Köttfärs

Chanels mjölk börjar ta slut och det veckan har kommit då valparna ska börja med köttäfrs för att sen börja äta foder.
ÅHHH shiiiit, dom blev helt galna när jag stoppa köttfärs vid munen på dom. Helt vilda. Dom skrek ... MER MER MER. Haha stackarna. Inge mer fick dom. Nu får dom vänta till imorgon bitti igen tills dom får något så gott igen. Hehe.

Chanel är såå mager =/ Försöker med allt för att hon ska gå upp i vikt men hjälper inte. Så ska bli skönt att valparna snart slutar äta från henne så hon får behålla allt själv.

Imorgon är det besiktning på lägenheten och är riktigt nervös. Får hoppas att de går bra. Så imorgon kommer pappa och Lillebror och sover här så vi kan börjar i tid på onsdag med flytten =) Nu längtar jag grymt. Att få komma här i från och börja fixa den nya lägenheten. Jag hoppas att de kommer bli bra allt till slut. Men är nöjd med nya tapeterna iallfal. =)
Nu är vi 5 st som ska måla om vardagsrummet och köket på Torsdag. Så det kommer gå bra =) Så snälla som vill hjälpa till. Vi är 6 st som hjälper till och flyttar så det kommer nog oxå gå fort. Mamma kommer vara i lägenheten och börja packa upp allt. Så det går rätt fort de med. =) Hoppas nu på flyt och att de går bra ;D

Vårat internet kommer att försvinna imorgon och vi har inte fixat ngt nytt bolag till nya lägenheten än såå blogga blir lite svårt som jag lovat alla angående valaprna. Men ni har mitt nr ;D Slå en pling. Bloggar lite från mobilen men kommer inte bli så ofta och tyvärr inga bilder.
Men som sagt slå gärna en signal =)

Vi ses och hörs..


3 dagar kvar

Nu är det bara 3 dagar kvar till flytt. Ska bli så skönt ;D Att få komma bort här i från och komma till bågot större och med inglasad ballkong.

Vi har köpt en del nytt till lägenheten. Nya hallmöbler, lamper, förvaringspall,stor tavla, Ny Tv till vardgasrummet, blir ny soffa ( vår andra har vi fått såld ), databord + stol,lite ljus, nya bestik, handukar, duschdraperi.
  Idag inköptes målarfärg och tapeter. Så de blir lite nytt i lägenheten. Men de blir mkt större oxå =)

Ska sätta in bilder sen när vi fått ordning på allt =)

Klippte valaprnas klor idag.. Naaaw SÅÅÅ små. Söta är dom och alla verkar må jätte bra ♥


LITE bilder

Peter med drinken : rape me.





På parybåten vid åkte med =)



Ny klippt hos frisören ;D



Åkte med båt till olika vikar och badade =)



Party båten





POOOOLEN .. skönt



Bjuder på den här ;D








strand bilder


Lagom mkt nu

Nu har vi kommit hem från semstern.. Va en underbar resa.. =) Mkt varmt och skönt.
Men herregud vad valparna hade blivit stora.. 3 veckor är dom idag♥





Tyckte när vi åkte så va dom bara små "klumpar" men nu är dom "hundar". Dom är grymt söta och livliga.. så mysigt med deras ljud hela tiden och hur dom ramlar om kring ;D
Min lilla Daisy ( det är hon som blir slickad i örat ) går redan på tidnings papper och gör behov. 3 VECKOR gammal bara =)
Dom är mysiga allihop. Vill behålla ALLA. Någon som kan hjälpa mej med detta ? hahhahah. Ta hand om dom på dagarna medans jag jobbar ???? NÅGON ????? hahhaha ;D


semester

Idag hade jag min sista arbetsdag så nu har jag semester så inatt drar vi till arlanda för åka till Turkiet. =)
LÄst precis att ett plan blev träffad av blixten kl 18 som skulle till turkiet.. och ett plan som stötart.. så är jag nervös ?? OOOOO JAAA. Är så jävla flygrädd oxå. =( Men hoppas att de här kommer att gå bra. Jag har inte tid med olyckor. Har 6 hundar som väntar på mej  här hemma sen.

Valparna mår bra,likaså Chanel ♥

så här ser vägningen ut nu:

Donna: 395 G

Dolly: 398 G

Diesel: 490 G

Daisy: 368 G

Så dom växer på bra =) Nöjd, Nöjd ♥

Så nu har bloggen semester 1 vecka.. För nu ska de solas,bada,shoppas,äta och drickas gott.



Haft jobb helg

Nu är jag hemkommen från jobbet. Jobbat hela helgen lång.. och om några timmar ringer klockan å då ska man iväg igen.. Huua. Men bara Måndag och tisdag kvar nu å sen onsdag morgon sitter vi på flyget till turkiet ;D Underbart.
Komma bort för ett tag ska bli underbart. Dom har 39 grader i skuggan där nu.. så det är stekhett. Så idag gick jag och solade solarium.. En bra ide =)
Jag hoppas på en underbar resa och kommer hem utvilad. ;D
Vi har ganska mkt som händer när vi kommer hem. Den största och känslosam sak påbörjas redan im =/ Så ett steg innan resan och sen så blir der mer bomb när man kommer hem dock. En vacker dag kanske ja skriver ut detta problem... Men absolut inte redo för det ännu. Eller så kommer jag aldrig va redo på för det och va våran livs hemlighet. Vem vet.

