Fredag kväll

Har precis kommit hem från jobbet. Jag bytte och jobbade kväll istället för mitt dagpass. =) Igår efter jobbet åklte jag till sumpan för att hjälpa pappa och jobbade med honom. Peter och Jonas kom dit. Dom drog till texas för att äta och tog nån ÖL. =)  Men inte Jonas ;D Han är dukitg han. JOnas drog hem efter ett tag. Men sen kom han tillbax med Sandra och hälsade på =)
Alltid trevligt med ovänat besök.
För mej, Pappa och försäljningen gick de kanon. Peter är sååå söt som kommer dit efter sitt jobb bara för att jag inte ska behöva åka tåg själv på kvällen från Stan. De gjorde han förra året. Och då följde även Jonas med kom jag på nu. Men då drack dom Ett Par ÖL vill jag minnas. =) =)

Nu ska jag och Peter ha en mys kväll. VI ska upp tidigt im. Vi ska göra riskettan på körskolan kl 10. =)

Imorgon kväll ska vi tillbringa i Rönninge på lite grillfest hos Brosan. =) De kommer bli jätte kul.
Och på söndag ska vi på 50 årsfest hos Morbror. Så vi är fullbokade ännu en helg.

Jag mår såå jävla bra just nu. Allt bara flyter på och känner mej så nöjd med allt. Nästa vecka ska jag köpa Bil oxå. Fick lånet jag ansökte om =) Så nu hoppas vi bara på att jag har körkoret i fikan ;D Visst är jag dukitg? Allt har gått otroligt fort. Och bilskolan säger att jag är redo på att köra upp =) =) otroligt nöjd att jag hunnit allt plus jobbar heltid.

Ha det braaaa så hoppas vi på kanon fint väder i helgen ;D










En BRA onsdag

Shiiit. Veckan bara flyger bort :D Hinner inte med. Känns riktigt bra att den går fort så vi får helg snart..

Idga har Peter bjudit hit sina kompisar. ( dom är fortfarande ute och spelar )

Vi har grillat,dricker lite öl och spelar kubb. =)  Jag blir så lätt frusen av mej och dricka på en vardag är inte riktigt min grej så jag gick in nu. Vi har ändå varit ute ett par timmar nu. Jag tog 1 öl som sällskap men sen tog de stop. Vet inte rikigt vad det är med mej men jag gillar inte alkohol så mkt längre. Visst om att man kan ta något glasvin till en myskväll eller dricka när det är fest.. men inte "bara" så här ? Så säger kroppen ifrån DIREKT.. VILL INTE HA!
Men de känns bra =)


Chanel började löpa idag... Så ni kan tänka er hur Frank är ? Ganska KÅT!!!!!!!!! Men de går bra. Chanel tillåter inte han kommer nära och ska lukta eller ngt. Hon är på sin vakt.. De slipper ja iaf ha koll på så det inte händer ngt.

Nu ska jag fakstikt ta mej till sängen och mysa ner med dom.♥


Glass



Vilken glass är eran favorit ? Kommer nya varje år =) Just nu har jag Magnus Vit med Jordgubb. =) Mumms.
Härligt nu på sommaren att sätta sej med en isglass i solen ;D

Shiiit

Nu börjar de krypa i kroppen och magen känns som en klump. En bra Klump för en gång skull.
Kan tyvärr inte avslöja vad det är ännu, utan de får ni se =)
De är mkt på gång nu. =) Blir en bra sommar.

Har ni planerat er sommar ?

Jag har inbokat!

• Lida Conutry. ( ska jobba där )

• Ska till Rättvik 5 dagar med Pappa.

• Turkiet

• Bo i huset 4 veckor

• Och säkert en tripp till Marholmarna. ( sthlms skärgård )

Och mkt där till.

Blir en bra sommar =)


Vår helg

Fredag : Efter jobbet åkte jag hem för att äta snabb middag, göra oss ordning för utgång i sthlm. Jonas skulle spela på en krog. Döds metal. Så det va en rikitg rock krog vi var på ;D Jag passade nog inte alls in i mina silver pumps med tajta kläder ;D haha. Men de va roligt att se Jonas stå där på scen med den där rösten =) Hur kul som helst. Aldrig ens hört om annars sjunga. Han va grym på det han gör, fast jag persoligen aldrig skulle sätta på sån musik. Men SÅ KUL Å SE .

Lördag : Jag bröjade morgonen att få upp en bakis Peter. =) Haha- Mamma kom hit med hundarna å vi gjorde oss ordnig för att gå å fira min morbror som fyllde år. Efter fikat så drog jag,peter och hundarna till vattet så hundarna kunde få bada =) Underbart ! Chanel simmade utan problem å sprang å lekte med sina pinnar i vattnet ocg dampa. Frank simmade oxå utan problem men han är dock lite reserverad. =) Men skönt va det i solen =)
Vi gick sen hem för att göra ordning picknick =) Myspys. Tonfisk sallad gjorde vi ordning.

