Halloween

Idag smäller de. Fest hos oss.
Hoppas den blir lyckad, Jag är dock sjuk så hoppas att de inte blir värre.
Huuua. Gaaaah!!

Vi får se hur kvällen utartar sej helt enklet.

Puss

Halloween

Idag smäller de. Fest hos oss.
Hoppas den blir lyckad, Jag är dock sjuk så hoppas att de inte blir värre.
Huuua. Gaaaah!!

Vi får se hur kvällen utartar sej helt enklet.

Puss

Förbannad

JAAA är riktigt förbannad. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!
I över morgon har jag fest å hade beställt kläder. Så idag skulle jag gå å hämta ut dom. Å vet ni vad? dom har skickat tillbaka paktet. ÖÖÖÖÖÖÖÖ ? Inga kläder. `? Men en räkning fick jag minsan fast jag inte ens fått lapp eller sms att paketet har kommit. Hur fan kan man skicka en räkning men inte att paktet finns att hämta ut?
Så jag ringde till buttriks i förregår å fråga ? -what? Då sa dom att de e bara att hämta ut paktet och fick ett kolinummer i luren. Hade blivit ngt fel nånstans ? Men VAD FAAAAN., Fanns inget paket kvar på stället. Så imorrn efter jobbet måste jag åka dit å visa räkningen å HOPPAS på att kläderna finns kvar i butik. Annars vete faaan vad jag gör. Ingen makerad för min del iaf. Skit tråkigt.
Min Tur har vänt till oturen igen. Faaan kan jag inte bara få ha de smärtfritt nångång i mitt liv iaf.
Visst fick ett fastjobb med bra betalt å de arbetet jag ville jobba med. Men kom igen? Hur ofta har jag fest å den här jar längtat efter sen typ förra året. Noppps. Ingenting går bra.

Nej nu ska jag sluta skriva . Är så förbannad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Haft bra dag

Idag började min morgon men att gå till skolan å skriva prov. Fick då iaf MVG =) Thihi. Duktiga Linda.
Efter skolan möttes jag å Bille på stan. Hjälpte henne med lite ärender å sprang runt i butiker. Vi åkte över allt kan man i princip säga. Blev en del saker hem. Konstigt ? Nää. !! :D

Blev väldigt glad över mitt prov resultat. Trodde jag aldrig att de gick så bra. Men ibland har man hjärna :D Idag va jag alltså ledig från jobbet. Men är lika slut nu för de. Har precis städat hela huset oxå. Snat fest å vill inte att skiten ska läggas på hög så jag har dunder mkt att göra fredag kväll. Men nu är det fint till herren i huset kommer hem oxå.

Har pratat en del med j1 i tele oxå, Känns skönt att prata lite. Inte ofta vi pratar men när vi väl gör de kan de bli rätt långa samtal. Vi har mkt gemensamt så lätt att man dividerar lite med varandra. Man kan förstå hur den andra tänker å tycker. ♥ Hon är en fin mamma


( hoppas du inte tar illa upp att jag satt ut kort. Tog den från Fb.) Säg till annars tar jag bort den :D

Lägga sej på soffan å invänta Peter? Ja TACK. Jag är dö trött. !!


Halloween

Nu har äntligen halloween grejjerna jag beställt kommit. Ska hämta ut dom im. =) Ska bli najs å se vad som kommer å hur de ser ut. Ser alltid annorlunda på nätet än i verkligen. Den här halloween ska jag va en svart ängel. =)
Ska bli kul  =)

Imorgon är jag ledig från jobbet. Ska göra ett prov i skolan. Får se hur de går. Just de.. Fått löneförhöjning å bara varit där ca 3 veckor. Gör bra i från mej tydligen :D

Jag börja lära mej åka snowboard så Babe har gjort ordning en till mig. Bara MIN . Kanske syns :D



Nu så kan snön komma så jag får prova på ngt nytt i mitt liv :D Hahah :D

Just de ? Idag är det 1 månad kvar tills vi drar till Thailand ♥


Huuua

Jag skrev Massor men de bara försvann. faaaan.. oxå.. Pallar inte skriva allt om igen. Hahha. Skit jobbigt när de blir så där.
Man tappar lusten.

Så jag skiter i de nu.. så de sååå.. Palla.