Angående valparna så mår dom prima. 1 vecka och 1 dag är dom nu. Har gått upp massor. =) Och dom sköter sej bra dom och Chanel. om några veckor får pappan till valparnas familj komma å titta ;D Dock inte rocky p.ga sprutorna som måste tas innan dom träffar andra hundar. Men snart snart snart sååå.. Tiden går såå fort. Man hinner inte med alls.

Nej dax att umgås med familjen ett tag och sen sova . ZZZZZZzzzzzzzZZZZZZZzzzzzz

Natti


Provar blogga fr luren

Nu Provar jag att blogga från luren. Det verkar ju att gå bra. Ha ha. Min långa dag har börjat. Hoppas den går fort. Eller vill att dom här 5 dagarna går fort sà man får åka på semester med sin älskade nån gång. Ska bli underbart. Men att åka i från alla hundar känns så jobbigt. Men mamma ska bo hos oss men alla hundar. Sà dom behöver inte flyttas. För det är Inte bra för valparna. Dom mår jätte bra och är riktigt goa. Älskar deras ljud dom gör. Sà söta. Önskar att kl kunde få behålla en valp. Men peter vill inte ha 3 hundar på jobbet. Det förstår jag så klart. Synd att jag själv inte hade ett jobb där dom kunde följa med på. Men det är väl ett dröm jobb. Har fult upp sà måste avsluta. Ha en fin fredag.

torsdag 18,45

Vi har varit på god middag hemma hos bror Nille. Mummma.
Nu är jag helt trött och slut..

Pappa har varit och hälsat på oxå. Idag orkar jag inte skirva så mkt. Som sagt är helt slut. Ska lägga mej i badet snart och hoppas på att somna tidigt. Har en lååååååååååång dag imorgon. Huuuua.
Vi vart bjuda på kräftskiva hemma hos Danne och sofia imorgon.. Men som vanligt så kommer jobb i vägen.
Skit tråkigt. Men vi får träffas snart iallafal tycker jag. Fina människor♥
Men nu när vi har fått valaprn så finns de inte så mkt egen tid.. Någon måste juh va hemma hela tiden.
Chanel vet fort.f inte hur man bär dom när dom åker ut från bädden.. men snart kan dom gå själv =) Undra om det är ett vanligt problem ? ?? Någon som vet ?

Nej nu är det bad som gäller för mej.. Men först ut med hudarna och ta en cigg.

Ha en fin kväll.

(6 dagar kvar till turkiet )


vilken dag

Dagen började inte bra.. Men jag hoppas att allt är värt de i slut ändan.. Att de kan kommer gå igenom ett tag framöver kommer bli något som kommer göra mej såååå lycklig. Vi får se vart de slutar och om de slutar på ngt bra. Annars finns de bara 1 sätt kvar... Jaa mkt tankar som går fram och tillbaka.
Men redan nästa månad sätter de spel på livet.

Har varit och hälsat på Iris idag. Hon har juh köpt en rottis bebis ;D Tim.. Så jävla sött. 9 veckor är han och är en busig liten kille... Blir mkt jobb men de klara hon fint tror jag.
=) =)

Chanel vågar lämna sina valpar lite åt sidan mer och mer. Hon kom upp till mej i sängen imosre efteråt hon varit ute med husse och morgon kissat. ÅHH vad underbart de va att hon kröp ner och myste hos mej innan väckarklockan ringde. Min Fina,fina,fina Chanel... Saknar så mkt att hon alltid finns vid min sida.. Att sova utan henne runt mina ben är skiiit jobbigt. Dom flesta skulle väll tycka att de va skönt att få mer plats i sängen när man ska sova.. men inte jag Inte. Har väll oxå blivit en vana efter 2 år. För sova under husses täcke finns inte. Hahah. Mammas tjej de där ♥

Valparna växer så att de knakar.. Går juh skit fort juh. För varje dag blir dom större och större. Kul och se varje dag vilken förändring de egentligen blir.

Nu blev de liv i luckan så måste kolla vad som händer i hagen.

Ha en fin kväll.


Lite bilder måste in så klart ;D

 

 




Uppdatering igen

Jaa vill uppdatera om valparna. Många som följer hur det går med valparna via min blogg. Så ska uppdatera om valparna 1 gång om dagen iaf.
De går jätte bra. Åkte och köpte en ny tröja till Chanel idag. Den behöver hon ha ute för att inte få mjölkstockning. Hennes andra är försmå... jag köper juh aldrig kläder till mina hundar. För det är inget mina hundar vill använda.
De som används är hundtäcke under vintern när det är kallt ute eller regnar men ALDRIG annars... Så tröjorna jag hade hemma va sånt hon hade som valp när det inte fanns hår på magen.
Så idag fick hon är svart döskalle tröja ;D Men den ska användas för att hindra mjölkstockningen och inte för det är en liten hund. ( som många använder kläder för )
Vägningen idag.

