Ny mobil

Idag drog jag iväg efter jobbet för att köpa ny mobil, inte för att jag riktigt behöver men varit så sugen länge nu =)
Blev den här sötisen ;D
Så nu vill jag bara att den ska ladda klart så jag får leka lite =) Haha.
Danne å sofia kommer hit ikväll oxå, blir myskväll.♥
Men annars är Måndagar så tråkiga. Trött och lite tråkig allmänt. Men ny mobil och en solning efter det pigga upp lite iaf.
Annars har jag inte så mkt planer den här veckan. SKÖNT. Jag vill slappa denna vecka. Ska väl till Jeanette ( J1) på onsdag bara .
Men slappa slappa slappa står på veckans schema.

Fredag Redan

Redan har det hunnit att blivit Fredag. Shiiit hänger inte med för fem öre. Tiden bara rusar förbi mej. ;D
Nu har jag gjort ordning mej för läkarbesöket. Fy faaan vad ont detta kommer att göra. Det är därför jag är nervös. =/ Men provsvaren vill jag ha NUUU och därför ska jag tvinga mej själv. Sa till Peter igår kväll- Faan jag skiter i det här å avbokar!! Men fick svartögon tillbaka från Peter då ;D Hahah.
Provsvaren kommer om 4-6 veckor. Men det är väl min tur i livet nu ? De MÅSTE se bra ut, så är det bara!!
Den här helgen är det inte så mkt planerat.
På söndag ska jag på Ljusparty i Salem å på kvällen hem till J1 bara för att se hur ögonbrynen har utvecklats ;D
Ikväll så slutar jag kl 18 så vi får se vad vi hittar på =) Alltid är det något på heljerna =) Dom brukar va väl planerade men när vi inte har det så brukar det dyka upp 100 saker ändå.
Jag skulle verkligen behöva tvätta våra fönster. Ursh vad skitiga dom är och det syns nu när VÅREN är här ♥
Puss på er där ute. Ska borsta mina tänder nu å sen är det bara att dra iväg då. Önska mej lycka till!

nervös

FAN JAG ÄR NERVÖS INFÖR I MORGON.   MEN DE SKA VÄL GÅ BRA.     DE ÄR MIN TUR NUWFÅÅ. JA DET MÅSTE GÅ!!W

Varför?

Halva mina inlägg försvinner när jag skriver? Jag som hade skrivit så Mkt på tidigare inlägget. Suck

Redan onsdag

Fan det är redan onsdag. Jag tycker dagarna bara flyger i väg :-) Känns skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Förstår inte hur man orkar vara hemma fru eller leva på andra bidrag på något sätt. Men det är jag det :-) Jag mår bättre av att jobba. Inte så Mkt tankar. Å man sover bättre :-) sista veckan så trodde jag ju att jag skulle bli knäpp på riktigt. Ha ha. Men nu känner jag bara hur livs energin flyger framåt !!! Känns så skönt. Jag vet att det här året kommer att bli bra på många sätt . Å våren är väl här nu, eller? Snart kan man börja sitta på alla ute serveringar med en kall öl. Hur mysigt som helst. Å självklart med dom man Tycker om. Då blir det ännu mYsigare. Ja som sagt. Jag mår otroligt bra just nu <3 . Så låt inte det komma någon käft smäll nu. Låt det här året få bli mitt å peters bästa år. Eller alla år är bra när jag har peter. Han är ju den finaste i världen <3. Men vi har haft mycket emot oss förra året å det va hemskt. Men tex

Lite pengar iaf =)

Va inne på skatteverket idag för att se deklaratioen . Lite pengar kommer in iaf =) Undra vad man ska hitta på med dom ? Förra året blev det en turkiet resa =) Men i år så blev det inte så mkt pengar. Nya smycken eller något kanske ? Eller dra till Öland ? Jaaa ngt blir det =)
Nu ska jag mysa med hundarna. Peter är inte hemma då han fixar med nya bilen lite =) Han är så glad =)
JAAAA DEN HÄR MANEN GÖR MEJ OTROLIGT LYCKLIG ♥