Ska lägga den tiden på min Chanel nu istället. Skriver sen om jag får tillbaka energi.
hah :D

Puss


Helgen slut

Jaa då är helgen i princip redan slut. Va precis å lämna Alex. Han är så go. Men dock fick jag ingen vila ihelgen som jag trodde. Men men. Allt för Min alex.

Äntligen kom min man hem. =) =) Min älskade man. Min babe. Så nu blir de goos i soffan. Mamma ska åka hem nu å ska ta med sej Frank. Så nu kommer Chanel att njuta med sitt blödande i fred. haha. Men tycker synd om Frank därför får han följa med mamma. Tror han satt på alla nallar jag å Chanel äger. Så han behöver nog oxå vila lite från Chanel.

Men han är sååå fin. Jag har absolut dom bästa barnen man kan önska sej ♥


Helgen slut

Jaa då är helgen i princip redan slut. Va precis å lämna Alex. Han är så go. Men dock fick jag ingen vila ihelgen som jag trodde. Men men. Allt för Min alex.

Äntligen kom min man hem. =) =) Min älskade man. Min babe. Så nu blir de goos i soffan. Mamma ska åka hem nu å ska ta med sej Frank. Så nu kommer Chanel att njuta med sitt blödande i fred. haha. Men tycker synd om Frank därför får han följa med mamma. Tror han satt på alla nallar jag å Chanel äger. Så han behöver nog oxå vila lite från Chanel.

Men han är sååå fin. Jag har absolut dom bästa barnen man kan önska sej ♥


bra helg

Helgen varit bra förutom i natt. trodde jag skulle döda mina grannar asså. Öppna dörren för att skrika på dom men stängde när jag kom på att jag ska ha fest nästa helg. Hahah :D Men vad FAAAAN.

Hade de riktigt trevligt hos Billie igår. Alex å farfar är här. Vi ska snart äta frukost.
Blev inte mkt tid tillsammans med Peter denna helg hlr =( Suck, Men de kommer fler helger som tur är ♥

 

 


Helg

ÄNTLIGEN helg =)
Vi snart åka å fira Billie siom fyllde år i veckan. Min lilla gammel kärring som blir 28 år =) haha :D Min älskling ♥ Min bror å alex ska följa med men inte Peter. Han ska iväg på annat . En vikitg sak, så jag förstår honom.

Igår så va jag å Veronica å shoppa lite. skoj början till en skön helg =)

Lilla Chanel har börjat löpa nu. Lilla Frank.. stackarn =(

Men snart ska vi i väg så måste avsluta. Skriver sen. Puss



Finaste vännen <3


Kurs

Idag har jag varit på Kurs hela dagen. Hur kul som helst va de. Otroligt bra kurs. Har aldrig varit på en näringsrik kurs nån gång bara skit kurser man sitter å sover på typ. haha =)

Jag är helt slut. JObbat varje dag nu faaan. Så nu känns de i kroppen. im är det FREDAG. Fan va skönt. Sista jobb dagen sen helg.

Helgen är redan planerad.

Igår va jag hos frissan efter jobbet. =) Blev super nöjd. Alexandra bästa frisören. Så nu är jag natur blond. Fan vad jag saknat att va blond. Men lärt mej en läxa. ALDRIG fixa håret hemma. ALDRIG.. Jag ska va glad att jag har nån hår på huvudet. Huuuuuuua =(

Pratade med veronica på väg hem. Trodde jag skulle kliva innan för dörren å bara slappa i soffan. Men vad hände ? Jo åkte på städning plus blev lite rensing å möblering. Jag är TOKIG. Varför lyssnar jag inte på kroppen när den skriver VILA. Nej nej.. tvingar mej själv å hitta på massa saker istället. Inte konstigt att man har lider av ångest å kroppen bryter ihop då å då. Nej Skärpning nu.

Helg helg är precis vad jag behöver.

Ha en bra kväll. Ser ni på inlåst kl 21,00 ? Tycker det är jävligt intressant program. Så måste hinnas göra lite innan dess.

Puss


Tisdag

Kommit hem från jobbet. Peter mötte mej i Tumba c. Vi va å handla lite. Jobbet är skit bra jag börjat på. Faan trivs som faaan. Ett tag kändes allt för jävligt men nu har jag lärt mej allt å de går super bra å TRIVS. :D Skönt.
Im ska vi Till Ikea. =)

Suttit ¨å beställt lite nya klänningar. Snart till Thailand. Å självklart måste man ha nya kläder när jag man reser. Ni som känner mej vet hur jag känner.. hahah :D

Vi funderar på att boka biljetter till Julgalan. Rätt dyrt men tror de kan bli riktigt trevligt. Bror ska kanske med oxå.
Vi håller på att planerar julafton oxå. Tror att de blir här hemma alla kommer. Vill ha allt planerat eftersom vi
 kommer hem den 5/12. Å då vill man veta hur julen blir.

