Hund träff - uppsala

I helgen tog vi oss till Uppsala =) Träffade Chanels söta valpar♥
Hur trevligt som helst. Vi mötes upp och alla hundar fick springa lösa och hälsa =) Efter dom gjort av med massa energi så tog vi en promenad. Så himla fint i Uppsala. Vilken härlig miljö det va att gå runt där. =)
Efter det blev det lunch. Muuumms.
Vi kommer snart att träffa dom igen =) Alla lekte så bra . Jag och Sandra har redan bestämt träff att vi ska gå en promenad med dom inne i sthlm ;D

Allt är så bra

Nu känns allt så bra. Vill ha kvar den här känslan. Att ta en dag i taget är verkligen min grej. Inte tänka så Mkt på sjukdomen utan bara hoppas att jag blir frisk sen :-) jag får tro på ödet. Jag har en sån underbar pojkvän och 2 fina hundar som får min dag att gå å älskar mej lika Mkt med en sjukdom eller inte. Peter har verkligen bevisat hur Mkt vi betyder i hans liv :-) är otroligt lycklig lottad som hitta denna dröm prins. En dag utan honom är en mardröm. Älskar att tillbringa min tid men honom. Nej den här glada känslan vill jag alltid ha. Känner mej så stark som person. Å inte tala vilka fina vänner jag funnit på vägen. :-) Att både finna Jossan och sofia som verkligen tagit mej för den jag är. Ibland Lessen och ibland glad. Det är verkligen inga vänner som drar så fort man är Lessen eller att jag har jobbiga dagar. Ja nu har jag fått skriva av mej lite.

Helg helg helg

♥Att ha mysiga kvällar på helgen är det bästa som finns. Jag har juh världens bästa man oxå så det förklarar en hel del ♥



Sista dagen hemma

Imorgon börjar jag jobba igen. Då har jag varit SJUK klart FÖR HELA året tycker jag.
Tycker att det va jobbigt dock att vakna före tuppen idag fast jag hade chans att sova länge en sista dag. Nääp, vakande innan 6.. Huua.
Men har fixat ordning vårat linneskåp, så nu ser man vad man äger. Så jobbigt när man ska bädda rent i sängen för att dra ut allt för att para ihop. Men nu är det ordning och reda. =)
Äntligen har jag börjat kunna gå utan för dörren utan att halsen svider. Idag kändes det skönt att ta en promenad med hundarna. peter har juh fått tagit dom för det mesta nu när jag legat dålig. Men nu är jag på fötter igen. Känns jätte bra.
Snart har jag 3 veckors semester... ska bli sååå skönt. Längtar verkligen. Och tills dess hoppas jag att det blivit lite skönare väder.. Kanske en sol som tittar fram. 27 Februari TACK ;D
Åhh längtar tills Peter slutar. 15 Min kvar. =) Min gosebjörn ♥

Mår Lite bättre idag.

Idag känner jag mkt bättre. Är inte helt fri från hostan och snorig näsa MEN det duger ;D

På torsdag ska jag tillbaka till jobbet för att tjäna pengar ;D Snart dax för Ullared oxå så pengar vill man juh ha till det oxå.
Till Ullared blir det jag, peter, sofia, Danne. Vi har hyrt en liten stuga som vi ska bo i =) Så blir en underbar helg med dom bästa och får komma iväg en helg utan massa måsten.


Idag har jag passat på att plocka här hemma, diskat,tvättat, damsugit, duschat hundarna. =)

sjuk sjuk sjuk

Då har jag varit sjuk hela helgen =( Dumma förkylning. Ingen vanlig förkylning heller utan en jobbig sådan. Så ont i hela kroppen. ÅÅÅ vilken ond hosta som ilar i hela bröstet..... Ont Ont Ont. Feber som inte vill gå bort.
Japp, mkt klag hos mej idag. Men har mått så här i 3 dagar nu. =/ Ringde å sjukanmälde mej till jobbet idag oxå.
Får se hur jäkla länge detta vill sitta i då. Har ett sådant jobb där man inte får gå till jobbet med virus i kroppen.
Jag som tänkte jobba satan nu dom senaste 6 veckorna så jag kan njuta av få vara ledig i 3 veckor sen. Den 27 feb går jag på semster ;D Skönt ska det bli. Men blir juh inga semester pengar om man är sjuk. =/ =/ Så vill bli frisk NU, snälla ?
Så den här helgen har varit mkt lugn. Längtar tills kl 20, då solsidan börjar. Wihoo. Då blir det skratt. =)
Hoppas ni haft en bra helg.
VILL HA SOMMAR OCH SOL NU. ÄR SÅÅÅ TRÖTT PÅ SNÖ OCH ATT DET ÄR KALLT Å JÄVLIGT.

