VAAA `? Är det sant ?

Kan inte tro att det är sant ? Trodde jag va i någon dröm värld,, men det va tydligen på riktigt =)
Underbart och lyckligt ? ÅÅÅÅÅ JAAAA!

Fick sååå fina blommor och middag av min Man . =) Men ser hans glädje i hela ansiktet.

Vi mår bra.. alla mår bra =) =)
Bjuder på den här för att jag är såå glad =)

Måndagar.. jämnt så trötta

Shiiit vad seg man är jämnt på Måndagar. ursh. Kanske för att jämnt jag inte kan sova på söndagarna. Går verkligen inte =/ Somnade runt 2 inatt och Peters klocka börja ringa vid 5. Som vanligt kommer han inte upp utan min hjälp vilket leder till att jag inte riktigt hinner somna om tills min klocka ringer straxt efter 6.
Men funderar på att köpa ett löp band hem så jag kan jag göra nån nytta under den timmen. Under den här års tiden så vill inte riktigt mina hundar gå ut och promenera på samma sätt. Jag TROR att Frank har börjat få ont i lederna vilket gör ondare på honom när det är kallt ute.
För visa dagar så går allt jätte bra och visa går sämre. Vi får se vart alla leder. Tar en dag i taget. Han visar inga tecken på att han har ont när vi är hemma men när det gäller att gå ut så blir han annorlunda. Men inte alla dagar.
Men har varit en annorlunda tid för honom nu är vi flyttat och fått massa valpar osv. Han kanske behöver tid att återhämta sej. Vi får se. Men inga tecken på att han lider/ont osv.
Nu under kvällen så jobbar Peter så jag har legat och myst i badkaret med lite ljus för att koppla av. Det kändes skönt så här på en trött måndags kväll ska ni veta.
Den här veckan är det lite planer. =) Och har nog aldrig längtat så mkt efter min ------ så jag kan få börja med mina --------------------------
Jaaa ni som vet om allt vet vad jag menar ;D Ska bli spännande.
Måste bara få säga att jag blev väldigt glad över vad min kära vän Sofia berätta idag. =) Wiiie. Nu Nu Nu Nu.
Nej ska nog återgå till min mys kväll. Hundarna ligger i sängen efter våran lång promenad. ( Frank har en bra dag) Så jag lägga mej dära med dom och invänta manen i mitt liv♥

Inflyttnings fest igår

Inflyttnings festen igår blev lyckad. =)
Hade det mycket trevligt och väldigt gott sällskap hela kvällen.
Dagen började med att jag å sofia tillbringade dagen nere på stan och shoppade LITE. Mkt lite för att va jag. Leggings,tröja, ungsform,ögonfransar, systemet. Thats it. Men fanns inte alls mkt.
Sen så kom Danne och Sofia hit på Middag. Och då började vi dricka =) Halv 4. haha ;D
Runt 8 såå kom folket till oss =)
Tog lite bilder iaf. Men inte alls mkt.
Sötis Sofia. ( Glad som vanligt )

Onsdag.

Hej.
Shit vad dålig jag är på att uppdatera mej. Måste skärpa mej på detta.
Igår va jag hos läkaren. Gick kanon bra. Nu inväntar jag bara att det ska ta sej oxå ;D
Träffade en gammal vän som jag inte pratat med på 3 år. Va hur kul som helst. =) =) Angelica ♥
Får inte ta så lång tid till nästa gång igen juh !!! Men sjukt hur tiden går fort.
Idag så kommer Sofia och Danne på film kväll. Sötisarna.
Får se vad för film det blir.. =)
Lite fundersam att det inte kommit in någe pengar för valparna ännu. dom ska in 19.de varje månad. Tur att jag skrev kontakt. Så jag äger dom fortfarande.. men hoppas det inte ska vara något problem med den fronten. Återstår och se.

Torsdag å mår skit

Ursh idag har jag mått skit hela dagen .. =/ Så imorgon ska jag stanna hemma från jobbet .
Jag hoppas att de går över för i helgen är det Ladiesnight med susanna. =) Ska bli grymt kul.
Jag fick juh biljett av Peter när jag fyllde år i April sååå äntligen är det dax.
Frank ligger här i mitt knä och är skit trött.. Hahah. Dom har juh börjat hos Dagmatte istället för att va med och jobba på dagarna såå nu får dom 100 % uppmärksamhet såå nu är dom trötta på kvällarna.
Och det är då Matte och husse bara duger ♥
Chanel har blivit som vanligt igen efter alla valpar har åkt. Hon har gått upp i vikt och är en riktigt lek hund igen. Hon vill leka JÄMNT nu igen. Så nu märker man att hon mår bra igen. Känns bra i hjärtat.
Så imorgon ska vi bara ligga och mysa och ta det lungt. Blir en säng dag. Kanske om man mår Bra så tänkte jag måla om i köket.
Nu börjar Robinsson på Tv sååå ska springa dit nu. Peter ropar oxå..
Ha en fin kväll och hoppas att ni får en underbar helg.

Grattis Pappa som har födelsededag idag

Grattis Grattis min Far.

Idag är det din dag. Älskar dej min pappa.