Vi har ftt ohyra hemma. Ringde runt till fastighets skötaren men dock har anticimex stängt på helger. Men MÅNDAG morgon ringer jag dit direkt. Ursh. Undra vad fan det är för ngt. Ser ut som svarta prickar springer runt. Grymt små. Över hela fönster bräderna. Någon som haft dom problemen ? Dom kommer från fönstren. !! =/

Söndag : Peter gick upp och bakade scones =) Mumms. Mys fruksot. Ska nu göra mej ordning för att åka ner till stan för att möta Tessi och Amgelina. Vi ska fika =) Tråkigt att de e dåligt väder bara. Rikitgt Tråk. Kl 17 börjar trvätt stugan så ska försöka va hemma tills dess annars får Peter små börja utan mej. Stro städning tog vi igår när vi upptäckte dom äckliga krypen för att se om det fanns nån annan stans än på fönster bräderna. Men de fanna de inte. Precis tvättat blommorna med såpa vatten IFALL dom kommer där ifrån.

Nu måste jag dra såå jag hinner.


Underbara SOL.

Fan vad skönt att solen kom till slut, och att den är såå Varm. Känns underbart ;D

Idag efter jobb så hämta jag ut 2 paket. Ellos och Nelly. Alltid såå kul.

Jag å Peter tog hundarna ut till Kanalen för att leka vid vattnet. Skönt att sitte här på bänkarna medans hundarna har damp vid vattnet och solen ligger på så skönt. Nu är dom helt slut och bara Ligger. Haha. Inte alla dagar Chanel Ligger ner vid den här tiden och är tröt. Hahhahahahhaha. Damp hund.Annars brukar de vara att nallen ör typ dödad eller ett ben i munen ( oavsätt att man varit på lång promenad precis innan) Men jag tror Solen gör sitt att man blir matt. =)

Peter ligger oxå utslagen i soffan och kollar simpsons. =) Jag ska nu gå å ta en cigg och börjar göra mej redo för kvällens mys.♥

R.I.P Min älskade älskade Hund. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och mina tankar.
Tänker på dej varje dag och önskar att de inte vore så här =/


För jag klarade Halkbanan idag =)

Ska bara skriva en snabbis.

Imorse gick jag upp 5. Nervös som fan. Väckte Peter så han kunde äte frukost med mej å lunga ner mej lite.
Åkte till Tullinge, för att göra Halkbanan =)  Å JAG KLARDE DET UTAN PROBLEM. !!! =)

Snart SKA jag ha MITT kärkort i handen. Jag ska, ska , ska. Och nu är jag ännu ett steg närmre =) Jag är såå grym som började körskolan för 3 veckor sen bara ( Då inte kört bil tidigre, elr jo på en parkering för så där 6 år sen ) Men de kallar jag inte ha kört. Va medst hålla på med kopling fram och tillbaka.

Såå efter 3 veckor har jag kört massa på bilskola, belatalt in riks 1 och Klarat och Intyg på halkbana. Bara EFTER 3 veckor. Jag är såååå grym som gav mej fan på körkoret efter en natts tänkande fram och tillbaka. =)

Min dag har varit väldigt lång. Varit med susko hela dagen i SOLEN ;D Underbart.

Nu en dusch och sen middag.

Puss

Vilken härlig Lördag å med grym SOL.

Shiit ,vilken helg. Den har varit hur bra som helst.

Igår va det verkligen en solig och bra dag. 20 grader i Skuggan. Shiit. Smälde till som en bomb juh. =)

Vi gick upp tidigt och drog till ner Södertälje. Lite shopping och en mjukglass vid Maren i underbara solen. Hundarna verkligen strålande som ALLA andra man såg. Alla gick lättklädda ocg såg någon ingen som va grining. ;D Att solen påverkar alla , helt otroligt.

När vi svettades så mkt så gick vi hem till Jocke. Tog en öl och hämtade kläder. Sen drog vi hem till oss och slängde ut filten, grillen, musiken, alkoholen ;D Hundarna va självklart med och sprang och rullade i gräsmatten och solade. Vilka hundar ♥

Efter vi blivit mätta i magen gick vi in och gjorde oss ordning för barhäng på klubben. Skulle oxå hinna lämna hundarna till mamma innan.

Barhänget va väl så där faktiskt. Va mkt roligare gången innan. Inte så mkt folk. Men trevligt att göra ngt iaf. Inte ofta vi går ut och dricker så där.

