Lite bilder på oss från turkiet =) Snart dax igen =)







 


Inte bra dag idag

Igår kväll hade jag Å Peter lite folk hos oss =) De va trevligt =) Dock kom väl inte alla överens.. Men de blev inge bråk elr tjafs iaf =) Vilket jag är glad över. Vi försökte tänka på vilka vi bjöd denna gång =) Å de gick strålande.
Men idag är de inge bra.. Huuua. Att man ska må så här dagen efter . Alkohol förstör verkligen kroppen. Jag är väldigt glad att jag typ aldrig dricker. Jag förstår inte dom som mår så här varje helg bara för att de just varit helg. Ursh. Man man göra masssssssor med saker på helgerna utan å supa. Ursh. Hela min lördag försvinner till att må dåligt i soffan. Min Coca Cola är min bästa kompis idag. Skulle inte klara mej utan den idag..

Peter är iväg nu å hämtar Hundarna. Jag kommer inte iväg själv. ( spyor)
 Jag hoppas jag inte kommer ligga bakis allt för många dagar denna gång. Vill gå å träna im bitti. Hoppas,hoppas,hoppas!!!!

Nu har ja träffat sofia några gånger och hon är verkligen en så snäll,söt person.  Hon känns så naturlig och bara sej själv. =) Me Like =) Och Peter verkar ha såå Kul med Danne såå de är ett stort PLUS att han har en fin flickvän =)

Jaaa nu vill jag lägga mej igen.. Soffan, soffan, soffan som gäller nu .


En bra dag =)

Idag har de varit en Bra dag . wiho =) Känner mej riktigt nöjd med allt fakstikt :D De känns direkt när jag slog upp ögonen imorse att de skulle bli det =)

Tillbringat min tid idag med susanna. =) Vi har promenerat , fikat (kaffe endast) , varit nere på stan. Jag har klippt mej och blev riktigt nöjd =)

Nu inväntar jag mamma som ska komma en stund och senare ska vi ner å träna =) Då blir man ännu gladare.

Igår hämta jag ut paket. En klänning som blev skit bra och en bikini. De bästa med klänningen är att ingen Bh behövs =)

Jeane Blush - Elsa Dress     Wonderland - Maddie Bikini Set


Nej nu ska de bli middag så de hinner sjunka ner innan träningen =)

Ses.

Puss


Haft städ dag

Idag har Peter hjälpt mej med all städning =) Wihoo =) Vi gjort om lite oxå =) Så ännu mer skit har slängts. Undra vilket skåp jag inte gott igenom sen jag fick semster =) haha. T.om skafferiet står i ordning :D Gardiner bytta över allt =) Allt  nytt =)

Men jag är fortfarande rastlös.. Vad ska jag hitta på nu ? Peter satt sej framför Tv -spelt. Fun :D
Hundarna sover och vill inte göra ngt i detta kalla väder.. Sååå ??!!

Susko kommer väl om 1-2 timmar tror jag. Hon ville dra till Ikea såå får se. Men jag vill juh ha Lön innan jag drar dit =) Men vi får se.. De kryper för mkt i kroppen för att kunna ta fram körkorts boken =/ De får bli i kväll efter träningen.

VAD SKA JAG HITTA PÅ ? ? ?

Bjuder på en annan uttråkad bild.......


Turkiet



Vi satt nyss å titta på Hotellet vi ska bo på i sommar i Turkiet =) Och nästan samtigt så kom vårat hotell på reklam på 3.an =) Ving reklam. Sunpark ocean =) Så himla fint hotell. Vill åka nu, nu nu!! Shiit. Under 3 års tid så har jag å Peter varit utomlands 4 ggr =) Inte dåligt av oss =)
Men vi sa att 2012 ska vi inte åka utomlands.. blir öland eller något då.

