Åkt på magkatarr

ursh då är man hemma från jobbet. Va tvungen att avbryta jobbet igår och åka hem. Inte för atrt jag har ont utan att spyorna tog över. Kan inte försöka ta hand om en person och samtidigt ta hand om mej och mina toabesök. Huuua.
Blir hemma nu i 2 dagar och ska ta hand om mej. Råd från telgeakuten. Kokt mat , inga kryddor, ingen pasta som inte är fullkorn, inget vitbröd. Så det får väl bli filmjölk typ ? Haha.

Fick en mysBio från Susanna i födelsedags present =) Vi såg Shutter Island. Ganska konstigt film men bra ändå =)

Ibland är det bra och va hemma så här på dag tid. Har hunnit med att ringa många viktiga samtal som Skatteverket, Nordea, SEB, A-kassa och vägverket. =)

Nej nu är det krypa Ner i soffan igen och hämta en varm kuddeoch lägga på magen. Ha en bra dag,


=(


Bilden förklarar exat hur jag känner just nu. Alltså inge vidare =/

Börjar bli sjuk

Ursh och blä.
Tror jag börjar bli sjuk. Illamående och yrsel och svettas hela tiden. Jag blir tokig. Jag vill inte bli sjuk men är nog  inte va så konstigt eftersom Peter har legat 4 dagar nu. =/

Igår gick vi ut på Mys middag eftersom vår förlovningsdag va i Måndags. Stackars Baby.. Han satt och mådde verkligen inte bra efter maten. Vi skynda oss hem och myste ner i soffan ist med massa gott =) Vi åt en goooooooooood plankstek på Meltons. Ni som inte vet så är det min och Peters resturang. Den är så mysig ♥ Vi förlovade oss där för 2 år sen =)

Vi ska snart gå till Jocke. Hans son fyller år så är bjuda dit =) Och im är det familje träff hos mamma =)

Hela veckan har min pappa varit här och sovit oxå=) Han åkte hem igår morse. Gubbe :P

Nää ska sminka mej nu tänkte jag så att kvällen kan börja =)

Skickade iväg inbjudningar till Min födelsedags fest oxå. Hoppas jag inte missat ngn. Säg till isf. Och skulle jag ha glömt ngn så betyder de inte att jag "glömt er" utan att de är ganska mkt just nu .

Ha en trevlig kväll =)


Trött idag

Idag är det välidgt segt. Ursh. Idag är det en vilodag från träning och känner att de e väldigt skönt att få komma hem från jobbet och bara ta de lungt, ingen stress med middag för att hinna allt i bra tid. Vi har tittat på bra recept på mat istället=)

Min Pappa ska komma hit och sova idag oxå. Han ska jobba i södertälje så då har han 5 min till jobbet istället för 1 timme :D

Fan svårt att koncentrera sej och skriva när jag tittar på Vänner samtidigt =) haha =) Me like :D

Den här veckan har jag å peter inte så mkt planerat. Jag har på Torsdag bara. Då slutar jag tidigt och ska åka hem till Tessi och fika efter jobbet. Alla vet juh om att hon och Jag gled ifrån varandra för ca 2 år sen. Innan dess har vi hängt ihop som blodigglar i säkert 8 år. Men nu tog vi tag i det. Vi göed inte ifrån varandra för ngt bråk eller så utan att tiden inte räckte till så mkt. Jag skaffa Lilla Chanel ( som alla vet är min Plutt ) Och tessi fick barn några måander innan, som va allergisk mot pälsdjur när hon va liten. Vilket nu har växt bort. Wihooo =) 

Gick in på skatteverket igår och kollade deklerationen. Fick tillbaka några lappar, vilket va en otrolig skön känsla. Menas med att min turkiet resa är betald. =) Va vädligt orolig eftersom jag plugga förra året och hoppade runt på olika jobb och jobbade extra här och där. Då kan de hända att de blir för lite skatt dragen.  Men de löste sej det med. Undra varför man alltid plågar sig själv och tror de värsta så man lider av det tillslut. Varför inväntar man inte tills man vet svararet innan man oroar sej ? Mupp!!!

Ska hoppa in i varmt bad så allt blir klart i tid ikväll. Disken väntar oxå.

Ha en bra Tisdag kväll. Å sen undrar jag verkligen vilka ni är där ute som läser min blogg ? Lägg in en kommentar vilka ni är =) =) Ser att statistiken ökar å ökar.