Ikväll blir de mys med andra avenyn. =) =) =) Innan dess blir det att träffa Hanna , rocky för att gå promenad. Peter får ta Frank på en annan runda. Trevligt att gå kvälls promenader ihop med någon annan å inte alltid Peter .. hehe. Inte illa menat men aaaaa.. .=) Peter vet att han betyder allt för mig.

Ha en bra kväll-


Måndag

Fy satan.. Kom precis hem  från jobbet. Hela veckan framför mej plus ha jobbat hela helgen. Jag känner mej helt slut.Men försöker tänka på hur mkt jag kan shopa i Thailand sen. Just nu är det tänkandet som gäller för att jag ska kliva upp ur sängen.

Just nu händer de mkt. Jag vill bara dela på mej så jag kan vara med ALLA plus att jag jobbar mer än heltid. Men jag försöker så gott jag kan att ställa upp på allt. Varför ska alla må dåligt samtidgt å allt hända på en å samma gång jämnt.. ? Livets gång eller ?

Idag blev jag mkt besviken. Huuua. Men ska försöka tänka på annat å låta det passera. Men är inte lätt när det är ens dröm. Visst har man många typ 2"overkliga" drömmar, som a´tt vinna en miljon på lotto, eller att nån ska sätta in massa pengar mitt konto, vinna resa osv.. De är overkliga drömmar för mig. Men tycker den här är så simpel å ändå funkar de inte. Va är de för fel? Världen är så orättvist. Så himmla besivken!! Å LESSEN.

Andas,andas å andas djupt är vad jag ska göra ikväll...

Puss


Fredag

Åhhh SHIT jag är helt slut. Jobbade först i morse å sen nu på kvällen. Kom precis hem efter dragit 06,30 imorse. Huaaa.
Hela helgen å nästa vecka ska jag jobba oxå. Men pengar blir de :D För hoppingsvis =)

Dagen har varít bra annars, fått ut paket jag beställt. Lite vinter kläder.
Juuuust de.. Igår beställde jag den här jacka oxå. I love IT.
Jacka

Bilden blev stor men de får ni ta :D

Peter har varit med min bror under kvällen. Skönt att dom kan umgås fast jag inte är med. =) Aldrig haft de såå å de känns verkligen toppen.

Imorrn bitti kommer alex å mamma hit å fikar innan jag börjar jobba. Saknar min brorson =( Men om några timmar är han här =)♥

 

Ha en härlig helg allihop !!

 

Puss!


Bra läkarbesök

Jaa- Då har kvällen kommit.
Hos läkaren gick de bra.. Ska sluta med mina tabb =) YEEEEEEJ :D
Men undra hur de kommer att kännas utan dom :S Bra fråga.

Hundarna är hos min mor idag. Jag å Peter ska jobba imorgon å känns bra med lite avlastning. Chanel är grymt jobbig just nu. Hon skäller ,skäller å skäller. Hon ska nog börja löpa snart. Skönt att få en natt utan 2 hundar under mitt täcke. För kan va farligt att sova med husse. Haha.
Minns inte sist jag fick va ensam under mitt täcke. Måste varit i sommras nångång. Annars så är Chanel som klister på mig 24 tim.

Nu under kvällen har jag varit med min bror. Peter kom precis hem oxå.
Jag å Min bror har fått väldigt bra kontakt dom sista åren å är så glad att jag känner att jag har en BROR =)
Min andra bror kanske ringer 3 ggr om året. Men Nille ringer iaf varanan dag =) Å  nu är han är med sin syster ♥

Han bjöd oss på middag =)

Im är det jobb. 8-9.30 Och sen 16-21.

Blivit erbjuden fast jobb idag )´=) wihoooo :D

Men hoppas ni får en lung å skön kväll-- De ska jag ha. Ska vila mina öron. Lägga mej badet utan att 2 hundar sitter å glor . SKÖNT.