Lite bilder från går dagen.

 










En vanlig Tisdag

Idag är jag helt tom. Orkar igentligen inte skriva. Är inte tom p.ga ngt speciellt. Bara har rätt mkt just nu. Tiderna på dagarna räcker inte till. Idag direkt efter jobbet va det bilskolan som gällde och de gick kanon =) Nu är det inte många dagar kvar till halkbana =)

Vet ni vad jag saknar just nu ? Jag saknra till sommaren då vi ska bo i huset i 4 veckor =) Ska bli underbart;D Ha tuskbastu + dusch, står altan med bubbelbadkar ute, stoooooor tomt till hundarna och ensama. Grilla varje dag oavsätt om det är regn elr sol. ÅHh så mysigt där. Förra året va vi där i 2 veckor bara.

Imorrn ska jag till min älskade vän Tessi efter jobbet. Vi ska grilla =) Myspys på en helt vanlig Onsdag ♥

Nu ska jag ta en cigg,tvätta bort sminket och mysa.

Puss


Ångest krypit fram

Jaa jag kunde juh inte sova middag som planerat. Gick verkligen ite att somna. Hmm. Blir en jobbig natt för mej. Gick fan upp 9 imorse oxå. Suck och stön.

Ångesten har nu krypit fram. Jag HATAR verkligen att jobba nätter. Hatar, Hatar, Hatar. Jag får ett sånt där äckligt illamående mitt i natten för jag är trött och kroppen skriker SOVA PÅ NÄTTER, INTE JOBBA.!
Jag förstår verkligen inte dom som pallar vecka efter vecka att jobba nätter. Även fast jag är en kväll/natt männsika så får jag ett äckligt illamående ioch kroppen blir skakig. Ursh.
Tur att jag bara har 1 natt framför mej. Och jävligt tur att jag tacka nej till natt tjänsten. Ursh. Då är det klart bättre med min tjänst som är Mån-Fre dagtid. Fats man blir sjukt trött på det med. Att jämnt kliva upp 06.00. Men det är iaf acceptabelt beteende för min kropp  ;D

Nu har jag och Peter våra helger uppbokade så den 4 Juni så har vi planerat en tid för Han å Mej bara. Vi ska dra in till sthlm på resturang och bio, sen uteservering för en öl skulle inte skada om vädret är ok. Så nu behöver jag tips på restutanger ? Någon som vet ngn bra kan juh säga till.

Nu ska jag äta min grillade köttbit, bussen går om 1 timme. BBBBUUURRRRR.

Allt för fort

Den här helgen har gått allt för fort.. Eller helg och helg har jag väl inte haft.
I fredags jobbade jag till 21. 13 timmars pass hade jag. Va ledig igår. Och idag ska jag åka och jobba natt. Så har väl inte haft någon helg.

Men igår fick vi mkt gjort. Jonas kom på besök så vi drog och köpte grill och lämna in en cykel. =) Vi grillade och hade de trevligt.

Efter jonas hade åkt rensade vi alla våra 3 förråd. Huua. Vad mkt skit ? haha. Vi slängde typ allt. Känns skänt att de är klart rensat den dagen vi får en lägenhet ;D De va de som va tanken i det hela. Och nu är våren har kommit så känner man att det är ett måste ;D Vårstädning.

Nu på morgonen gick jag till bror och Alex. Nille fick en tröja och silver armband av mej. Och  Alex 2 st polis tröjor . Hahha. Kul och ge bort saker tycker jag.

Peter drog imorse.. Han ska på ngn bil grej med Danne. Så honom ser jag igen imorgon kväll. Han hinner inte hem tills jag åkt till jobbet och imorrn när jag slutar så har han redan åkt till sitt jobb. =/
Huuua.. Blir många timmar utan honom, och de är jagh inte van vid.
Tror han kände likadant. haha.. Fick många kyssar innan han drog och kom även tillbaka när han hade satt på sej jacka och skor. Och sen sa han : Tur att de finns telefoner ;D
Så tror han kommer sakna mej med fakstikt. ♥

Nej nu ska jag gå å sova så jag orkar va vaken hela natten. 21-08. Så ni som inte kan sova kan alltid ringa mej. Hehe-

Puss


Halkbana

Idag har jag ringt och bokat min och Peters halkbana. Jag fick tid 4 dagar innan honom ;D Precis när jag hade bokat min så ringde jag honom, då berätta han att hans körkortstillstånd hade kommit å ville att jag skulle boka till han med. Så därför fick han efter mej.

Dom här helgerna vi har framför oss är planerade. =) Känns kul och jobbigt samtidigt. Vill juh oxå ta det lungt.
Men nästa liv kanske ?