Så fort våren kommer ska vi kolla om att åka till Ullared. De har vi pratat om varje år nu =) Kanske ska ta tag i de nu =)
Där kan man få tag på jätte fina saker till hundarna ♥

Några fler som är sugna på Öland,gotland elr ngt så säg till =)


Dax för fredags Mys <3

Nu är det dax för fredags Mys, När som helst börjar Lets Dance. =) Å sen solsidan. De är väl solsidan Peter längtar efter :D haha  =)  Men idag handlar Lets dance om Kärlek ♥

Peter varit iväg och köpt lite gott. Vi har juh en kväll i veckan vi får äta gott ( då menar jag godis,chips osv ) Å man uppskattar de mer när man bara får äta de en gång i veckan =) Å sen behöver man inte så mkt av de heller ;D

Den här helgen ska vi träna en massa och bara vara.. Men nästa helg är de fest här hemma =) De ser vi fram emot =) Peter har nu inte druckit på 2 helger. Hur jäkla skönt som helst.  =) Och de där har han helt valt själv men jag tror  nog att han har en vän som är stor del till de oxå =) Många tankar till honom från oss♥

Ska på arbetsinterjuv på Måndag,, Får se vad de blir utav det... alltid spännande att gå på de =)

Nu har de börjat sååå ska mya ner nu i soffan =)

 

Puss på er ( är på strålande humör )


Vi vill ha vår



 



Nu vill vi har vår så vi kan träffa alla våra hundkompisar. =)
Å göra lite äventyr. Så tråkigt nu eftersom dom får så ont i tassarna =/

Å vi inväntar en till hundkompis som har kommit till världen som ska hämtas om ca 2 veckor =) Wihoo =) En boston Terrier. De blir skiiit kul Susanna =) 


Tisdag

 Skrev aldrig igår för gick å hämta min brorson =) Så han sov här =) Mys.
Vi festade till ordentligt med massa gott =) Kan väl säga att vi även fira min semester ! =)

Jag å Alex gick upp med tuppen för att hinna med både lek och mina ärenden.
Va nere på stan ca 4 timmar. Arbetsförmedlingen och bilskolan. =) AAA just de. Har juh börjat med körkoret.. de hade jag glömt å skriva =) Men nu är de dax iaf. Imorgon har jag syntestet och idag va jag å betalade in alla pengar till bilskolan såååå nu är de bara att köra hårt. Min Sussana va de som peppade så mkt att jag gick dit och jag kände att de skulle bli kul. Innan när alla andra snackat om körkoret till mej så har jag känt bara för att MAN måste för friheten. Men nu kände jag glädje. Tack underbara sussana för att du säger allt på så bra sätt. De va juh även HON som gjorde att Peter har tagit tag i sin träning =) Tycker att de e så kul att min kompis även stöttar Peter i allt =)
Underbara du♥

Alexandra blev hämtat mitt på dagen av brosan =) Han såg väldigt trött ut. Hårt jobbslit med VÄLDIGT tidiga mornar. Inte normalt att gå upp 04,00 på morgonen för att åka till jobbet. Huua. Förstår att man då är trött.

Nu inväntar jag min man ska komma hem efter en klubb kväll <3

SHIIT är de inte vår snart? Plz ? Måste ha vårsolen och alla mysiga kvällar =)

Även så har vi fest snart =) 2 helger kvar bara. Och nu håller jag på planerar midsommar i huvudet (dock långt dit ). Vi prata om att hyra något ställe. Men då är de bra å planera så folk inte bokar in sej på annat. Tänkte ha fullt med folk ( som kan sköta sej och ha ett glatt humör )

Jaja.. Nu skriver jag allt på samma gång känner jag. Ska hämta täcke å kudde till soffan nu för Peter är hemma vilken minut som helst =)

Puss


Dåligt av mej

Dålig uppdatering ser jag. Kan bli så ibland när man har fullt upp med allt och ingenting.
Men måste säga att jag hade en underbar alla ♥ dag. =) Det hade jag inte förväntat mej alls. Men det blev helt underbar =) Jag är riktigt nöjd.

Jag har semster nu oxå. Den började juh idag kan man säga =) Wihooo =) 94 timmar jag jobbat på 10 dagar så är rätt slut nu.

Det första jag gjorde på min semester va å hämta min brorson. Saknat honom så mkt så här ska han va å sova =) Lek lek lek =)

Lägenheten vi va å titta på har vi tackat nej till. Huuua vilken äckig lägenhet=) Bara att söka vidare, men funderar på att köpa en istället. Mkt funderingar.