Helvetes natt

Fy fan säger jag bara. Vilken Jävla natt det har varit. Våra grannar över oss är så störda. Dom håller jämnt på med något nytt. Å självklart ska det vara på natten. Dom möblerar å drar möblerna, deras barn har marathon. Låter som marathon där uppe. Dom bankar och fixar. Det har varit så sen september. MEN I natt så fick jag panik att dom förstör min natt sömn. I natt så möblera och damsög Dom i 50 minuter å då va klockan 1 på natten. Dammsugaren lät som en bygg dammsugare. Låter som inåt helvete. Så i natt gick jag upp. Nu får det vara nog!!!!!!!! Så nu hoppas jag att dom tänker sej för. Men fattar inte hur dom kan ha barnen uppe 1 på natten. Dom är ca 3 år. Helt sinnes sjukt. Så 2 timmars sömn fick jag. Å första arbets dagen. Skulle egentligen jobbat 8-21 men det orkar jag inte idag så får gå hem kl 16 :-) men sjukt att jag måste ge bort arbets tid för att man har störda grannar. Ska dom ge mej lön istället? Nej en riktigt hemsk natt. Men snart får jag gC

Hem, hem , hem

Tänkte visa er lite hur vi bor. Jag å Min kärlek å 2 hundar ♥
Kök
Jag älskar den öpnna plan lösningen av kök å vardags rum.
Vardagsrum
Vardagsrum
Lilla Hallen
Stora Hallen
Badrummet.
Sovrummet 1
Sovrum 2 , fast vi har det som datarum
Balkongen

Lördag med SOL =)

God Morgon God Morgon. Sol idag å det innebär att man är på mkt bra humör =) Hehe.
Vi har precis gjort oss i ordning här hemma. Vi ska snart dra iväg till min bror. =) Å leka lite med Alex. Mkt länge sen jag träffa honom nu.
Dagens outfilt. Blir en slapp klädsel idag för orkar fakstikt inte. Haha.
Min ögonfransförlängning ;D

Sista vardagen

Nu är det äntligen Fredag, Det betyder att min älskling jobbar sista dagen å sen blir det helg. Jag har dock min sista semester dag =/ Men ska bli rätt skönt ändå att få börja jobba.

Idag gick jag upp klockan 9. Hoppade in i badet och gjorde mej i ordning. Drog till sjukan å lämna in lite mer blod som dom behövde. 2 rör idag och 1 rör i går. Finns det nå blod kvar i mej ? Lämnar hela tiden och nya saker dyker upp så det blir mer blod att lämna.

Sen kom Sofia å hämta mej på sjukan å så drog vi iväg och gjorde en ögon fransförlängning. Mkt skönt ska jag säga er. =) Kommer in en bild imorgon då jag verkligen inte orkar just nu.



Har påbörjat vinet ;D haha. Vi kollade precis på en film å Peter håller på med middagen nu. Är dock inte hungrig men får väl äta nånting.

VILL BARA PÅPEKA ATT JAG GÅTT NER 8 KG .




=)

Dagens Outfilt.



Provsvaren från sjukan va KANON =) Va lite rädd att den kanske hade höjts men det hade den inte =) wiiie. Går bra sakta men säkert det här =)

Cissi följde med iaf till Jossan =) Min dag borta i strängnäs va underbar. Så härligt med vänner som verkligen gör mej glad att bara få träffa ♥ Och Jossan har juh varit mitt stöd hela tiden, fast hon har sitt egna så lyssnar hon alltid på mej =) Å Vilken mage hon fått nu =) Myspys ♥

Åkte hem å lagade mat =) Blev hemmagjord Pizza =) Mumma. Med tonfik på ;D

Och nu har jag skickat iväg manen i huset för att köpa vin till mej =) Blivit en lite vinkärring igen tror jag. men snart är det slut på det. På måndag så är semestern slut och vardagen börjar igen. På ett sätt skönt, för jag blir knäpp över att vara hemmafru ;D Får så mkt tankar å sjuka ideer. Så det är ngt jag INTE vill bli ( hemmafru alltså)

Imorgon så har jag ingenting planerat å det känns så jävla bra =) Dom här 3 veckorna har varit fullspeckade. Så imorgon blir det va det blir. Måste dock till sjukan å lämna lite mera blod bara.



Den här ungen finns det inte ord för. I love ♥


Sjukan + strängnäs

Så där. Nu har jag gjort mej i ordning för att dra till sjukan å inlämna all blod dom vill ha utav mej. Huua. Men börjar vänja med mej dessa sprutor hela tiden. Nu känns det inte så DÄR jätte jobbigt. Jag vill bara ha ett resultat.!!!

