En till Go Vän <3

Ihelgen när jag tittade på mobilen när jag vaknade så hade jag fått Mess av Fina Jossan.
Stog B.la : Love you deeply. Blev otroligt glad och hon gjorde min dag till den bättre.♥ Har så goa vänner vid min sida så verkligen försöker att göra mig piggare och gladare. =)
Har varit så tufft senaste veckorna. Otroligt trött och deppig. Men har man underbara vänner och Man som hela tiden försöker få mig att tänka på annat. Bästa, bästa ♥ Ni förstår inte hur mkt ni hjälper mig.
Nu är det 5 månader sen jag fick min Mola ( sjukdomen ) Och i början så hade dom flesta koll på hur jag mådde, när jag skulle ta prov och vad det blev för prov svar. ..Men nu är det bara MINA NÄRMSTA VÄNNER som har koll. Och det kallar jag verkligen vänner. För tiden har inte gjort det lättare, tvärtom. Mkt jobbigare. För blir mer räddare och lessnare för varje dag som går.
Jag känner att jag inte blivit starkre som person som får gå igenom något sånt här, mkt svagare. Det här tog verkligen på mina krafter. Men kanske inte så konstigt. Jag trodde att jag äntligen hade lyckats men slutade med att jag förlorade stenhårt. Fick tumör på köpet. Så att jag känner att jag misslyckades kanske är så konstigt, att jag är lessen kanske inte är så konstigt, att jag har humörsväningare kanske inte är så konstigt. Mkt tankar som kommer och går. Men hade inte klarat det här om jag inte FICK prata om det VARJE dag med någon jag litar på. SOM svarar när jag ringer .
Så ni mina vänner. Hade inte klarat det här utan er . Och absolut Min Familj. ♥
Och TACK till er som frågar mig hur jag mår.
Kärlek till er.

Lördag

Då har vi gjort oss ordning för att dra på Kalas i Rönninge. Brorsonen Rasmus blev 12 år i veckan. Stora killen nu ju :D Minns fortfarande dagen då vi kom till BB. =) Lilla plutten.♥
Tyvärr har jag ingen bild på datan hur jävla söt han var då.
Idag ska kameran med iaf. Alla hundar blir så glada att se varandra så blir skoj för dom med idag.
( Fast jag är lite arg på Frank idag . Morr )
Tur att sånt går över ganska snabbt. Haha. Min Lilla Tiger.=)
Nu blir det en tripp ner till stan innan vi drar och hämtar upp Nille,alex å Mamma.
Ha en fin Lördag.

Dalarna

Denna stuga är bokad för i sommar. 1 Vecka så drar vi ner till Dalarna. Jätte mysigt ska det bli =)
Så blir en semester tillsammans med hundarna i år. Helt underbart ♥

Tjejen som är vacker

Det här är tjejen som är både vacker på insidan som utsidan.
En otroligt bra vän. Älskade Vän. Vi har varit bästa vänner kanske 15 år om inte längre.
Finns absolut ingen vän som är som Min Lilla Tessi.♥
Vi träffas inte alls ofta. Men finns alltid där för varndra. Den första man ringer när det är något. Både från hennes sida och min.
Hos oss finns det ingen klocka vad det än är. =)
Genom åren har vi haft motgångar men vad skulle man göra utan en vän som alltid lyssnar.
Vänner kommer och går eftersom man kommer till olika stadier i livet. Folk flyttar, skaffar barn och hus, jobbar konstiga tider, nyförälskad m.m
Men Tessi har aldrig varit en sån. Hon är den som hon alltid varit. Vi kommer inte olika stadier oavsätt om hon fick barn  och jag flyttade. Hon är alltid Tessi. ♥
Men att vi inte träffas så ofta är just jobb OCH att blir lite knepigt eftersom jag har 2 hundar och hon en dotter som är allergisk. Någon av oss måste alltid skaffa Barn/hundvakt om det inte är i parken så klart.
Men nu är sommaren här så då blir det massa tid för henne eftersom då är det utomhus som gäller ♥
Underbara VÄN. Kärlek till dej.

så trött

Jag är så fruktansvärt trött, i hela kroppen.
När ska jag få vila och bara vara ?
Inte vet jag !! Huuua. Imorgon är det iaf sista arbetsdagen å sen tar jag helg. Funderar om jag ska dra till skärholmen då å gå runt i affärer och ta hand om mig själv lite. ?? Kan behövas för att få lite energi. =) Shopping är ju det bästa för avkoppling =)
Just nu känner jag mig irreterad på allt å alla. Så inga samtal till mig ;D haha. Om det inte är något så klart =) Men för att bara små prata så är jag inte rätt tjej. Kanske oxå ha å göra med att jag känner mig sliten ? Inte vet jag.
Ska faktikst ta å lägga mig i ett varmt å härligt bad nu för avkoppling. Imorgon har jag en lång dag framför mig.
Ut med det gamla och in med det nya. =)