Förlovad 2 år idag <3 <3 <3



Älskar dej mer å Mer för varje dag som går. Puss


Alanya =) Snart är vi där igen <3 <3




Helgen snart slut IGEN.

Min jobbar vecka förra veckan bara försvann. Å det har verkligen den här helgen oxå gjort. Shiit. Haft båda min brorsöner här sovades med mys pys. Dom åkte hem igår förmiddag. Susanna va även här igår och fikade. Vi hade oxå hund dag igår. Då va det va badning, tandborstning och klo klippning :D

Idag , sista dagen på helgen så vakande vi rätt tidigt =) Så vi åt mys frukost och sen i väg å tränade. Nu lagar vi middag tillsammans. Enga tid passar bra i käket =) Då låter hundarna oss vara oxå. =)

Står mkt planer på jobbet i veckan så tror den kommer gå skit snabbt. Å på Tisdag så får man reda på Årsbeskedet. Dekleratinoen om man har en inloggning på Skatteverket. Så då kommer jag ställa klockan på tidigare än vanligt så jag hinner kolla det =) Hoppas på det bästa men är väldigt stressad över om det blir massa pengar jag måste betala tillbaka.

Ny badad Chanel som fått belöning mitt i hennes damp atack efter badning ;:D



Ny Badad snygg Frank ♥




Dagarna springer iväg

Shiiit, dagarna springer iväg när man jobbar heltid asså. Helt sjukt. Min kära Far har varit hos oss nu i 2 dagar oxå å sovit här =) Alltid trevligt med besök. Dock så träffa han typ inte Peter eftersom Peter har man inte sätt röken av på 2 dagar känns de som. Han har haft mkt jobb nu.  =( Stackarn.

Vi ska väl Äta lite middag å sen dra till gymmet. Roligt ? Absolut inte. Villa krypa ner i soffan å lata mej och sova lite kanske. Men jag är otroligt glad att alla mina sovbekymmer har försvunnit. Jag har i flera års tid inte kunnat sova på nätter. Brukar har 2-3 timmars sömn innan klockan ringer på Morgonen. Men INTE längre. =) Iaf inte nu på 2 veckor. Han somnat klockan 22 VARJE kväll =) Underbart. Nu vet jag hur andra har de. Underbart juh =)

Ska bli en rolig helg. På fredag kommer båda mina brorsöner och ska sova här =) Som sagt jag älskar besök och övernattningar hos oss =) haha =)

Nu ska jag fixa lite. Han en bra dag. Puss

Sliten

Huua. Igår va det fest på Peters Jobb =) Det va iaf Kul och med mkt folk. Hjälpte Peter en del vid Baren. =)
Vi åkte hem rätt tidigt och de va skit skönt att va hemma vid 1. =) Men hann att få i mej en del igår iaf. Eller de känns så iaf idag. :D ahah. Igentligen skulle jag varit nykter med blev inte såå på ngt konstigt sätt. Haha =)
Men nu ska jag va nykter tills Jag fyller år. Fy Faaan. Gammal kärring blir jag snart, 24 ÅR! Jisses.

I går på dagen så va jag Med susko och hennes nya tillskott. Malte. Shiiit vad söt han var. Rikigt söt. !!

Peter har åkt iväg till jobbet för att Axel ska tatuera honom, blev aldrig av igår. Ursh att bli tatuerad Bakis. Gör nog ondare då än vanligt. Såå han lär va borta hela dagen. Va skit stora Gubbar han skulle göra.

Nu ska jag lägga mej i soffan och mysa med dogsen som har sovit hos Mamma inatt.

Bilder kommer!


haft mkt

Jag har inte hunnit gå in här på hela veckan. Jag har Jobbat typ dag å kväll hela veckan. Bara haft 12 timmars pass såå jag har varit rätt nöjd att komma hem från jobbet då¨å bara umgås med världens bästa sambo och mina dogs. =)
 Nu är det Äntligen fredag sååå det är HELG för oss =)

Vi ska börja med middagen nu å dra å träna. Jag ska nog sola oxå =) Dom har bytt rören här i Rosenlund å bor typ granne med solariumet så det är nära och bra. Va där i går kväll oxå å det är såå skönt att ligga där och koppla av =)

Jag har även bestämt mej nu. :D Jag ska göra min Tuttar. Har bestämt läkare och plats. Tänkte ta det slutet av året. Gelehallon. =)

Hade fått hem massa kataloger idag såå nu ska jag sätta mej å kolla dom. =) Shopping, shopping.

