Träna

Jag har direkt inte haft någon helg. Har jobbat hela fredagen. 8-21. Lördag 15-21. SÖNDAG = ledig  =)
Å kände verkligen i morse när jag vakna att de inte e värt dom extra pengar genom att va ledif 1 dag av 14 dagar.
Så Idag börjar träna =) Nautilus blir de =) Då¨de finns många alternativ där. Så kl 14 har jag tid. =)
Imorgon höjer dom priserna så lika bra å passa på idag =)

Måste juh berätta att de går skit bra med Chanels antiskäll halsband. Trodde jag aldrig då hon inte brukar bry sej om ngt. Trodde typ att hon skulle tycka de va kul med citron dofter då hon ÄLSKAR dofter. Japp, jag har en knas hund. MEN de hjälper =) Så glad. Då känner man verkligen att de va värt pengarna =)
Ikväll ska vi till Rocky å leka lite ♥




SNÄLLA, låt vintern ta SLUT nu.!!!


Jaha

Jag tänkte skriva lite.. Mitt humör svänger fortfarande men INTE lika mkt. De händer så mkt i min kropp nu så jag vet inte själv vad jag ska ta mej till. NEJ, jag är inte GRAVID så dom flesta säger. Jag min lingon vecka nu så är ICKE de :P

Nu sitter jag med min hårfärg i håret å ska börja göra ordning mej för att åka å jobba extra =) Pengar ;D
Jag ska jobba som ett as nu innan min ledighet kommer.
Nästa vecka har jag mitt vanliga schema men efter den veckan ska jag jobba natt istället, då blir de mer timmar å OB pengar.
Men den 13 Februari får jag semester till 8 Mars. UNDERBART :D
Jag ska tillbringa min ledighet med hundar, man, sova,  TRÄNING =) Träningskortet köps på söndag. Vi får 2000 kr av jobbet för friskvårdspeng =) Alltid ngt =)

Inte så kul nu att ta sej till jobbet fram å tebax. Tågen är juh helt cp. 1 timmes förkening i går kväll när jag skulle ra mej hem efter 13 timmars arbetsdag. Kul ? Ähhh NÄÄÄ. Jag ville juh bara hem till Lets dance =) haha. :=) Men jag hann :D

Nu måste jag gå å skölja ut håret å hoppas på att de sitter kvar ;D

Puss


förbannad

Vill inte skrica ngt här p.ga av att mitt humör är inte de bästa just nu och pågått ett tag.



Vill inte säga så här till alla å sen ångra mig. Så håller mej hellere borta fr verkligenheten, tyvärr!


En bra helg

Det har varit en väldigt bra helg. Lung å skön. =)

I fredags hade vi mys kväll till lets dance =) Dom är så himmla dukitga =)  Älskar att ta det lungt på fredagar så jag är såå trött efter veckans jobb. I Torsdags gick de inte som jag hoppades på =( Men men de kommer flera tåg ;D

Igår så va vi först hos min bror.N och alex ♥ Alex har förvandlats till ett vild monster =) Haha.. Faan vad energi det finns i barn =) Så härligt och se.

Igår kväll va vi på Middag hos Familjen Högberg. ( bror.J, cattis, rasse ) De va skit mysigt och trevligt =) Härligt att vi tar tag i problemen ist för att strunta i dom =) Mina bröder lurade in min man massa alkohol =) haha .. =) Så Peter va nöjd :D haha :D  Hundarna va hemma hos mamma under tiden vi va i rönninge. Så dom hade mys pys där♥

Idag mår jag så jävla bra såå nu ska jag sätta igång med städningen. Peter ska dra till min bror å Alex =)

Hoppas ni haft en bra helg..

Puss


Ett samtal

Fick precis ett samtal... Faaaan vad jag vill. Nu hoppas ,hoppas,hoppas jag på att fixa de.. Så jävla nervös. Gaaaaah.

Hoppas de är mim lyckodag im för då kanske de blir av....... Önska mej lycka till.. I need it.

 



Saknar min glada brorson♥


vanlig Tisdag

Idag har de varit en skön dag. Jobbat bara 4 timmar. Kommer vara så tills Mars p.ga olika andledningar . Så skönt att få sovmorgon mitt i veckan. Att jobba heltid Mån-fre dagpass är skit jobbigt tycker jag.

Sovmorgon efter en hård helg va grymt skönt. Kände mej bättre imorse när jag vaknade :D

När jag kom hem så har jag plockat lite och bytt gardiner IGEN.. hahha :D Ngt ska man väl sysselsätta sej med :D Shiiit. Jag behöver hjälp med att kunna koppla av. Snart dax att köpa träningskort. Inväntar bara friskvårds pengen från jobbet =) Sen såååååååå =) Ska bli skönt.