Tisdag

Precis kommit in från en långis och fått i mig middag. Så där blir det slappa hela kvällen och klockan är inte ens mkt =) Jäkla glad för det. Att bara kunna njuta och tänka på sig själv lite.
Blev jävligt glad idag när jag kom hem och såg min Lönespec ;D Wihooo. =)
Så allt kommer lösa sig. Nöjd ;D
På torsdag så blir det att jobba med pappa i sumpan. Om jag är nöjd med det ? Nopps. Blä för markander. Men är där och hjälper honom varje År, och är bara en kväll så då får man slå till för att kunna hjälpa sin gamla far ♥
Men snart är sommaren här och dom roliga festivalerna kommer. T.ex Lida, västerås Powermeet. Yeeeeh =)
Sommaren kan gärna få komma nu då det är lite inplanerat =)
Blir en tripp till Dalarna oxå eftersom det K A N S K E blir flytt dit nästa år.
Brorsan med familj flyttar troligtvis dit nästa år, och vi kanske ska haka på. Peter vill iaf. Köpa hus där och dra från allt skit här hemma =) Men VI FÅR SE.
Just nu är jag så sugen på Glass, undra om jag kan få min man att åka å köpa. =) Hoppas på det iaf. Ska bara invänta tills cops är slut på Tvn. För nu har jag inte en chans.. Haha.
Men måste prova nya algrensbilar glassen oxå. Undra hur den smakar, jag som älskar algrensbilar . Mummmmms.
Så nästa gång glassbilen kommer så ligger dom illa till =) haha.

Tänker på dej Min Vän

Tänker på min vän =/ Fy bubblan vad du/ni får gå igenom nu. =/ Mkt tankar och känslor.
Jag finns här och kommer alltid göra det för dig.
Livet är fan inte lätt och väldigt orättvist =/
Eftersom jag gått igenom i princip samma sak så vet jag hur det känns =/ Faan Gumman.
Tänker på er!!

19.18


Då har jag kommit in från en lång promenad =) Promenera måste man göra när min älskling gör så god mat jämnt. Grillat, grillat och grillat. Hehe. =) Men det är så gott och sen smakar det inte samma sak som man gör vid spisen/ugnen. Då får det ganska lika smak jämnt. Men oavsätt om det är samma kött man grillar så har det olika smak varje gång =)
Kan inte tröttna ;D

Idag har jag varit på sjukhuset.. Å det gjorde mej inte smartare direkt =/ Men som jag har sagt under dom här sjuka månaderna- Ta en dag i taget Linda. Annars går det inte.

Nej nu kallar badet på mej och sen är det mys med kärleken ♥
Han bakar något men får inte veta vad det är ännu . Överraskning ♥



Världens finaste hund ♥

F I M P A

Det här försöker vi göra här hemma. =) Peter är grym medan jag är sämre. Men det ska gå tillslut. =)
Men om vi är grininga eller låter som vi är det , så är det INTE dej vi är det på. Utan på Ciggen!!!
Nu ska vi börja lukta gott;D hahah.
Finns många många andledningar varför vi vill sluta röka.
( Hälsan kanske ? )
Önska oss lycka till.
Det värsta med mej är inte vanorna... Utan att jag MÅR så dåligt när jag inte röker. Yrsel och illamående. Jag blir typ "sjuk". Ursh å Blä.

Inte jag

Fan det är verkligen inte Jag att sitta hemma så här en hel dag. Känner mej sjukt rastlös efter 1 dag bara. Sååå vad göra nu då ? haha. Peter blir galen. Och jag blir på dåligt humör för jag är så rastlös. Att vara arbetslös och ha det så här varje dag , så hade jag blivit knäpp. På rikitgt.  Hade fått gå på medecin och inte varit någon männsika alls. Huuua för det. Jag blir knäpp. Har alltid sagt att jag vill bli hemma fru men ALDRIG I MITT LIV ATT JAG VILL. Blir nog en knäpp hemmafru isf. Och det vill man ju inte. Man vill ju vara den bästa frun/ mamman  i hela världen.
Förstår ju första tiden med bebisen hemma att man har fullt upp och då njuter att va hemma med bebisen. Men sen är det bra. Jobba och sysselsättning är det bästa så man mår bra =)
Men ändå så är det så konstigt det här. När man väl sitter på jobbet så vill man hem, och när man är ledig och har tråkigt så känns det att man lika gärna kan dra å jobba så man gör någon nytta och får in pengar.

