Världens bästa <3

Jag har en sån underbar man. Kan inte beskirva med ord vad jag känner för honom. Han är helt underbar person som verkligen betyder såå mkt för mej♥

Känner bara att jag har en sån tur att jag får dela mitt liv med honom och hundarna. Ni är verkligen mitt liv och gör att jag får Just vara Linda och ingen annan. Du ser på mej när det ngt. Rakt igenom mej.


Älskar min Underbara Man mest av allt helt enkelt.!

 


Ensam hemma

Helt ensam. Snyft. Men förstår Peter att han vill jobba massa extra. Vem tackar nej till massa pengar ? Ingen ;D

Men jag känner mej ensam iaf. Snyft. När man ska gåå lägga sej är det värst. Igår kom han hem skapligt iaf. Efter21 nångång men idag kommer jag nog inte se han. =/

Idag har jag kört på bilskolan. Går ganska bra. Får se om de blir ngt körkort för mej tillslut. Vem vet ? Kanske ger man upp till slut. Men ska inte va så hårt mot mej själv tror jag. Börja köra förra veckan. Hahah. ;D Men ibland känns de som att läraren tycker man är trög. För de som är självklart i hans ögon är det inte i mina. Han har varit lärare sen 87. Så nejjj det är inte självklart i mina.

Så nyss tröstande jag mej själv genom att bestlla från Nelly. Hoppas inte Peter läser min Blogg. Hahahhahhaha. Han bli GALEN på mina internet shoppningar. Men ja hittar aldrig i affärer konstigt nog, bara på nätet. =)

Ska fortsätta kolla runt lite.

Juste de ? Vi har fått erbjudande på lägenhet. Visning är på Måndag kl 19. =) Hoppas på ngt under ska ske att vi oxå får en lägenhet snart. Varit en del visningar men sen kommer vi inte längre än så då de finns folk som har fler poäng än oss =( Men hoppas,hoppas att ngt ska ske att de blir vår tur snart =)



Ses. Puss


Måndag Morning

God morgon alla. Idag vaknade jag en hel timme än vanligt. Peter och Jonas har såå mkt jobb den här veckan så dom kommer väl typ jobba 24 timmar hela veckan. Peter klev upp vid 5 och jag är så lätt väckt så jag vaknade till liv oxå. Ibland är sååå jobbigt att vakna vid minsta lilla. Huuua. Fan en hel timme kunde jag ha sovit igentligen, men men . Nu sitter jag här vid datan med fruksoten och bussen går om en halv timme. Kan öven ta den som går om 45 min men gillar att dricka mitt kaffe på jobbet ett tag innan jag börjar ; D

Jag betsällde 2 biljetter igår =) Wihoo. Vi ska gå den 16 oktober till Ladies Naight =) Wihoo. Nu har jag ngt att längta till oxå. Igår såg jag att hela turkiet resan va betald oxå. Fan vad skönt =) Vi lägger juh in en viss slant varje månad men såg inte förra månaden att den va klar .. Hahah =) Så vi blev glada =)

Den här veckan kommer jag känna mej ensam =/ Hahah :D

Har bil skola Tis och Torsdag. Alex kommer hit på Torsadag och ska sova över. Har tagit ledigt från jobbet. haha. Vi hoppas på att få träffa Tessi och Angelina på fredag. Vi får se =)

Ha en bra dag. Ska nu gå och borsta tänderna och komma på vad jag ska ta till lunch låda.

Puss

Söndag.. och dagen efter festen

Jag är nöjd med gårdagen..Inge bråk inte kaos. Och jätte fina Presenter =) Underbara vänner och pojkvän man har ♥

Ni som kom.. Ni är underbara. Ni vet vad det betyder att ni bara kommer en stund för mej. =) =) ♥♥♥

Sandras och Jonas present blev jag så överaskad över. Vilka pinglor :D ♥ Armbandet från Danne å sofias kommer bäras varje dag. SKIT FINT =) Me like. ;D Sitter t.om på nu fast man är bakis som en... *pip* Men är inte så bakis som jag brukar. Gick upp imorse och börja städa och åkte ner t stan :D De är inte vanligt. Jag brular juh ligga 3 dagar innan jag kommer upp ur sängen. Mitt vatten i natt gjorde verklugen jobbet i Think.

Fick juh biljetter till Ladies Night. SHIT vad Kul. =)

Nej nu ska jag återgå till Mina Hundar som varit med Mamma hela helgen. Och ska nog ta å ringa Till Tessi innan oxå.

Ha en bra kväll.

Puss

 

 


Fattar nada ?