SÅ JÄVLA skönt att va kort hårig igen. Känns så skönt att håret är borta nu. Nu ska mitt hår få andas å bara få vara =) 

Imorgon börjar andra avenyn igen. =) =) Har längtat såååå mkt !!



NYTT NR oxå. Mitt andra har jag fryst till april .. då börjar de gälla igen. Hojta om ni vill ha de nya.

Puss


Mår sjukt dåligt =(

Jag mår så jävla sjukt dåligt. Är så fruktansvärt bakis efter i Lördags =/ Huuua. Så ni kan tänka er vad min söndag bestg av... HUUUUA!
Idag va de en svår dag på jobbet med detta illamående. Huuua.

Har precis kommit hem å ska nu plocka av mej löshåret. Är även trött på de nu oxå. Jobbigare än ni tror att ha de, hela tiden pyssla. Bättre och lättare, billigare att spara ut sitt egna. Så nu ska håret få vila å må bra.. Så blir de långt till slut.

Nu kryper illamåendet fram så dax att lägga sej ner i soffan å kramas med Peter och hundarna.

Puss

Today Today

Hoppsan!

Idag har de varit en bra dag på jobbet. =) Fick juh träffa min Fatma, min själsfrände ♥ Att någon annan kan tänka och säga saker samtidigt ? Helt sjukt =) Thih =)

Idag bytte jag abonnemang till luren så passade på att skaffa ny lur oxå =) Den kommer om 10 dagar:D Kul, Kul.
Nästa köp är nog en system kamera. Skulle va kul å ha med den till Turkiet i sommar =)
Imorgon är de Fredag å de menas med HELG :D Wihooo. Fest denna helg i Huddinge.. Sugen ? Hmm .. Hahha =)
Men Peter måste få ha lite skoj =) Allt för honom ♥ Å sen betyder denna Fredag att min BILLIE äntligen kommer hem. Saknat henne hela veckan. Och jag hoppas att de va någelunda bra för henne i England under omständnigheterna =(

Idag så kom jag även på att de e dax att sluta röka.. Japp!! Bestämt efter detta paket. De va är mitt krav. Satt å räkna på hur mkt pengar jag igentligen lägger ner på de.. å de va FRUKTANSVÄRT onödigt. Fest röka kan man göra men inte ett paket om dagen.. Huuua!! Så snart så ♦

Jag måste börja planera en LITEN fest igen.. Men en VÄLDIGT liten. Ursh för att ha massa snusk männsikor här på fester som förstör mitt hem. Så nu blir de dom näraste vännerna bara =)

Nu ska jag Pussa min man. Så God natt å sov gott.


Trött Trött Trött

Huuuua Huuua Huuua . Jag är så jävla trött. Ursh!
Vi somnade ganska sent igår. Vi va hemma hos Hanna å Rocky på kvällen. Fick med oss en film hem oxå. DEN va grymt bra, men skit sorlig.


Absolut en film jag rekomenderar. Men ha näsdukar bredvid.


Idag kom våran nya Tv bänk oxå. Skit BRA blev de, =) Haha !!
ÅHH mina ögon går i kors.. Huuua Huuua Huuua.


En fråga : Varför blir killar ALLTID på dåligt humör när dom monterar ihop t.ex möbler ? hahaha.
Här har vi en som är Bäst på det ♥

 


PRUTT!

Har uppståt ett problem.. Frågat dom flesta om HJÄLP.. Men går inte att lösa =( =( =(


Första dagen

Idag blir de att åka å jobba. 12-16 bara. Rätt skön och kort dag efter varit hemma en vecka plus är inte bra ännu. Legat å hostat HELA natten. Torr hosta.. De gör så jävla ont.. Faaan, jag skulle ha frågat Billie om hostmedecin innan hon drog til England. Hon är hemma på Fredag igen. Saknar henne =(

Nu innan jobbet har jag städat hemma, plockat undan,diskat,bäddat, damsugit. Skönt, då slipper man de sen =)

Efter jobbet idag händer inte mkt alls. Brukar inte göra de en vanlig vardag för mej. Umgås med peter och hundarna. Men funderar att gå till Hanna med Chanel efter jobbet. =) Lek,Lek Lek å Kärlek ♥ Jag håller funderar för fullt OM jag ska para Chanel i april eller inte. Ska jag vänta ett tag till ? Får prata med Hanna å se vad hon tycker oxå. Vi får bolla lite tankar till varandra.




sista dagen

Idag är de sista dagen hemma . Imorrn börjar verkligheten igen. Huua.
Är igentligen inte frisk ännu men orkar inte gå till läkaren om läkarintyg å skit. Skit jobbigt juh.
Idag kom dom nya gardinerna till vardagsrummet och fixade en del igår. Så nu är de skit bra i vardagsrummet, inväntar bara tv-bänken.  =)  Bytte även gardinerna i sovrummet och de blev hur bra som helst. Att jag inte tänkt på de innan ?