Efter det så drar jag till strängnäs... SKIT... Cissi skulle ha följt med men hon fick förhinder så blir lite läskigt att åka dit själv.. Men blir en prövning ;D

Nej , men iväg nu. Men ha en fin dag♥

Dagen

Dagens outfit

Har en tuff period i mitt liv så behövde en text på mej själv. Och vet att den stämmer in bra på mej själv.
Bakat Bullar till min älskade man♥
Å Frank han kämpar på♥

Kvällen

Ikväll har det varit hockey och vin =) Härligt. Har fått tillbaka det där Vin stuget igen. Haha. Men jag har juh semester så det är juh lungt så här mitt på veckan. Ingen klocka som ringer tidigt eller ska nånstans med bilen. Så känner att det är helt lungt faktiskt.
Fick min nya tatu igår oxå. En text där det står : Kärleken övervinner allt ♥ Så nu är det på plats på skuldran på mej. Tack snälla Kenta =)
Kommer en bild ;D
Nu blir det lite film i sängen fakstikt. Känner dock ingen trötthet men det kommer väl till natten. Peter är ute med hundarna nu sista rundan så passar på att skriva här lite.
Nu ska jag fakstikt avsluta å mysa ner mej.
God Natt

Måndag

Då är vi vakna. Inte haft en lätt natt precis. Tror jag börjar bli knäpp.!! Alla tankar gör mej knäpp. Bara hoppas att det vänder snart.
Jag skulle vilja flytta här ifrån å bara Dra känns det som just nu. Bara hitta den där bästa vännen jag kan ringa dag som natt när jag mår så här. Som alltid lyssnar å förstår mej. Behöver någon som peppar mej. Visa dagar är jobbigare än andra. Jag har världens finaste vänner nu som finns där men inte på det sättet som kan sätta sej in i hur jag egentligen mår. Jag kan nu le men inom bords så skriker jag, allt för att gömma mej. Vill att någon ska kunna se rakt igenom mej å rycka upp mej. Haha ;D
Jaa nu babblar jag på som vanligt här. Men som sagt min tankar gör mej knäpp och sömnen är inte den bästa så då blir man ÄNNU knäppare.

Idag får vi se vad som händer. Igår så mådde jag å Peter inte så bra. Vi mådde illa som tusan, spydde en varsin gång å sen va det bra tydligen ;D ÄHH.. konstigt.. Men då kunde inte varit magsjuka iaf . Tur det. !!

Väntar på svar ifall Sofia å Danne ska komma ikväll, annars blir det nån annan planering. Men kan inte planera fören jag fått svar av dom innan. Dom va osäkra om dom ville komma idag eftersom jag skrev ett mess igår att vi hade spytt. Men verkar inte vara ngt med det.

Vi såg filmen The little fockers igår.. Hahha. Rolig film, men blir så nervös.



Promenad i sthlm

Igår vaknade vi med strålande sol och vaknade som solen själv.
Drog å tvätta bilen och sen drog upp sthlm för att träffa Sandra och hennes 2 hundar ( En är Chanels valp Kiwi)
Vi gick längs gamla stan och runt djurgårn i solen. Va så underbart skönt. Solen värmde när man gick. ;D
Folk satt redan längs vattnet vid djurgårn och drack lite öl. Såg så mysigt ut så vi va tvungen att köpa hem lite Öl till kvällen =)
Efter vi gått så drog vi ut till Telefonplan och käkade Lunch. Vilken skön tjej den där sandra är. =) Så glad att just Kiwi har fått komma till just henne. Kiwi är den "gamla Daisy". Favvo valpen som jag hade och som jag VILLE behålla själv. Men Peter gick inte med på det. Men hon har det så otroligt bra. Det som oxå känns bra att det är aldrig tyst eller stelt när jag träffar Sandra. Vi är rätt lika med saker å ting, så pratet går i hundra blåst =) Haha, Peter får ingen chans att lägga in ett ord.. Hahah ;D

Dagen

Dagen började väldigt bra. Solen sken i sovrummet så vaknade tidigt. 8.15. =)
Gick ut på en långpromenad med hundarna och vaknade till =) Härligt ute juh.

Gjorde mej ordning och drog ner på stan. Fikade med Carola å Ida. =) Va så länge sen vi sågs. En Ny klocka blev det Plus ett par solglasögon som Carola köpte till mej. Snurpan då =)♥
Peter fick även nytt örhänge till sin töjning i örat. 18 mm. =) Hon är go hon..!!