Idag har jag även beställt tid för bilskola. =) Ska ta tag i allt nu. Så imorgon ska jag dit och skriva massa papper =)

Neeej.. tänkte bara uppdatera vad som hänt, och nu ska jag fortsätta med mitt.

 

Puss


Lägenhet

Wihooo   =)  Ska på visning på lägenhet ihelgen =) En överasking till Peter tills han kmr hem =) :D
Vi får se hur denna ser ut =) Intressant.


Kan inte förklara med ord

.............

 

 

De bränner bakom ögonlocken
ensamheten känns stor
En Kramp om mitt hjärta
tårarna sakta trillar

Alla så bråttom har
ingen som förstår
Smärtan när livet är svårt
Smärtan när allt är slut

Gråten stilla tystnar
Ingen den hör
Sitter kvaar i mitt bröst
Leendet är alla jag visar

Vem kan trösta?
Vem kan  förstå?
Ingen, ingen orkar
Ensam jag stå


... nerför...

Det går mest ner för nuuu.. Undra när man får se stjärnorna igen ?


Glasögon

TYCKER ni att jag passar i glasögon eller inte ? Ja , Nej ??



Gammal bild, men ser väl typ likadan ut :D


... =)

Ja LÖRDAG  =) Wihoo =) Den här veckan har varit jobbig. MKT jobbig. Nu på 10 dagar har jag fått in 94 timmars jobb. Känns inte speciellt kul.. Men nu såå är det HELG =)

Jag har verkligen kommit igång med träningen oxå. Kom precis hem från 1 timmes träningspass =) Känns så skönt för kropp å själ.
Fick även med mej peter som fixade Gym kort där idag. =) We ned it =)

Jag ska gå ner mina sambo kilo som jag har byggt på nu i 3 års tid. Peters mat är god =) Haha :D Idag blir de kyckling sallad. =) Peter är mer motiverad till nyttigare mat nu när han själv börjat tränat =)


Jobbig dag

Idag har de varit en hemsk dag. Huuua!
Inatt fick en taxibil komma och hämta mej å köra mej till jobbet. Så har jobbat sen 05 i morse. Kul ? Näpp. Ändå jobbade jag oxå hela mitt vanliga pass 8-16. Så 10 timmar. Inte direkt så att man är van att klockan ringer 04,00 och att man fick reda på det i går kväll. Sömn på beställning ? Näpp de går inte heller. Så fick inte så mkt timmar.

Men vad jag gör jag inte för min lilla Fatma =) ♥ Hon är absolut en av dom finaste jag vet. En pang brud =)

Har precis kommit hem från snö kaoset. Å jag ska ligga i soffan hela kvällen å ta igen mej. Ingen träning idag. Men IMORGON såååååå =) PANG säger de :D

Snart är de fest här hemma igen =) wiiihoo. Ser framemot å få träffa mina hallon snart igen. Saknar mina tjejer, hoppas Billie kan komma denna gång oxå. Dumma hennes schema . =/

ILLAMÅENDE på max, men slår vad om att de beror på att de inte blivit nån bra sömn. SÅ dax å vila innan de blir pannkakor.

Puss


Måndag IGEN!

Den tråkiga måndag kom igen. Ursh hatar måndagar. Plus har juh bara varit ledig söndag så kändes inte bra imorse när klockan ringa 06,10. =( Huuua. Å sen hade Peter och hundarna sov morgon. Å de kändes oxå tungt  =/ Haha =) Vill ha Peters å hundarnas sällskap på morgonen, ÄNDA till tumba =) Men fick sällis av susko å min bror Jocke ist =)

Efter jobbet idag träffa jag Bille, vi gick å träna =) Känns skönt att äntligen tagit tag i det =) Nära och bra oxå =) Imorgon blir de vila för mej. Den här veckan blir de 4 ggr träning och de borde räcka  =)

Nu ska jag hämta mitt täcke å kudde å placera mej i soffan. Hundarna springer och blir skit glada när jag hämtar de =) UNDER FÖRST!!!!!!!!!! haha =)

Ha en bra kväll.

Puss


RSS 2.0