Susanna har varit här på fika idag och nu är jag å Peter barnvakt åt Billies pojk :D Hon sitter å spelar tv spel =) Så allt e lungt här hemma.
Vi ska snart börja med middagen. Köttfärs paj med grönsaker. Mummms =)
Annars händer inte så mkt idag fakstikt. En skön å lung dag. Peter jobbat halvdag så 2 timmar bara fick jag va ensam idag från jag vakande tills han helt plötsligt stog vid dörren :D
Dom har fått de väldigt lungt på jobbet, för lungt faktiskt. Och de e INTE bra alls för dom. Tur att Peter har månadslön, annars hade de blivit knapert att få in pengar.

Mitt mål till Turkiet - 10 kg, hahah :D Undra om de håller ?
Den här är inköpt så hoppas de kommer hjälpa mej lite iaf.
Stepper med snoddar Challenge


Finns ingen som DU!



Min kärlek till dej är helt obeskrivlig.
Du är världens finaste ♥


Söndag!!

Alexander åkte hem rätt tidigt. Han har spytt i natt =( Stackarn =( Men tur att han va hos en snäll faster och farbror Peter som tog hand om han hela natten =)

Billie ska komma hit idag. Jag har städat,rensat garderoben IGEN, tvättat =) Man hinner verkligen mkt när man är taggad inför de. =)  Miná hundar sitter å glor och tycker att dom borde få uppmärksamheten nu istället, Iaf Frank =) haha :D Sötnosen själv. Chanel tycker om att sova hon. De tråkiga vädret gör henne inte så galen precis.

Nu Ringde J1 och berätta om en pälsjacka.. Hmm. Precis köpt en juh :D Bra investering =) haha =)

Hungrig är jag oxå.. Kanske borde göra ngt åt saken. Men vad ?

Ha en bra söndag.

Puss


Myslördag

Myslördag har de verkligen blivit. Absolut den bästa lördagen på Länge.♥ Massa filmer med att sitta nära,nära =)
Alexandra är lung och glad. Han leker med sina leksaker och är i sin värld mendans vi tittar på film. Så härligt att höra barnröster som leker. Längtar tills man får höra sina egna barns röster som leker :D Men inom kort så♥

Peter har verkligen visat vad han går för här hemma. Världens bästa. Han gör mej otroligt lycklig♥ Trodde jag aldrig när man ser tillbaka 1 år. Trodde inte vi skulle sitta så här och krama om varandra och få vara lyckliga. Allt är så förändrat. Kanske moga vi till och förstog att förhållandet stog på spel. ?

Fixat hundvakt till nästa helg oxå så vi kan gå på hans mc fester. =) Nu blir han super glad när jag berättar de :D Härligt när han ler och ser framemot ngt :D

Nu ska jag mysa mera♥

Puss på er. Å tack för att du gör mej så glad =)

Du är min, bara min


Går dagen

Igår träffa jag å Peter 2 underbara männsikor :D Kan tyvärr inte skriva några namn.. Allt är komplicerat .
Men vi hade de väldigt trevligt  =) De va himmla kul att få träffa _____ :D Äntligen får man se lite glädje i bruden. Aldrig sätt den sidan. Ändå på ca 6 år. Men nu såå :D

Idag har jag varit med bror å far på Ikea :D Alltid lika kul. Min tanke va att bara handla ljus å glödlampor med tanke på att jag va där för 4 dagar sen typ men Icke.. Gick inte som planerat ( som vanligt )

Snart kommer min brorson hit oxå för att sova här inatt =) Saknar honom så faster va tvungen ringa och kolla om han ville leka med oss :D



Glömt å visat att jag satt in hår igen =) svart och ljust.


öl



Ikväll glider du ner i halsen på mej :D

Ännu en sjuk morgon

Ursh för att behöva vakna så här. Halsen är helt äcklig men slem och näsan full med äckel. Huua.
Hur länge ska man behöva vara hemma ? Vill bara till Jobbet nu och tjäna pengar.

Igår kväll satt jag å Peter och kolla på Turkiet resa.. OPSSSS.. BOKAD :D Thihi.
Den 18/ 8 åker vi Igen :D Måste passa på att resa innan man har barn.

ÅHH VILL ha mjök så kan dricka ngt varmt för min hals. Svinkallt i lägenheten. Inte konstigt att man är sjuk hela tiden =( Inväntar min mjölk.. om den nu kommer nångång. Den har iaf varit på en tripp till salem men inte hit ännu. Tralalalala..


så tråkigt.

så tråkigt att ligga hemma sjuk helt själv =( Den här vintern har gjort mej helt galen. Och herregud vad den har fått mej att tänka på massa saker. För man vill inte gå ut och promenera som innan. Och  promenader är den bästa medecinen att inte tänka så mkt.
Men som tur är de inte dåliga tankar utan mest hur man ska uppskatta alla man har ♥ Och hur illa jag kan säga vissa saker ibland fast jag inte ens menar sååå som de låter.