Fattar nada .. Jävla korsnigar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Min födelsedag

Idag är det min födelsedag och kom hem för ett tag sen. Jobbat och direkt till körskolan. Huua.. Vissa saker har jag väldigt svårt för.. Tröga jag. Men ska inte fokusera på det nu .. Haha. Min körskole lärare hade köpt blommor till mej. Skit snällt juh. Fått jätte fina blommor och presenter idag. Min smink kurs och växlade pengar till Turkiet av Peter och mamma =) Pengar av Peters mamma =) Present kort från jobbet. Snällt :D

Resten av släkten kommer på Lördag . Innan festen så klart :D

Idag på bilskolan va det träning på komplicerade korsningar,rondeller, och massa sånt. Placeringar långt ut är skit jobbigt tycker jag :S Huuua. "Dumma Titta framåt" Men övning ger färdighet så bara öva,öva,öva.
Im är det sista lektionen för den här veckan. Men ska då gå dit innan för övningar på datan.







Bilskolan

Idag började bilskolan för mej. Är fööööööör trött att skriva så ville bara uppdataera att jag är grym och det gick skiiiiit bra =) Omkörningar på motorväg,landsväg och lite sååå =) 4 dagar i veckan dubbel lektioner är inbokat tills jag fixar det :D

Skriver en annan dag då jag har ögonen med mej ;D

segt,segt,segt

Åhh snart är helgen slut IGEN. Fan hänger inte alls med. Igår va jag iaf dukitg =) Jag tvättade fönster och bakade ännu mer sånt man kan frya in till nästa helg :D Dock är mitt ena fönster redan skitig eftersom Frank sitter där med sin Nos. Å klubbiga Chanel som brukar använda 2 fönster och göra nos tryck på. Men själva grejjern är att jag VET att jag har tvättat fönsterna iaf :D Peter skulle hjälpa mej men han drog efter ha gjort 1 fönster.. Hahah :D Han trodde inte på mej att de är jobbigt. =) Nu fick han se :D haha =)

Idag har Pappa,Nille,Alex varit och fikat här =) Undra hur många kakor Alex fick i sej =) Mitt lilla kakmonster ♥
Även så kom Susanna å lämna Malte till mej. Han åkte precis hem. De gick ganska bra fakstikt. Min svartsjuka Hund Chanel tycker INTE om att Malte pussas och ska ha uppmärksamhet. Hon förstår inte riktigt att de är en Liten Valp som man måste ha koll på :D haha. Men de gick bra till slut. Igår va de ganska jobbigt. Malte fick inte göra nånting för Chanel. Hon vaktade ALLT. haha =)

Malte.




En dyster Chanel för Malte har uppmärksamheten. Öronen hänger olyckligt =/



En Frank som mest har koll på sitt fönster och kan se allt därifrån . HÖGT upp ;D


Snart är den här veckan över oxå, underbart!

Jag ör nöjd med att veckan snart är över. Im är det redan Torsdag. Skit skönt.
Suttit i solen ett par timmar dom här 2 dagarna. Igår blev de 5 timmar jag tillbringa i solen =) Känns som solen åker rakt in i min själ och dämpar all ångest som varit hela vintern =) Nu känns allt så bra. Har dessutom världens bästa Man som gör mej så glad. !! Jag är väldigt,väldigt,väldigt glad över att han ska få *PIP*. Ingen anning vilka som vet och vilka som läser bloggen så skriver inget så har jag inget sagt före han har hunnit berättta =) :D Jag är verkligen glad över de. =) Allt förändras då ocg absolut vår framtid =)

Idag är det exat 1 vecka kvar till min födelsedag. Min ålder ska man inte prata om ;D Hmm =/ Men kul med födelsedagar bara man inte nämner ålder.

Nu dax för ett bad och ta med min körkorts bok.!! Viktigt,viktigt. Haha. Nästa vecka börjar körningar och då vill jag kunna boken sååå MKT som de bara går. Men varnar er att vara i närheten bilskolan MÅN;TIS;ONS;TORS.

Ha en trevlig kväll.

Puss




Ångest

Idag fick jag ångest på gymmet. Ursh.. dumma våg. Jag är inte nöjd. Ursh skämms på mej!
Fattar inte :S Har jag fuskat mkt ? Hmm.. Minns inte.. Haha.
Fast de har varit påsk med påskmat, bort bjuden till Bror,bakning till min födelsedag. Tagit TVÅ ÖL dom senaste 3 veckorna.