Jag är otroligt tacksam för att man har 1 jobb. Mån-fre dagtid oxå. Det är ganska ovanligt idag att få tag på. Men hade inte skadat om jag fick gå ner å jobba 75 % bara. Men det kanske kommer det med ;D

Shiit, vad jag skriver strunt. Som sagt , jag är jätte uttåkad..........

12,37

har haft lång helg. Jätte skönt. Jobbade 14 timmar i torsdags så va ledig under fredagen ist. Va iväg och stoppade in ett chip i Frank. Han va jätte duktig ♥
Den här helgen har det bara varit mys. jätte skönt. Igår va i på grillkväll hos Bror oxå. Så jäkla gott med grillat.
Men idag i det dåliga vädret så blir det att bara vara hemma. Peter har åkt iväg och ska hälsa på sin bror bara =) Sern blir det film ,film, film. Vi tittade på en film nu innan han gick oxå =)
Medans han är borta så ska jag mysa ner i ett bad och bli ren tänkte jag. Vad skulle man göra utan ett badkar ? Haha.
Nej nu ska jag ta vara på att mysa ner i badet innan han kommer hem, blir alltid liv i luckan då =) Haha. Har ju en liten clown till Man ni som inte vet det ?! Alltid ska det va skoj och bus. =) Och absolut när han varit borta en stund.
Puss på er

Onsdag

Vilken härlig varm dag det varit idag oxå. Trodde att det skulle va dåligt väder så blev mkt glad.
=)
Nu ska vi grilla och potatisgratängen står i ungen. =) Mumma, säger jag bara! Har juh världens bästa kock här hemma. Så blir alltid Gott.
Har fått ordning på mera kläder som ska bort. Skönt som fan. En svart soppsäck och en IKEA påse. Betyder att man får shoppa mera =) hahahah ;D
Efter vi fått i oss mat så blir det en lång promenad i det härliga vädret. Är inte för varmt och inte för kallt såna här kvällar. =) Så helt perfekt väder att gå i. Peter ska självklart gå med mej ♥
Mys, Mys, Mys.
Kärleken övervinner allt ♥

Blivit ompysslad ;D

Så här en tisdag så har jag blivit ompysslad av Goa Jeanette.
Hon har plockat mina ögonbryn, färgat dom. Slingat mitt hår, tvättat, klippt och fönat =) Och även en sk ansikts behandling.
Hur skönt som helst. Och blev så nöjd med håret =) Jätte nöjd verkligen. Då har jag hittat min frysör. Haha.
Nästa gång ska jag få fot behandling. =)
Så nu har jag precis kommit hem, fått i mej macka eftersom tycker det är förkent med middag nu.
Och ska tillbringa resten av kvällen med Peter, mamma å hundarna.
Mamma bor här fort,f efter operationen, men på Fredag ska nog åka hem igen då hon tycker att hon borde klara sig om jag åker och handlar åt henne så hon slipper gå upp och ner för trapporna.
Vi får väl se hur det går, annars så står våran dörr öppen.
Hade även ett läkar besök igår. Och Vi är så otroligt glada här hemma. Vi har väntat på beskedet sen decmber. Så Lycka lycka lycka. Vaknar som en sol, och sover hela nätterna. En otroligt bra Man har jag haft hela vägen som stöttat mig hela tiden. Lyckligt lottad som hittat honom ♥
Nu ska jag mysa med honom oxå .

Lilla Älsklingen

Idag har min Lilla Älskling åkt iväg till Barcelona !! Om jag redan saknar honom ?? JA!!
Helt sjukt. Man han va så söt imorse =) Lilla Plutten. Finns ingen finare man än Peter. Och han är min min min.♥
2 dagar är han borta. Så är inte så lång tid egentligen men det känns som evighet. Han har åkt i väg på Kurs. Så är ingen nöjes resa han dragit på med sina kill kompisar utan med jobbet + chefen. Så sköta sej och lära sig något =)
2 nätter ensam i sängen utan han är VÄRST. På dagarna jobbar jag ju så det går fort.. Men Nätterna =/ Hemskt.
Men litar på Peter till 100 %. Jag vet vart jag har han så känner ingen oro på något sätt fast han åkt iväg från Sverige . Ett förhållande utan att lita på varandra är inget förhållande. Det här är manen jag kommer skaffa barn och gifta mej med. Så han är trod.
Hundarna går oxå å väntar på att husse ska komma hem från jobbet. Men icke.

RSS 2.0