Min doktorn ringde om provsvaren idag. Dom va bra. Men har 3 st till jag ska lämna in. Återstår och se. Jag har (hade) bästa läkaren. När hon ringde mej idag så berätta hon att hon sagt upp sej :S Nej nej nej! När man väl träffar den bästa läkaren som verkligen bryr sej sååå säger dom upp sej. Fick en personlig och bra kontakt med henne. Hon vet väldigt mkt om mitt liv (gamla liv ) och försöker med allt för att jag ska må bra. Hon är verkligen skit bra. Hon sa att hon fanns på sin plats till midsommar iaf om jag behövde ngt.

Känner att jag kan skriva hur mkt som helst så ska därför sluta, annars så rínner mitt badvatten över. Haha.
Ha en fin kväll. Ska bada och mysa med världens bästa Peter och hundar.

Puss


så trött

Ursh, idag är jag sååå förbannat trött. Helt slut asså. Känns som jag inte sovit på ÅR.. haha. Peter har hostat och så hela natten så har inte sovit så bra. Men den det är synd om är min Min ♥

Nu sitter vi och väntar på att middagen ska bli klar så vi kan sätta på andra avenyn från datan. Vi orka inte vänta till 21.00 idag. Vi vill bara lägga oss ner. Tyvärr kan man inte lägga oss så tidigt eftersom hundarna måste ut på sista pinket och det går inte ta alt för tidigt. Men klockan 21 kan man ta sista pinket och sen krypa ner.=) ska bli sååå skönt. Inte passande att jag kommer ha långa dagar framför mej både im och fre. Huuua. Men det ska nog gå.


Trött,trött,trött



(Peter ropar nu på mej )

Ska väl ta mej till köket nu och ta min mat så vi kan börja mysa sen ♥

Puss


Doktorn

Idag så har jag varit på sjukhuset hela förmiddagen. Lämnat grymt mkt prover. Ursh för sprutor + att jag är svårstuken gör allt går så knasigt oxå. Men slut så gick de iaf =)











Gick till banken och satt in alla pengar så resan är helt betald. =)  Stressa sen till jobbet som jag hann å vara på i 3 timmar, sen stressa iväg till körskolan =)

På körskolan gick de kanon. Betalde in mer pengar till 11 lektioner till. Jag ska KLARA de här ;D Pengar rinner iväg men pengarna går till ngt som kan ha resten av livet. =) =)


Har en tuff jobbar vecka framför mig men det ska nog gå.
Onsdag 8-16
Torsdag 8-21
Fredag 8-21
söndag 21-08



Nu måste jag ringa lite samtal


Ute i skogen.

Idag mår jag "rätt" Ok faktikskt. känns bra. Har precis haft gäster på fika.

Nu ska jag hoppa in i dushen. Sätta på Kaffe och ta med en termos ut. Vi ska ut i skogen å leka och mysa.

Underbart med hundar. Känner bara hur jävla lycklig jag är som har dom 2 små underbara djuren som gör min dag ♥

Tar med mej kameran . Bilder kommer senare. Neeej nu är det dushen som gäller ocg mys packningen. ;D


1 sek

ALLT kan hända på 1 sekund.





Nu ska jag säga god natt . Precis kommit hem. Kudden ropar på mej och huvuvvärken är inge vidare.
Imorgon ska jag bara vara hemma å njuta. Ska åka å hämta hundarna direkt när jag vaknar å sen bara mysa med dom hela dagen. De ser jag ifram emot. Mina älskade hundar. Mkt kärlek till dom.


1 Maj

Hej Blogg.

Jag mår såå bra och känner hur hela kroppen är lycklig. Vi hade en mys valborg  =) Känns bra.
Vi grillade här hemma med gäster och sen kröp jag Å peter ner i soffan och tittade på film. Kilande han i håret tills han somna ;D

Den där killen gör mej förbannat lycklig ända in i själen.

Igår hade vi beslut ånget om vad vi igentligen skulle göra. Utgång elr mys ? Vi lanade i soffan å sen va det kört ;D

Peter jobbar idag så de va nog lika bra ändå. Jag ska snart åka upp tills hans jobb så ska vi grilla. =) Sandra (jonas tjej) är redan där och hjälper dom att tvätta av bilarna. Jag har lite å göra här hemma innan jag kan åka upp. Jag har aktiverat hundarna hela morgonen eftersom dom inte haft en vanlig vecka. Så aktivera,aktivera,aktivers behövde dom. Igår kväll fick dom Skrubbas i dushen .
 haha.



Neeej kanske ta fram damsugan,plocka upp rena tvätten , bada och göra mej klar för att dra.

Vi hörs sen Bloggen!

RSS 2.0