd.



Jag är såå duktig.

Direkt efter jobb idag åkte jag till bilskolan. Har nog inte kört nu på 2 veckor. Men allt kändes så "naturligt" idag när jag körde. Allt bara flöt på ;D De känns riktigt skönt ska ni veta. Känns nu att jag kommit nånstans på bilkörandet. Vilka framsteg man gjort sen jag började där =) =) =)

( Nu sitter Frank och SKRIKER i fönstet.. värsta ljuden och rop ... han hör polisbilar på Tv.n.) Har aldrig hört detta ljud. Han låter som min lilla brandbil. hehe

Igår ringe jag och beställde tid på make up store. En sminkning. Fick de i prestent när fyllde år av Jonas & Sandra =) Har velat göra det nu i ca 3 år.. Men aldrig tagit tag i saken. Men med ett presentkort i handen såååå är det bokat. Tänkte göra de på lördag .. för på kvällen är det årsfest på klubben.

64 dagar kvar till vi sitter på planet igen till Turkiet. Vår 6.de utomlandsresa på 3 år tillsammans :D Inte dåligt.
Men nästa sommar blir de sverige semster, öland,gotland m.m. ;D Men har så svårt att fresta mej till sol,bad,värmen ,shopping ,god mat och allt som hör till. Sitta med en drink i handen på standen i 40 grader. Förr året i turkiet hade vi 52 Grader, 31 grader i havet. Men då tyckte jag så synd om Peter =/ Han vill kunna svalka sej och sitta med sin Öl under parasolet . haha. Min lilla älskling. ♥

Tur att jag har en sån bra och snälla mamma som tar semster när vi åker iväg för att kunna ha hundarna. Inte alla föräldrar som offrar sin semster för att deras dotter/son vill åka bort. =) Hon lämnar juh inte hundarna nånting vilket jag avgudar  =)

Peter har laddat hem en "Linda Film" så nu ska vi se på den, Mkt mkt kärlek.

Puss så länge.


Tjohopp

Tisdag och jag är redan helt slut. Helg snart ?

Igår kväll hade vi Danne å Sofia hos oss på skräckfilm mys ;D haha. Skit läskig film så drömt mardrömar inatt så vaknade och va tvungen att krama Peter lite ;D Tur att man har en go Man och krama om när man vaknar upp så där. Hemskt.

Vi åkte iväg till Huddinge efter att kolla klart på filmen för att titta på en bil åt mej. MEN vilken TUR att Danne följde med. Annars hade jag vart blåst nu. Danne, han är väldigt bra Han. !!

Jag är så glad över att fått lära känna Sofia och Danne. Ett sådant fint Par. Me Like.
Finns inte många som ni... Ni är guld värda och betyder väldigt mkt för oss♥ Hoppas ni är medvetna om de.

Idag blir de inte mkt gjort. Helst slut och seg. Ursh. Men jag har hållt mina tummar och tår för sofia hela dagen iaf ;D Och hoppas de går vägen för henne. De är hon värd.



Nu inkallar badvattnet på mej som Peter satt på.Lite hårinpackning ska i. För snart drar vi till Turkiet och där så blir de väldigt förstört att saltvatten och sol. Så försöker att göra lite förberedelser.. hahhahhahahahha!! Funderar att göra bruna slingor i håret så man slipper bleka hellllllllllla tiden. De tar ganska kraftig på håret. Men vem kunde ana att jag skulle ha friskt hår nu efter de som hände förra vintern ? Frisörerna sa att jag va tvungen att raka bort allt för allt hade dött oh skulle låsna ändå. Vilken tuuuuur jag hade dom inte lyssna och gick med mössa och väntade att de skulle falla själv, vilket de ALDRIG gjorde ;D Nu har jag bara friskt hår... Jag klippte de VÄLDIGT kort och klippte så fort de hade växt 1 cm. Så nu är det bara nytt hår. =) =) Så känns inte så bra att jag bleker de hela tiden. Men vad gör man när man vill vara Blond. =) haha!!

ha en fin kväll.


dålig jag är

shiiit vad dålig jag är gällande att blogga. Hinner inte med att dagarna går. Haha! Men skönt kan de vara  oxå ibland.

Peter ha fyllt år i veckan. Mitt lilla lammkött ;D Han kommer alltid att vara mitt lammkött .Min snutt!!

