Chanel 2 år idag <3

Idag blir min sötis hela 2 År. Va tiden går fort.
På sin 2 års dag är hon hög gravid och tycker livet är underbart för hon får all uppmärksamhet och vill visa sin mage för alla.

Idag ska alla hundar få något riktigt gott ;D en smarrig hundtårta som varje år. Chanel fick även presenter men har fått dom i förskott ;D



Min lilla tjej som blivit stor ♥ Gammal bild.

( ska lägga ut en bild på henne sen som är nytaget och dräktig )


Allt e såå bra ;D ;D

Allt känns på topp.

Ihelgen drog vi till kålmorden (lördags ) Jag,Peter,brorson,nille och tove ;D Grymaste kör ;D hahaha =)
Fast hem fick peter köra.. hahha. Trött som en gnu efter man varit där hela dagen. Bra att man kan turas om. Så där blev de 30 mil. =)

Söndagen: Drog vi till marholmarna.. utanför norrtälje. Till stället där jag å peter vill gifta oss ;D Mamma och släkten va där och hyr en stuga. sååå mysigt där. Vilket HUS! helt otroligt.
Jag drog med mej min andra brorson Rasmus dit oxå =)

Efter vi varit där så körde jag in till city.. asså fy vad läskigt. Peter lurade in mej på en bussfil... ÖÖÖ ? Hahah. Läskigt men kul. Så där gick de 30 mil till =) Faaan jag är juh grym.

Jag åker juh ensam varje dag till jobbet, från jobbet, handlar, shoppar och allt som man VILL åka till =) Men inte 30 mil per dag på olika orter. Kul som faaan.

Idag hade min älsklingen en överasking till mej. EN NY rosa mobil =) UNDERBART.
Vi drog nu på kvällen och köpte en bil till han =) En volvo. Han sålde sin saab igår ;D Mkt bilköp nu.. haha.

Allt känns så bra nu... Chanel föder om en vecka. Mkt Spännande.. såå jag blir mormor snart. Asg. ;D

Nej nu ska jag dusha... för vi har köpt myspys som vi ska titta på en film till.


Puss

29 dagar kvar <3

29 dagar kvar till vi sitter så här igen i tukiet. Med massa god mat på alla olika resturanger, sol, bad i hav och pool, massa shopping och massa kärlek och ensam tid. Guuud vad jag längtar nu.♥






Torsdag.. 15 Juli

Jaa snart är denna torsdag snart slut. Har inte haft en lätt natt så är helt slut idag.
Nära akuten inatt men kunde inte ta mej ur sängen kändes de som... så jag låg kvar med vårdguiden i tele som tyckte oxå att jag skulle åka in... Men ändå så okade jag inte trycket att komma upp och sätta mej på akuten.

Imorse när jag vaknade var jag bara öm så packade iväg mej själv till jobbet. Direkt från jobbet till Telgebostäder och skriva kontrakt på nya lägeneheten =) så nu är den MIN, Peters och alla hundarna =) Kul =)

Efter det så hämta jag nille å alex och åkte till spendrubs.. hämta läsk från hans jobb och skjutsa hem dom igen.

Och nu sitter jag här och är helt slut. =/ Ska hoppa in i badet för im är de lång dag på jobbet. 8-21.
När jah kommer hem så är alex här på plats. peter ska hämta honom vid sex och han ska sova här =) Mys.

Hoppas på en LUGN helg. Orkar inte göra nånting. Stranden på lördag =)


Vaaaarmt!

Det är sjukt varmt. Värmen tar koll på oss här hemma. Man vet ite vart man ska ta vägen ? Min dräktiga hund vet inte vad hon ska ta sej till. =/
Vi har varit hemma hos min bror hela dagen å hjälpt honom och spelar wii. =) Skjutsat honom å hit och dit. Dagen gått väldigt fort.

Har börjar rensa här hemma med allt skit man samlat på sej. ALLT ska slängas.. Inget skit till nya lägenheten =)
Imorgon kväll ska vi till nya lägenheten och titta. Så man kan redan nu införskaffa sej nya tapeter och hur många rullar osv. Planering i huvudet gör mej tokig.

Jag är lite orolig för besiktningen här hemma.. =/ Mkt hål har de blvit under åren. Fast igentligen inte vårt fel att gardinerna ramlar ner för att vägen inte pallar. Dålig väg ska inte ha med oss å göra. Men orolig blir man juh.