Ledig dag

Idag har jag tagit ledig fr jobbet. I dag är det sjukhuset igen som gäller.  Man får bara hoppas på det bästa.
Gick juh ganska bra sist så hoppas på bättre resultat på proverna denna vecka .

Ska även förbi kentha idag och beställa tatuerings tid. Nu blir det en text på ryggen tänkte jag ;D Eller ska jag fortsätta med armen ?  Hmm ? Men vill ha ngt nytt iaf ;D

Inväntar på att snart Sussi kommer hit. Vi har inte sätts på 5 år nu räknade vi ut ;D Trodde det va 7 men 5 år sen va det ;D Men det är LÅÅÅNG tid det med. Att tiden går såå himla fort.. ??

Känner att jag börjar bli förkyld =( Huuua. Vill inte. Imorgon är det 75 års fest å vill inte sitta där som en säck potatis direkt =/Hoppas det går över fort.

Ha en bra dag,


Händelser under 2010

Lite händelser under förra året.
* Skaffade körkort
* Köpte min egna lilla tuffa bil
* Peter skaffa oxå kortet och köpte sin bil. Han ligger på sin 3.de bil nu. Urk
* Fann mina 2 mest underbara tjejer. Sofia Och Jossan.
* Gick ut plugget med bra betyg ( undersköterka )
* Flyttade till en större lägenhet.
* Blev gravid
* Fick missfall =(
* Fick en tumör
* Peter fick ett nytt JOBB =)
* Chanel fick valpar.
* Turkiet resa.
*Kålmården
Jaaa lite hände under förra året. Och lite bilder på det.
Turkiet
Chanel å Valparna
Kålmården
Sofia å hennes man
Graviteten på tvillingar.
Min Bil
Jossan å hennes sötnos

Helg

Underbart att det äntligen är helg.
Förra veckan jobbade jag som en gris =( Så är rätt trött nu och helgen kom precis lagom. =)
Det bästa med helgen att jag bara ska vara med min man och mina 2 hundar. Inget annat är planerat och kommer som det kommer =) Det gillas!! För det va grymt länge sen vi hade en sån helg.
Fast även jag tycker om att planera saker och ting. Är väldigt rastlös av mej som person. Så att ligga i soffan är inte direkt likt mej för alltid finns det ngt att göra i hemmet ;D
Igår kväll så hade vi Danne å sofia här- ( FAST fredags kvällar brukar dom vara här och ha mys kväll )
Den här veckan så började jag med GI ... Hoppas på bra resultat sen. Ta en dag i taget. =)
Min älskade älskade Man ♥ Man ser i mina ögon att det finns mkt kärlek där inne till honom ♥

Nytt ÅR.

Så nu är det ett Nytt år. 2010 va ett riktigt skit ÅR.
Men undra vad detta år har att erbjuda förutom läkarbesök 1 gång i veckan för dumma tumören. BLI FRISK kanske ? kan inte det här året få bli mitt år  ? Snälla, Någon ?
Förlåt om jag inte har varit så social och hört av mej såå bra den senaste veckan men det blev som en bomb för mej allt det här. Och jag känner att jag måste ta in det innan man går ut å roar sej. Kan bli så fel då. Men nu är det är nytt år och ska börja tänka framåt. Och tack alla som är ett stöd för mej. Det betyder enormt mkt för oss ♥
Igår kväll började jag plocka bort julen och har fortsatt nu på morgonen. NU är det borta =) Så himla skönt.
Nu är det ett helt År kvar innan man måste upp med allt igen. Tycker det är mysigt den första veckan men sen är det tråkigt tycker jag.
Ikväll blir det middag hos mamma + bror med familj. Så blir en mys söndag.

RSS 2.0