Peter är väl snart på G hem från jobbet å vi ska mysa hela kvällen lång. Blir potisgratäng och själv marinerade revbenspjäll till middag. =) Mummms.
Sen ta en promenad för att hyra film . En mys kväll blir det iaf här borta. Känner mej ganska trött så då passar det bra =)

Och en tatuerings tid Bokad oxå !! Nästa vecka.


Hemma dag

Idag har jag haft en riktigt "bara vara hemma dag". Känns fan skönt att va vakna upp och veta att jag inte behöver stressa iväg någonstans. Självklart har det varit lång promenader med hundarna men det är juh en vanlig vardag för mej så det är juh inget ;D
För annars när det bara är en hemma dag så brukar det finnas så mkt att göra just hemma. Men jag har städat i 2 dagar nu.
Gjort ordning i köket med nya blommor + lampa,duk.
Mattorna ute på balkongen.
Städat å torkat ut kylen.
Torkat alla skåp + kakel.
Nya lampa + mattor i hallen.
Dammat av vitrinskåp.
Badrummet rent å fint.
Nya gardiner i sovrummet.
Damsugit och dammat alla hyllor + 2 tvbord.
Jaaaaaaaaaa massor har jag gjort så finns inget att fixa idag.  U N D E R B A R T ! !

Tråkigt att hundarna måste duschas efter varje promenad. Dom blir så jälva skitiga. Ursh! Men Chanel njuter när man spolar vatten på henne i badkaret ;D Lite värme kanske . Även varit klo klippinig för båda. Shiiiit vad Frank va duktig idag, KORS I TAKET!! =)
Om 45 minuter slutar min andra halva jobbet. Saknar honom otroligt mkt idag. ♥ Det får bli en mys dag för oss idag .
Kanske ska dra iväg till K-ruta och kolla om dom har kakeldekor. Va slut på Coop igår. Vill ha svart kakel i köket. Jaaa så får det bli, får ta pinglan å dra iväg =) Ses.

ska bli gudmor

Idag kom ett resultat ;D Jag ska bli gudmor ♥
Jag kommer bli den där gudmodern som köper allt å ger all min kärlek ;D Haha ;D Få växa upp med från start, ska bli skit kul =) Yääääääääh ;D Tant Linda !!
Annars idag har jag varit med jossan å hennes trollunge idag. Kort kommer på denna söta trollunge =) Men tänkte fixa lite mat innan min andra hälft kommer ♥

Ullared

Då är vi hemma igen från Ullared. Jätte skoj har det varit men nu är jag FATTIG. =/
Stugan vi bodde i
Sjukt roligt spel vi spelade på kvällen innan vi drog ut på resturang ;D
svårt att få fram orden med alkohol i kroppen . Hahah
Full lastad bil ;D Vi fick knappt plats ;D

Ny månad, nya tag

Nu månad är nya tag. Känner mej glad och full med energi idag. Gick å la mej ganska deppig igår men det fixade natt sömnen åt mej ;D
Bröjade morgonen med en mys promenad med hundar, och nu har jag städat. Känns bra.
Idag (ikväll) ska jag dricka lite vin tänkte jag ;D Det va länge sen jag unna mej ngt sånt. =)
Har lilla Frank i knät som ligger å sover. Han blev kär även idag på promenaden. Han kan juh inte gå förbi en dvärgschnauzer utan bli heeeelt kär. Idag va hon 9 år. Haha ;D
Varför han dras till en här rasen har jag alltid undrat. Han är sååå kär i min brors hud Peppi som är 10 år gammal i den rasen. Hahah. ;D Men i sommar ska han bo med henne i 4 veckor. Så han kommer gå på moln den perioden. Haha .
Lilla Plutten då♥

Full fart idag

Tänkte först visa lite bilder fråb vårat besök igår.
Veronica å hennes små killar var här
Och hade juh namnsdag så Peter kom hem med så fina blommor. JAG ÄLSKAR BLOMMOR SÅ JAG SMÄLTER DIREKT♥
Idag har jag först fikat med Cissi på morgonen. Sen åkte jag hem till Manjari för att ge henne lite energi och tips ;D Nu har jag landat hemma för lite middag å sen blir det IKEA med Cissi. Där jag ska få lite inspertion vad jag ska göra på vår balkong tänkte jag ;D

RSS 2.0