Tar med mej kameran im såå får ni oxå se vår nya lya. Vårt nya liv börjar. Den här sommaren blir kanon.
Körkort,bil, Chanel väntar valpar, ny lägenhet, Turkiet, bo i hus i 4 veckor med stor tomt ;D
Verkar gå bra nu ..



jusT DE ?

Glömt och skriva här att chanel väntar valpar. =) V. 38-39 är dom leveransklara.

Kärleks paret.


fått lägenhet

Äntligen helg. Fick helg för 1 timme sen. Jobbat långpanna idag ;D

Fick ett bra samtal idag : FICK LÄGENHETEN. EN 3.A CENTRALT SÖDERTÄLJE. Såå nu är vi otroligt glada =) De bästa är att vi bor högst upp med inglasad ballkong. Wihoo. BALKONG. och vilken utsikt =)

Så nu ska de packas. ÄNTLIGEN! Bort från denna lägenhet. Vi har juh lagat en 3.a nu säkert över 1 år. Men undra varför jag alltid lyckas få lägnehet precis när man ska resa utomlands. Men det här gången hinner vi iaf landa några dagar innan de e inflyttning ;D Men hoppas att någon kommer ta den här lägenheten innan så vi slipper dubbelhyror i 2 månader. Blir mkt onödiga pengar annars =/ Men det är VÄRT det säkert..

Min man jobbar kväll idag .. Väntar på att han ska komma hem. Jag kan slå vad om att han vill att jag ska hämta han nånstans så kan inte krypa ner ännu heller.. Men ska staxt gå å lägga mej i badet iaf. Är helt slut efter dagens långpanna på jobbet.

Vill dra till Mio också.. Vill kolla efter en ny soffa till nya lägenheten. DEn vi har nu ska in i spel rummet ;D Peters spelrum / datarum/ gästrum. Kommer bli bra ;D

ÄR SÅÅ GLAD!!!!!!!!!!


Lida helgen över

Vi har varit på Lida och jobbat hela helgen. Huuua.. Vad varmt de varit där i år och jobba. Vi står juh under en press =/ Så färg har man inte fått på köpet heller =/ Vi sov över där i pappas husvagn . Peter sa : Åhh kan inte vi oxå köpa en =) hehe ;D I pappas husvagn finns de Tv,kyl,dush och toa. Så den är inte så tokig.. Utsidan är dock ful.. hahah =/

De blev bra försäljning iaf och jag å peter delade upp pengarna. Men mina försvann direkt.. Haha. Känns som de blir mer och mer utgifter hela tiden.. Inte jul å jobba längre eftersom de känns som de bara blir mer imkomst men dubbelt utgifter. Pengar är skit helt enkelt. Mwn dock behöver man dom.

Pappa och Peter trivdes med sitt öl drickande.. Jag drackl bara på fredagen eftersom jag skulle köra hem på lördag natt. Men peter fortsatte på lördagen.. Hahha. Alkis.

Skjutsade hem veronica och freddan på natten och jag va LIVRÄDD. Fult med poliser över allt,mkt fula männsikor över allt som höll på vid bilen när jag körde... Men de gick. Plus att jag ALDRIG kört när det är mörkt. Och klockan va runt 01,00 när jag körde hem dom.. Och dumma motorväg va avstängd s¨de fick bli en mörk landsväg hem till södertälje.. Man såg lysande ögon överf allt. Skit läskigt om dom skulle springa ut på vägen.. Så vi tog de sakta med säkert.

Hundarna är nöjda nu att få va hemma igen ♥ Men dom har tydligen varit väldigt lunga och bara sovit hela tiden. Typ ända gången dom rest sej är när dom hört att man tar fram deras koppel.. hehe. Börjar tro på att Pinscher börjar lunga ner sej när dom blir 2 år. Chanel blir de den här månaden faktiskt ;D Stora tjejen.♥

Vi har varit oh tvättat bilen idag.. De behövdes efter en skititg helg på lida. Självklart handtvätt så de blir noga gjort. Elr VI.. de är Peter som tvättat bilen. Han är noga eftersom han satt folie på den =) =) Jag ville åka till staiol och köra in den bara så slipper man själv.. men där fick jag skäll.. Hahah. Noga,noga,noga ska de vara tydligen ;D

Nej dax att göra mer nytta här hemma. Hoppas ni haft en trevlig helg i denna värme.


RSS 2.0