Efter gymmet iaf så gick vi hem å käka middag och sen inväntade susanna å sen en lång promenad. Tänkte börja prova nu att äta havregynsgröt till frukost och Lunch och sen en vanlig standard middag tillsammans med Peter. Får se om det ger nå resultat. Man får prova sej fram. Men vad Faaan jag tränar juh nu.. Jag borde fan gå ner.
Ibland blir de fan ångest alltihop. Huaaa.
MEN TAR TAG I PROBLEMEN fast jag gnäller lite.. Ibland är man på sånt humör oxå.

Just de ? Nästa vecka börjar körskolan.. Shiiit. Skit nervös. Mån,tis,ons,tors har jag dubbel lektioner =) Ska bli Kul men läskigt. Har haft problem med att få kärkort tillståndet pågrund att dom bytt från VV till transportstyrelsen.. OIch därför väntat nu över 9 veckor på det. Men nu sååååååå =) Jag pluggat i boken nästan varje dag nu i 9 veckor iaf :D Duktigt LInda.

Nu ska jag mysa med mina utslagna djur och man.

PUSS!



Mummms. Havregrynsgröt.. Mohahhahahahahhaahhahaha


.,,,,

Sååå mkt har hundarna fått röra på sej idag och hur mkt tränings som helst har dom fått.
Äntligen är dumma vintern över så man kan börja vara i skogar,gå power walk utan att hundarna strekar.
Även lekt med Rocky. Frank å han går ihop nu under vinterns alla prövningar.. Men nu kan alla hundar springa lösa på gräsmattan Utan några helst problem.

Nu ligger hundarna utslagna efter en power walk. Ska införskaffa mej en bra sele till Frank. De är ett MÅSTE. Satt och kolla på SEA hund och katt. Men lite fundersam över storleken till han så vi drar till djuraffären å testar istället. Har 2 bra djur affärer i södertälje. =)

Undrar hur denna vecka kommer att vara på jobbet. Stressigt ellr Lungt ? Kan tro att de blir ganska mkt tid på körskolan nu oxå.
Heja Heja Heja Linda ;D

Snart är det Valborg. Vad har alla för planeringar ?
Förra året va vi med 2 andra par och va ute och käka och hade de mysigt och sen krogen. Den här valborg har vi inte planerat ännu.

Vad ska ni göra?




Min söta,Söta Lilla fialotta ♥


Sista dagen på helgen

Jaa snart är helgen slut.. alltså min ledighet. Helgerna går för fort.. Hinner aldrig vila ut mej så jag är pigg när jobb veckan börjar igen.

Har pratat med min käre far rätt mkt ihelgen. Jag ska följa med honom på 2 grejer i sommar.  Lida countryfestival och Rättvik.
Lida är jag  med på varje år och ligger bara i Tullinge. Och jag älskar att vara med å jobba där. Tycker att de är ett litet plus bara att jag får pengar för att vara där. Åker juh jämnt dit oavsätt om jag kan jobba elr ej. =) Peter hade ingen anning vad Lida va fören jag drog dit honom förra året. Och NUUUUU vill han bara Åka dit =) haha.

Sen drar jag iväg till Dalarna (Rättvik) och hjälper pappa i 4 dagar, men han är kvar där i 2 veckor.
Mkt Bra Mkt Bra =)

Nu inväntas min bror,fru, Alex, Mamma som ska komma hit och fika dom goda bullarna som jag gjorde igår =)

( Anna Bergendahl spelas HÖGT i hemmet idag )

Idag blir det massa lek i skogen oxå när alla har gått. =) Med hundarna så klart ♥


Lördag men innehåll bakning

Idag har jag bakat en del =) Förberder sånt man kan baka och lägga i frysen tills  jag fyller år.
Peter och Chanel har åkt till Framor och jag å Frank har varit hemma med bakningen. Kan säga att Frank va ganska glad över att han fick va hemma. Fått smaka en hel del =) haha. Mkt man tappar på golvet. Oppps. =)

Mamma har varit här =) Vi väntar på Peter nu så vi kan äta varma bullar, kaffe och kall mjölk.


Kollat på Lägenhet

Åhh underbart med Fredag, Äntligen. Fast tycker att veckodagarna bara flyger iväg. Kanske är för att man alltid har planer och saker som ska göras hela tiden. Men den här helgen har vi inga planer, vilken känns otroligt skönt!
Ska njuta av min helg.

Nu när jag kom hem från jobbet hade jag fått mail av telge bostäder. Erbjudande på en lägenhet. Vi sprang dit och kollade. En 3.a här i Rosenlund. Stor och fin =) Hoppas, Hoppas, Hoppas. Vi hade plats 9 =( Men man vet juh ALDRIG ;D Nångång är det vår tur att få någon =) En 3a =)

Hämtat ut 2 paket idag. Ett från Nelly och Ellos. Alltid lika kul =)

Så NU KAN HELGEN BÖRJA! Och har precis öppnat en öl. Peter tvinga mej ;D

Vad fan hände ?