Mina hundar betyder massor/allt för mig.. Men skönt att bara vara fri under en natt. Sen så känns allt bra igen. Min hund har damp för er som inte vet. Så avlastning- Jatack :D

 

 


Torsdag

Jag mår inte bättre idag. Huua. Hur kan man va så illamående utan att vara "sjuk". Jag får springa på toa men så fort jag spytt så mår jag bättre. Jag är inte dålig annars.. Som om de skulle vart magsjuka så hade jag haft ont i kroppen osv. Fattar inte :S

Imorse så vakna jag av att telefonen ringde. Va min chef. Hon ville ge mej fast jobb. Mån-Fre. Heltid. Å jag tacka Ja så klart. Elr aaa.. ångest!

Snart ska jag gå¨till läkaren. Jag har bästa läkaren så ska bli skönt att få komma dit. Elr jag måst5e gå nu såg jag att klockan säger.

Skriover sen. Puss


=(


Inte alls bra =(

Huaaa.. Jag mår inte alls bra. =(
Idag hade jag skola men fick gå hem efter 1 timma. Mår illa som en jävla *pip*.
Så idag har jag suttit med huvudet i toaletten hos mamma. Inte skönt att må så här illa. De är helt sjukt.
Jag jobbade igår.. därför jag inte skrev ngt å då mådde jag exat så här oxå. Hemskt.

Ska jobba hela helgen å tjäna pengar så hoppas jag mår bättre tills dess.
Blir alltså en lung kväll idag å bara mysa med hundarna å¨Peter.

Igår så hämta jag ut paket jag beställt :D

 

När vattnet är kallt lyser de blått och när de varmt blir de rött =) :D

 
Sen dom här som man lägger i badkaret så de lyser =) Mys,!!

Nää nu tar illa måendet i kapp mej så måste dra---


ses


Måndag

Idag har jag Hunnit med mkt känns de som.
Min dag började med att åka å Jobba. 8-13. Gick rätt bra.. men funderar fort.f på att säga upp mig. Imorgon vet jag svaret HELT.

Efter jobbet träffa jag Alexandra. Å åt lunch.
Efter de till att möta Veronica. Fick en tröja av henne som va kanon fin =) Me like :D Riktig Linda linne =)
Och sen hämta min Fru Bille mej från stationen. Å åkte hem å fika hos mig, Eller drack The. Mummms.

Jag mår riktitgt dåligt idag. Gjort hela dagen., Illamående på topp, gaaaaaah..!!

Imorrn hade jag sätt ifram emot att va ledig men de blev jobb. 16-22. Men tacka iaf nej till Onsdag.Sen blir de jobb Fredaf,Lördag å söndag.. hmm. Hela heljen BORTA med vinden.

Men nu väntar täcket  i soffan å bara vila upp mig.

Puss



Tjafs

Bara massa tjafs hela tiden .... Palla!!!!!!




Sänder mycket tankar till min Vän Billie. ♥ Hon har de inte lätt just nu. Huuua. Men ska hjälpa dej igenom detta. Kommer finnas här till Tusen %.



Min vackra Fruga,♥


Nu är bloggen i gång igen

Min blogg har fått sova lite.. Eller ett väligt bra tag.
Men nu har den vaknat till liv å jag känner verkligen hur mkt jag saknar den. Att bara kunna skriva å avreagera sig på den. Som en rikigt vän helt enkelt.

Hmm.. Vad har hänt på senaste tiden ?
Hmm.. Joo jag har blvivit 2 barns hund mamma. En Frank har kommit till vår lilla familj. Å han trivs som tusan.
Tråkigt bara att han inte kommer överens med Chanels riktiga kille =( Å Chanel behöver verkligen Rocky som hon kan få leka av sig rejält på . Men de är ett lätt problem att lösa.

Jag har fått jobb i Tumba- som personlig assistent.

Jag är så grymt kär i min man. Han är helt enkelt Bäst i Världen.
Vi  håller på fixar ordning i hemmet å jag fått mitt dröm sovrum =)



Här har vi mina hundar =) Frank å Chanel ♥

Blir så trött på det här tråkiga vädret. Huaaa.. Å hundarna gillar Verkligen inte de hlr. Dom vägrar att gå ut. Inte så kul att gå promenader när man måste dra i kopplet för att komma nånstans å dom gör allt för att inte GÅ. Tassarna blir juh blöta- Divor :D

Vi ska snart gå över till Rocky. Han har varit väldigt dålig så  dom har inte kunnat sätts på evigheter känns de som. Så nu dax för lek.

Ses. Puss


RSS 2.0