Jag har varit så trött sensate tiden och vill bara sova hela tiden. De är de första jag tänker på när jag slår upp ögonen på morgonen att : kväll ska jag sova tidigt. De e fan inte normalt. Vet inte rikigt varför jag varit/är så trött hela tiden ? ;S

Igår var jag å susanna ute å röjde. Kom helt oplanerat att vi skulle dra ut. Blev bara så spontant. Men man har oftast roligare då. =) Så idag förstår jag att jag längtar till sängen;D
Men Peter vill inte sova tidigt. Men om en timme börjar 9 filmen jag ska se på 4.an =)

Snart är midsommar här. Vad ska ni hitta på ? Vi är bortbjuda på middag iaf. Och sen får man se vart kvällen slutar. Vi va igentligen bjuda på bröllopsfest men vi ska hoppa de.



Mitt lammkött som blivit 1 år äldre. ♥


Tjejer <3

Jag är såå otroligt glad över hur allting funkar kring mitt liv nu. Känns så skönt att man kan vakna upp på morgonen å känna sej lycklig och glad.

Idag har jag tillbringat min dag med Susanna. Hon  skjutsa hem mej för ca 25 min minuter sen och redan fått ett sms av henne som värmde om hjärtat.♥
: Hej =) Tack för en super dag ;P Verkligen kul att träffa/umgås med dej. Puss.

Att man får ett sånt mess av sin tjejkompis som man varit med hela dagen och de kommer från ingenstans gör mej såå glad. =) =)= =)

Mina tjejer.

Susanna: En tjej jag känt hela livet. Hoppas vi får bli gamla tanter tillsammans. =) Verkligen en Sann Vänn jag kan prata allt med. Älskar henne otroligt mkt.

Tessi: Har jag oxå typ känt hela livet. Vi försöker ses så fort tiden finns. Iaf 1 gång i veckan försöker vi klämma in. Hon känner mej utan och innantill. Man vet att hon alltid finns vid min sida fast jag inte behöver ringa varandra varje dag. En tjej jag verkligen litar på . Me love U.

Fatma : Jag har bara kännt Fatma i 9 månader. Men gud så underbar hon är. Verkligen en toppen tjej. Vi är såå lika, tänker och tycker allt precís likadant. Ibland blir de så läskigt att jag tror hon läser mina tankar. ;D

Sofia: En grym tjej som har fötterna på jorden. Riktig tuffing. =) Me like. Vi träffades genom våra killar. =) Dom är verkligen VÄRLDENS sötaste par ( asså Danne å Sofia ). Man blir såå glad när man ser dom tillsammans och vi har alltid lika kul när vi umgås alla 4. Så jävla lätt att prata med henne. Vill lära mer =) =) =)

Veronica: Vi träffas typ bara Om jag har en fest hemma. Ca 2-4 ggr om året. Men jag vet att hon finns där borta i tullinge om jag skulle behöva råd och stöd.



Lördag med SOL ;D

Igår jobbade jag långpanna. 8-20. När jag kom hem så va de fullt ös. Peter hade Alex här. Plutten skulle sova hos oss =) Så mysigt. Längtar till att jag har mina egna barn ;D Men inte just nu. ( såå de ryktet som går att jag är GRAVID är INTE SANT ) Såå ni som har hittat på det kan lägga ner direkt. Hahaha.

När vi vaknade imosre hade Alex jätte hög feber och ont i magen så Nille och Tove fick avbryta sina planer och komma hämta sin son. =/

Vi har varit ute i solen hela dagen. Suttit vid Maren och letat effter en ny väska men de va OMÖJLIGT i södertälje. haha.

Vi grillat ;D De är så skönt med sommar då man kan grilla till middag =)

Sen under kvällen så har de hänt en olycka. =/ Nu får vi invänta ett par veckor för att kunna se vad vi kan göra åt saken ??!! Återstår och se.

Hoppas ni får en fin kväll. Vi ska ta fram vintet nu med godis och mysa =)


Min MAGE

Jävla prutt vad jag har ont i min mage denna kväll =/ Dumma, Dumma.

Peter som planerat den med ost och kex å ha det mysigt. Fick såååååååååå fina blommor av honom idag oxå. Han är det finaste man kan önska sej. Älskar,Älskar,Äslkar honom över allt annat. Min,MIN,MIn Man♥

 


RSS 2.0