Ha en underbar helg. Puss


What ? söndag redan

Shiiiit Redan Söndag. Vad hände med helgen ? Den gick så jävla snabbt. Jag å Peter har hade en egen tid igår. Vi lagade , bakade tillsammas. Å gulliga Peter säger : Åhhh vad mysigt det här är. Det borde vi göra oftare =) Åhh han är såå söt =)
Vi hade Rasmus som sov över här från Fredag- Lördag. Så han åkte hem nångång mitt på dagen igår. Han har blivit så stooor allstå. haha. Den tiden försvann den med. Haha.

( Nu kommer Plutten med Kaffe till mej ) söt♥

Igår satt jag å Kollade resor till Turkiet åt Mamma. =) Hon ska komma iväg om det är så att jag betalr resan åt henne. Hahah. Hittade skit bra resor för bra peng. Så hon å Britt-Marie åker nog. Men Mami är lite osäker på pengar men jag hjälper henne mer än gärna så hon kommer iväg. UT Å RES ALLIHOP! De är underbart :D

Vi har precis gjort oss i ordning för att Åka på Kalas. Min Lilla Alex fyller 4 år idag. 4 ÅRRRRRRRRR!! What?


Bio Tajm

Idag har vi varit på Bio med mitt älsta brorsbarn =) Rasmus =) Vi såg Farsan å fy Faan vad jag skratta. En sjukt rolig film alltså. Den rekomenderar jag enormt om man ha lite humor =) Me like.
6 timmar tillbringa vi i Sthlm idag iaf å dagen gick så jävla fort. Den här helgen tänkte vi mysa och verkligen slappa. Fan börjar juh jobba på Måndag så njuter in till de sista nu. Haha.

Nästa helg blir de röj igen på Peters Jobb =) På firman. De ska va barhäng då där. Ska bli kul. =) Jag Hoppas, Hoppas, Hoppas att Katrin kan komma. =) Och självklart Sofia. Men hon skulle nog komma sisst jag frågade. Men tycker att Katrin måste få komma ut och ha kul. Inte lätt för henne nu =/ Thing of U.

Rasmus sover över här inatt så vi har tittat på Lets dance som fortsätter snart igen och sen blir de filmmys. Har lovat att vara uppe länge idag . Han har sportlov.

Susanna va även idag å hämta sin lilla valp på 10 veckor. Naaaw. Måste ta mej tid å åka å hälsa på im =) GullGull=)

Nej min kära sambo ligger i soffan så ska krypa ner å krama honom. Mitt hjärtegull♥


En soffar dag

Idag vakande jag sent. 11,50 =) Kändes skönt men dock känner jag att jag att jag kan gå å sova igen.
Vi, asså jag å Hundarna tänkte mysa i soffan hela dagen idag. Varit lite klo klippning på Chanel idag men måste boka tid hos Vetrinären för klo klipping åt Frank. För de funkar verkligen inte. Har försökt nu i 1 månad. Å de BEHÖVS verkligen tas mkt på honom. Stackarn!!

Jag har fruktansvärt ont i min mage idag. Dom verkar ha dragkramp där inne idag. Har vilat nu på soffan å hoppades att de skulle gå över, men icke.

Min man skulle nog jobba över idag så jag drar nog å tränar själv idag. Tycker att juh senare man går dit desto mindre orkar man. Så vill helst gå runt 18.

JAG SAKNAR MIN STORS STARKA FRANK ♥  SÅ HIMLA HEMSKT ATT HAN FICK LÄMNA OSS. ! =/



Tränat- Chek

Då har jag Å Babe varit å tränat. Känns så jävla skönt att vi har kommit igång på alvar. Vi försöker iaf 4-5 ggr i veckan =) Tycker de e bra :D

Vi sitter och väntar på att andra avenyn ska börja . De har varit inställt nu i 2 veckor pga OS. Men nu är det igång igen =)

Nu ska ja krypa ner bredvid min Man♥


Inväntar Min Man

Nu så har susanna Gått och jag väntar på att Min Man ska sluta jobbet så vi kan gå å Träna. Så jävla sugen.!! Nu är det inte många dagar kvar på semstern. På Måndag börjar jag igen. Huua.
Faan 3 veckor bara försvann med den kalla vinden känns de som. Gaaah!
Men har gjort mkt mkt mkt nyttiga och nödvändiga saker jag inte skulle ja hunnit om jag jobbade heltid. Så bra Jobbat . De har även varit många funderingar =) Man tänker väldigt mkt. Även så fick jag reda på att den jag trodde stog mej närmast som vän stog igentligen i Helvetet. Men jag tycker iaf att de är bra att Vi kom fram till de till slut. Både Hon å Jag att vi inte gick ihop.
Känns bra för under tiden hon jag å jag slutade umgås så har jag fått nya vänner. Jag hann aldrig riktigt med det för jag prata å umgicks jämnt med henne bara.