Vad fan hände ? Jag som skrev i helgen att de va vår nu. Idag när jag klev upp för att åka till jobbet så hade jag satt på mej vår kläder och skulle ta ut hundarna innan jag skulle åka.. WHAT ? Såg att hundarna ville vända in igen oxå. Hahha :D

Efter kissandet gick vi in igen å såg hur Peter låg under täcket och sov =) ÅHH jag vill bara krypa ner oxh sätta kudden över ansiktet. FAAAN.. våren vart har du tagit vägen ? ??????????????

Nu har jag kommit hem efter att ha jobbet 8-19. Ännu en röd dag =) Känns ríktigt bra =) Kommer få en BRA lön.

Nej nu väntar badet och min man på mej att jag ska bli klar med allt.

Puss


Påsk middag

God Morgon, God morgon . Jag har precis ätit en god frukost, badat med olja och fått på mej kläder =) Allt känns lika underbart idag oxå =) Wihoo. Har våren fått en glad Linda tro :D Eller är det min underbara älskling som får mej så glad ♥ Och våren bara hjälpte till lite =)

Dumma vinter som jämnt får mej så deprimerad så jag inte ens kan va mej själv. Sur och bitter jämnt känns de som. Men nu är det över med den perioden. Wihoo. !!

Idag ska vi ha påskmiddag här hemma. Vi stor städade igår så vi slipper skämmas. Haha. Satt t.om alla blommor med ny jord så dom ser glada ut oxå =) Hahah :D

Shit vad helgerna går fort och ändå sover vi inte bort den. Vi går väl upp 9-9.30 jämnt på helgerna. Peter är duktigare  än mej men jag kommer till slut jag med =) haha =) Han mutar mej med en god frukost som jämnt står serverad på bordet. Finns inget bättre =) Han är såå söt. ♥

Våren förra året =) Å den ska bli lika bra i år ♥


VÅREN!!!!!

Åhh vad underbart allt känns. Vakande imorse av mej själv och hade verkligen haft en skit dröm men de försvann direkt efter att få gosa med Peter.

Vi började med en fin frukost och vår städade. Sen va de att hoppa in i dushen och göra sej i ordning. Känns så kul å göra sej i ordning när man mår sååå bra =)

Vi gick till Rocky för lek och sen en lång promenad till min bror. Vi ska äta middag här :D Sköönt =)

Sitter nu med en öl , å datan i knät. Å solen skinner :D

=) =)

1 April

God Morgon, God Morgon .
Precis kommit in med hundarna mina =) Dom har legat med mej i sängen sen 9 och bara gosat =) Chanel ska snart löpa så hon är en rikigt gos Tjej nu ♥

Imorse ringde Fatma å försökte lura mej att ett finger hade lossnat... Haha.. Sånt går jag inte på :D haha. Akta er för 1 april idag.

Dagen har inte så mkt att erbjuda idag. Jag städa och gjorde lite sånt hemma igår, ringde samtal osv. Så idag blir de inte mkt gjort. Skit tråkigt väder ute oxå. Min mage klarar inte av så mkt heller. Va tvungen att avbryta damsugningen igår för vila innan jag kunde göra klart. Men nu blir de 3 dagen med min medecin så känns lite bättre idag. Vaknade inte upp med ngt illamående heller. =) Wihoo =)

Saknar verkligen Peter när jag är hemma. Undra om han inte kan sjukanmäla sej för att ta hand om hans fru ? Hahah =) De skulle vara ngt :D

Imorgon ska jag tillbaka till Jobbet. Röd dag såå vill ha den dagen. =) 13 timmar jobbar jag im . 8-21. De blir en bra slant. Man tjänar in det man förlorat under dom här dagarna :D Men jag har några som kan komma å byta av mej om magen inte pallar. Nästa vecka ska jag till sjukhuset med magen oxå.

Lilla Malte ska ta sin v12 spruta idag. Önskar dom lycka till. Så snart kan man träffas med alla hundar.=)=) Nyfiken att se om de fungerar. Och hur Chanel reagerar. Liten Liten Bebis. =) Han är grymt söt.

Nu ska jag dra så jag kan få i mej lite frukost om det går. Kräm eller gröt ska väl gå å få ner.
Ha en bra dag och akta er för alla skämt :D

Chanel 10 veckor =)


RSS 2.0