Donna: 303 G
Diesel: 302 G
Daisy: 263 G
Dolly: 251 G


Chanel verkar ha bra med mjölk och dom gååååår upp fort.. Men det är ett bra tecken att dom mår riktigt bra ♥
Lilla tjejen kom faktiskt upp i soffan igår och hälsade... Haha.. 1 sekund... sen tillbax till valparna. =) Hon är såå söt. Hon räknar dom precis hela tiden =) Sten koll har hon. Tycker att det är så häftigt att dom vet exat vad dom ska göra.. Att de sitter i hur allt ska gå till =) Riktigt ballt.
Ska bli intressant sen när dom är ca 4 veckor när dom är överallt och ingenstans.. Hur hon ska ha koll på dom då ?
Jag är redan dunder kär i alla valpar och vill inte att nån ska flytta.. Men Peter har sagt Nej..  Men skulle va kul att behålla 1 valp från Chanel iaf... Jag digger Daisy jätte mkt... Söt och bestämd tjej det där.. Precis som sin mamma.

naaaw

Valparna börjar röra sej ifrån Chanel nu. Och Chanel får panik och måste räkna hela tiden. Hehe.
Precis gjort vägning.. Det såg bra ut.  Dom ska gå upp ca 100 g i veckan. Finns en liten tjockis som gått upp mkt  ;D

Donna 195 G vid födseln och nu 278 G
Diesel   232 G vid födseln och nu 271 G
Dolly   181 G vid födseln och nu 230 G
Daisy  171 G vid födseln och nu 202 G

Donna är den först födda och verkar må väldigt bra. Gått upp mkt på 2 dagar ;D Men de tyder på att de finns mjölk. Alla verkar ha gått upp ganska bra ändå.
Chanel är duktig men måste öva på hur hon ska böra valparna när dom kryper iväg.
För nu finns de inga nackskin att bära i och har svårt att stoppa hela valpen i munen. Men hon har juh bara varit mamma i 2 dagar så det kommer.

Längtar tills dom öppnar ögonen och går på mkt äventyr. Otroligt söta är dom ♥

Annons är nu utlagd och hoppas att jag ska hitta på bra ägare till dom små. Ska göra allt jag kan för det.


Det går hur bra som helst

Jag är såå stolt. Det går hur bra som helst för Chanel. Hon tar hand om alla valpar och nya vägningen idag visade att dom redan börjar gå upp i vikt. Bevisar på att dom mår bra och får i sej det dom behöver.
Chanel är en riktigt duktig mamma ♥

Min Lilla Bebis.

 




Chanel födde idag <3 <3



De blev 4 små valpar.
En hane och 3 tikar.
Hon va otroligt duktig och sa ingenting under förlossningen.
Min  min min fina Chanel♥

Så nu finns 4 friska små hundar till salu. ( om 8 veckor så klart är dom leverans klara )


Bilder

Albin glad över översvämningen iaf.. För då man kan man bada och grisa ner sej 15 gånger per dag. =/
Precis utanför huset där bilarna stog.


Min höggravida hund ♥



Min vackra ♥



Födelsedags tårta =)



De fick alla hundar så klart. Vi firar juh hennes födelsedag i rönninge varje år.. haha.. Fast de har juh bara blvivit 2 år än så länge .. men mer Kommer ;D


hemma igen

Nu är vi hemma igen efter varit husvakt/hundvakt i rönninge hos Min Bror. Veckan hart varit underhållande kan man lungt säga. Inte alls lika avkopplande som de brukar vara där. 4 hundar har vi haft koll på,
Peppi: Löper.
Frank: Kåt som ett djur
Chanel: Höggravid
Albin: stor och klumpig.

Vi fick översvämning med allt vatten som kom. Alla bildar fick flyttas, och albin som trodde att man bara skulle bada i "pölen" hela tiden. Han droh hela tiden. Han är tokig av att bada... Huuua..

Inatt har vi haft de jobbigt.. Eller Chanel har haft de jobbigt. Spytt,bajsat,kissat... spytt gånger 10. Kunde inte andas för de fanns så mkt spyer som ville komma upp. Förvärkar som satt igång 01,30 inatt och höll i sej efter 03 nångång. Så idag är hon helt slut och bara sover. Så idag drog vi hem så hon kan få vara ifredoh vara hemma. Så nu ska inte hon nånstans . Jag drar till rättvik im och är där en vecka men husse är hemma med henne och Frank så klart. Men vi har en sån snäll granne Amanda som har en egen D.Pinscher kenneln som ska komma när det är dax att förlösa.. Peter skulle ringa henne om det var något. Inte alla som har den turen att han en kanon granne ;D

Så nu är Peter på race eftersom han inte kommer kunna göra något den här veckan.

Så nu tar min blogg paus 1 vecka då jag kommer bo i husvagn :D hahahha

Nästa gång jag kommer in kanske de lägga upp bilder på valparna ♥


RSS 2.0