Dom här sista dagarna kommer gå fort.
Torsdag- Inget Planerat
Fredag- Rasmus kommer och ska sova över.
Lördag- Bio i sthlm
Söndag- Alex fyller 4 år och de är kalas.

Å sen är det dax till verkligenheten igen med heltids jobb. GAAAAAAAAAAAH!


Solen skiner genom fönstren =)

Så härligt att vakna att solen skiner =) Tog ut hundarna å insåg att de fakstikt va skit kallt ute, Buuur. Solen lurande mej =) haha , Men den är skönt när man sitter i soffan å lyser på än =) Då är den varm =) haha =) Sitter här å njuter det lilla =) haha ,

Igår kväll hade vi Gullepluttarna Sofia å Danne här på Middag (taccos) och vi tittade på en skräckfilm. Saw VI. =) Den va riktigt bra =) Vi hade de riktigt trevligt och är så kul att lära känna dom. =) De blev lite tyst i matbordet en kort stund. Men kan bli så när man inte riktigt känner varandra och inte kommer på ngt. hahah =) Jag som brukar va bra på att prata :D Haha =) Men allt smälte sen =) Vi har juh dock aldrig träffat dom nyktra så här. Men de va jäkla trevligt och måste göras om ♥

 sötisar =)

 

Igår under dagen va jag med Carola å Malin. De blev en percing på mej=) hah. Jag va en liten övningsdocka för Malin som Carola håller på lär ut Percing. Så där låg jag :D Mohaha. Blev i Navlen. Nu när man kämpar med Vikten så kan de väl va fint =)  Visste inte riktigt vart jag skulle ta. Hmm. Har i öronen, läppen, bröstet Å nu naveln. Å så får de bli. Det va den sista som kommer på kroppen Min. Vilken Kick Malin fick. Shiiiit. Kul å se. Men jag skakde lika mkt.. Mohah  =) Skoj Skoj Skoj.

Allstå min Dag igår va skit Kul =)

Idag får vi se vad den innehåller för Roligt. Susanna kommer hit vid 2 och dricker kaffe å snackar skit. Hon hämtar din valp på Fredag så då kan de dröja tills vi ses nästa gång. Den måste juh vänja sej med nya hemmet och matte & husse. Å få v 12 sprutan innan den träffar mina Hundar. Iaf Franken . Chanel är grön på den fronten. Hon har alla sprutor men Frank vet jag inte dock.

Shiit vad jag är skrivar sugen idag då. haha,

 

Ses. Puss


sista veckan

Nu är det min sista semster vecka. Har ganska mkt planerat den här veckan =)  Idag klev jag upp 06,00. Huua-- semster va det JA :D haha. Men alex har sovit här inatt och vaknade av att Peter gick upp.

Jag å Alex begav oss ner till stan och tillbringat dagen där.
Han fick nya skor, fick klippa sej i en tuff bilstol och fick en skatebord av  mej =) Han älskar sin Faster- Undra varför ? Men jag älskar barn sååå de e dom jag vill göra saker med och slösa pengar =) Så blir de med dom barn som jag står nära att jag gillar de här =) :D Vill att de blir vår så vi kan åka till skansen å titta på alla djur. De gillar han =)
Bror mötte upp mej på stan å hämta upp honom såå nu är de lungt här hemma igen.

Jag å Peter ska åka till willys när han kommer hem. Älskar att ha kylen full =)
Jag har en såååååån jävla träningsvärk från igår. Peter körde skiten ur mej :D haha. =) Stackars Bakis Linda :D Men känns såå skönt idag att de tog oxå . Så idag blir de vilodag.

Jag hade namnsdag igår och vi firar alltid Maria dagen på ngt sätt =) Fick liljor,  rosor god frukost ♥

Jaa nu ska jag internet shoppa tänkte jag :D

 

Ha en bra dag.

Puss




RSS 2.0