Såå där jaaaa

Äntligen FREDAG. Helg =) Underbart. Hundarna är med min mor såå jag å Peter kan få egen tid ♥

Tänkte berätta om läkarbesöket. Gick sååå BRA och är GLAD nu. MKT Mkt Glad. Men ska inte hoppa högt ännu. Allt är inte klart ännu utan ska ringa nästa vecka igen å få en ny tid till en annan läkare som kan mera. Mkt läakr besök och får hoppas runt på olika ställen. Mkt påfrestande men gör de endast för att jag har en sån stor vilja att det HÄR SKA GÅ!!!!!! Om de finns någon som bestämmer sånt här så borde den personen/anden/själen dyka upp nu och hjälpa mej att bli "frisk"

 

Vi har nu precis klivit innan för dörren .. har köpt ny tvätt maskin.. så BYE BYE tvättstuga.. =) =) =) =) Men tur att jag har en sån stark pojkvän. Jag bära tvättmaskin från bilen till hemmet ? Ähh NEJ tack. Men det fixa Peter ♥ Underbara han!!

Nu har vi revbenspäll i ungen och god potatisgratäng. Mummms

Vi ska ha en underbar mys/ifred kväll. We need that.

Ha en skön helg för jag ska njuta varje sekund som går. HEEEELLLLGGGG ;D

 


Tisdag...

Då har jag kommit hem från jobb.
Ringde till Natalie imorse vid 9 för att se hur första natten varit för dom med valparn.a De verkar gå kanon =) Jag är nöjd.
Har förklarat för dom att jag är en Mupp och kommer ringa ofta och fråga ;D Men de va helt lungt. Fick även ett mess av dom idag att dom va nöjd med mej som uppfödare =) Hur kul är inte det att höra efter sin första kull =) Å DEN SISTA ;D hahaha;D

Nu när jag kom hem hade min man städat =) Underbart ♥ Jag ska bara ta det lungt idag. Lång promenad snart å sen varmt bad å sen är det SOFFAN som väntar. Peter ska åka iväg ikväll så det blir lungt och skönt. Haha. Men vet oxå att jag kommer sakna honom direkt när han kliver ut från dörren.. Haha. Så typiskt mej. Nu sitter man å tänker: Åhh skönt med egen tid lite och sen när man väl får det så är det INTE KUL!! Men han kommer inte hem så sent eftersom han har sista rundan med hundarna. Alltid ♥

Väldigt nervös inför imorgon men hoppas bästa och förväntar mej det värsta helt enkelt.



Den berömda Frank ♥

 


Om jag är lessen ? ÅÅÅ JAA!

2 av valparna flyttade hemeifrån nu. SORLIGT =/ Att man fäster sej såå mkt med dom. Dom har juh varit med liv dom här 8 veckorna. Fått göra allt med dom eftersom Chanel inte pallade trycket när dom började gå och riva hennes tuttar =/

Diesel



Diesel och Daisy



Daisy ( sista valpen som är till salu)



Sista leken innan man flyttar =/








Men vi kommer att ha mycket kontakt och kommer att ses imellan åt. Dom flyttade bara till E-tuna och valparna kommer att bo ihop. UNDERBART ♥
Men det är sååå sorligt att dom lämnat mitt hem. Under 3 dagar så försvann 3 st. Får se hur den här natten blir. Kanske får jag sova en hel natt? De har jag inte fått föra på 8 veckor. Och min mamma sov här 3 dagar förra veckan för att hjälpa mej på natten. Har blivit påfrästande på min kropp att jag inte fått sova. Men nu kanske de löser sej.

På onsdag ska jag på läkarbesök igen. Läkarhuset på Odenplan. Jag hoppas att dom kommer med något posetift till mig. De gör ont i mitt hjärta.................................... En vacker dag kommer jag va redo att berätta vad som hänt med mig. Men INTE än. Är långt ifrån redo.

Ha en fin kväll. Har en 3 hundar och 1 man jag ska gosa med nu♥


Har internet IGEN hemma =)

Wihoo ;D Äntligen har vi internet igen hemma. De har vi bara väntat nu på 1 måndag att de ska komma.
Men nuu sååå ;D

Lite info om valparna tänkte jag börja och skriva.
Vi har nu 3 st hemma. Den första (Donna) flyttade hemifrån i Fredags. Hon bor sååå stort och fint nu med en familj. 500 Kvm tomt som är inhängnad att springa på. =) Dom har redan hunnit skicka lite bilder på henne och hennes nya hem.
Känns bra.

Diesel och Dolly (fast fått nytt namn Disa av nya ägarna ) flyttar i morgon.

Så min lilla Dasiy är kvar. =) Hon blir bara mer vackare för vaje dag. ♥ Och grymt lik Chanel på sättet. Väldigt framåt. Ringt många på henne men har inte hittat ett bra hem till ännu som jag säker mig säker med ännu. Det får ta den tid det tar.

Så inatt är det sista natten med 3 valpar. Om jag ska gosa ikväll? ÅÅÅ JAAAA!!!

Så snart är vi redo för att kunna ha inflyttningsfest. ;D

Tänkte visa lite bilder senare på valparna och hur vårt hem ser ut nu =)

Ha de sååå bra


RSS 2.0