Jag har rensat ut typ hela hemmet på massa skit, beställt HUR MKT SOM helst så vi vår ett nytt fint hem med massa nya minnen =)
Nu vill vi bara ha våran 3.a =)  Väldigt trött på den här skit lägenheten. Men känns bra att man har köpt allt nu ifall man får en lägenhet så slipper man köpa allt då :D Hahha :D

Shiit va de här inlägget blev konstigt. Har så mkt tankar att allt blev pannkaka.

Men ta ingen förgivet.
Behandla andra som du själv vill bli behandlad.


Nu ska jag krypa under mitt täcke och mysa med hundarna. Och hoppas att bli frisk. Måste juh jobba så pengar kommer in.'
Vår nästa resa blir till Turkiet iaf. =)


Bortsprungen hund

Ursh.
Idag hittade jag en hund ensam ute vid Kiosken vid oss. Skulle köpa cigg så står en hund ensam ute i kylan. Att lämna den kvar själv gick verkligen inte. Ut å leta efter ägaren.. Hitta ingen. Kom en annan hund att hoppa upp å bet. Jag fick självklart skiten eftersom dom trodde de va min hund. Fanns inget koppel elr halsband. =(
Hoppas de gick bra för den andra hunden. Blev så konstigt så hann inte ens fråga elr förklara att de inte va min hund. =( Stackars.

Till slut gick jag till en granne som har likadan ras för att kolla om dom kände igen hunden. Men inte.. Dom hjälpte mej ett koppel till den och ringa Polisen.
Hon följde med ut för att leta mera. Ursh..
MEN TILL SLUT som kom de e ung kille som va ägaren. Kallt som faaan va de. Men nu är den hemma å är trygg.

Under dagen har vi gjort en del .. Men inget jag kan skriva ut på bloggen.. Så de håller vi för oss själva =)

Nu är det ett varmt bad med varm Oboy ;D Fryser igen här hemma.

Blir hemma från jobbet hela veckan.

Puss


Hemma fr jobbet

Idag blev jag hemma från Jobbet. Dunder förkyld IGEN:. what the Fuck? Är inte van att de e så här kallt på vintrarna? Jag brukar aldrig va sjuk men denna vinter har de varit katastrof. Why ?
Blir nog hemma hela veckan.  Pengar försvinner upp i rök.... Buuuuh!
Hade man haft ett vanligt jobb hade man kunnat gå å jobba med en förkylning men vi får inte på mitt jobb. Minsta lilla måste vi va hemma..

Idag blir de att vara INNE.. Ingen vill gå ut frivilligt nu , eller ?
Blir att ränsa tv bänken å ner t källaren med den. Även min man är hemma idag. Så känner mej inte så ensam hemma iaf =)
2 glada hundar viftar på svansen. Tror dom är nöjda med att slippa åka å jobba idag och att Husse och Matte är hemma med dom =) Tänk va lite så kräfs för att hundar ska bli nöjda. Djur är kräver verkligen inte mkt från männsikan å ändå såå missköts dom från så många hem ? Fattar inte? De är så fan mkt svårare att göra en männsika nöjd med livet å de sträver vi efter hela tiden?

Jag har den finaste manen med dom finaste hundarna♥

Ha en bra dag.

 


<3 <3 <3



Underbara du <3 <3 <3
Finns inga ord för hur mkt du betyder för mej =)
Älskar dej min tjej =)


Kungsör

Då har vi kommit hem från Kunsgör. Vi har tillbringat vårt mys helg där i Lung å ro. Telefonerna va skit tysta vilket va skit skönt. Fanns ingen stress å gnäll.
Igår va vi i E-tuna å shoppa. Där va de oxå väldigt lungt =) Alla shoppade väl på mellandagarna så fanns knappt några i affärerna :D SKÖNT :D
Tog med min brorson oxå så han fick komma till Kunsgör oxå. Han har aldrig varit där.
Hundarna följde juh självklart med oxå, å vi hade inte koppel på dom en ända gång. Vilket dom trivdes skit bra med . Helt fria =) Dock vill dom inte va ute i de kalla , tassarna gör ont =( Stackars små djur.

Nu när vi kom hem har jag stor städat å tvättar.tvättar å tvättar =)
Har tänkt att vi ska krypa ner i sängen tididigt ikväll efter vår mys middag vi va å handla idag =)

Livet är underbart. Vi har kommit varandra närmre vilket leder till mkt mys istället för vardagas bråk.

Vi har världens bästa nyårs löfte till varandra.♥

 


RSS 2.0